0 oy
489 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (20 puan) tarafından

Fotoğraf atmıştım size geçen de koltuklar bugün geldi eşim ölçmüstü ama diğer tarafı tam ölçmemis bir tarafı oldu diğer kısma olmadı karşı karşıya da çok odayı küçülttü geri almıyorlar 20 bin peşin vermişti eşim bir taneyi bırakıp yerine berjer alsam berjerleri çok kötü kaynım yarın gidip tekrardan konuşacak bir tanesini kestirmeye verelim diyor kestirsek nasıl olur bilmiyorum sizce kestirmeye versemmi modeli çok kötü olur mu sizce 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(344 puan) tarafından

Bence böyle kalsın 

(20 puan) tarafından

Odayı küçülttü diğerleri de böyleydi diye sattık bunlarda böyle oldu çok can sıkıcı 

-Reklam-
0 oy
(1,653 puan) tarafından

koltuk kestirilmez bence. 2 li si yikmuydu. ikiside 3 lu mu . bence ya ayni kumastan baska model berjer al bu koltugun ayaklarindan taksinlar takil oldun. eger berjerlerini begenmediysem takiminkileri. yada 2 lisini yapsinlar koltugun. 3 lu buyuk geldiyse

(20 puan) tarafından

Yapmıyorlar canım zar zor berjerle değiştiririz bir taneyi dediler oda ben beğenmedim 

0 oy
(1,653 puan) tarafından

odanin diger yerlesimi bolgeleri basi kapi mapi tv sehpasi. belki odanin seklini farklilastirirsaniz oturur olculeri

(1,653 puan) tarafından

ama bence bu oda köse L koltukluk oda.  bu iki koltuk birlestrilip köse konsa birlesimlerine L koltuk anca yakisir bu odaya bence

(20 puan) tarafından

Yok canım olmuyor 

(20 puan) tarafından

Başını kestirir L ye çevirebiliriz demi öyle olsada olur yaparlarmi acaba mağaza yapmasa da başka koltukcu yaparmi

(8,378 puan) tarafından

Tam da aklımdan geçen. Böyle küçük odalara L alınır

(20 puan) tarafından

Koltukcu bunu L ye çevirir mi peki 

0 oy
(224 puan) tarafından

Bunu l koltuk yap çok iyi olur

(7,470 puan) tarafından

bu güzel fikir. şey görmüştüm ben sadece birinin kolçağını çıkarıp diğeriyle birleştiriyorlar. usta olmadan evde de halledilebilir bir şey

L şeklinde sığıyorsa yapılabilir 

(224 puan) tarafından

Bende evde yaptım taşındım sigmadi kenarını soktum birlestirdim l koltuk oldu

(224 puan) tarafından

Ama benimkilerin kendi böyle degildi bı olirmu bilmem

(7,470 puan) tarafından

benimkiler aynı renk olsa denerdim ben

(20 puan) tarafından

Yanları çıkmıyor anca bir koltukcu kestirip öyle L ye çevirebiliriz ama bilmiyorum  

0 oy
(7,470 puan) tarafından

bence böyle fena değil. berjer olsa yine bunlardan farklı olmayacak 

0 oy
(6,413 puan) tarafından

Ben boyle cok begendim aslinda kestirme nasil olcakmis 

0 oy
(5,185 puan) tarafından

Senin odada aslında küçük sanki dönerli koltuk daha iyi olacakmış oraya..

Bir koltuk  1 berber tarizysa bence güzel durmaz bu iki koltuğu bir tarafını kestirince bilemedim esitsitsizlik olabilir iyice konuşup oyle kestirebilirisiniz  bende kardolubimi sığmadığı onun boyuna göre yaptirmistim syni modeli belli olmuyor ama kesilince  nasil olur iskelet bozulursa valla bilemedim

(20 puan) tarafından

Bende bilmiyorum ya keşke olsaydı hiç L de sevmiyorum 

(5,185 puan) tarafından

Evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen benide masayı oyle ölçüm sandim hani tahmin ettiğim gibi durmadı daralmanın oldu olcuden bence 10 cm 20 cm pay bırakacaksın hep

(20 puan) tarafından

Aynen öyle oldu şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum kestirsek de model bozulur L de hiç sevmem geri alsalar iyi olacak oda almıyorlar 

0 oy
(579 puan) tarafından

Solda ki koltuğu az daha aşağı cekebiliyorsan çek canım diğer koltuğu da yan koy,hatta solda ki koltuğu yan tarafını çıkar L gibi olur daha hoş durur gibime geldi ,berjer alırsan hiç olmaz bence

(20 puan) tarafından

Yok canım denedim hiçbir şekilde olmuyor 

0 oy
(446 puan) tarafından

Böyle kalsın bozmayın 

(20 puan) tarafından

Odayı daraltıyor perdeyi peteği kapatıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
2 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugbamelis (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Merve2028 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
3 cevap 164 göst.

Kategoriler

1,485,510 soru

24,289,541 cevap

343,278 kullanıcı

...