0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (3,850 puan) tarafından

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun inşallah 🤲❤️ neler yapıyorsunuz biz hızlı bir uyanma moduna geçtik 😅oğlum resim yapacağım diye tutturdu gerekeni yaptık 🤭 daha kahvaltı yapmadık boyama eşliğinde kahve içeyim hemde anlık alayım dedim sizler neler yapıyorsunuz ❤️❤️

image

14 Cevaplar

+1 oy
(4,801 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun, hayırlı cumalar ☺️ kızımı okula bıraktım küçük kızımla kahvaltı yapıyoruz . Birazdan da giyinip tekrar okula gideceğiz . 10 Kasım gösteresi var

(3,850 puan) tarafından

Afiyet olsun canım❤️iyi eğlenceler, ☺️☺️

-Reklam-
+1 oy
(26,394 puan) tarafından

Gunaydin afiyet olsun benim islerim bitti kizim uyudu uyandi cok sinirliyim hemen uyandiggi icin kahve bile icemedim☹️

Simdi gidip kahve yapcam kendime

(3,850 puan) tarafından

Bu çocukar hepsi aynı bazen gözümden uyku akıyor ama maalesef uyanmak zorunda kalıyorum 🤭 kahvaltı yapmaya zor fırsat buluyorum. Afiyet olsun canım ❤️

+1 oy
(447 puan) tarafından

Küçüğü bıraktık okula eşimle bizim burada pastane & Cafe var oraya geldik kahvaltı ediyoruz 

(3,850 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ❤️❤️en sevdiğim hazır kahvaltı ☺️

+1 oy
(2,426 puan) tarafından

Eşim ve oğlum kayınvalideme gitti öğleden beri ordalar bi kaç saate gelirler artık keyif dolu saatlerimin bitmesinin üzüntüsü çöktü üzerime

(3,850 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum senii☺️ benimde eşim oğlumu alır dışarı çıkar arada o sırada iş güç yemek derken zamanımı öldürüyorum zaten, tam oturup keyif yapmaya geçince pat geliyorlar bütün herşey içimde kalıyor 😅

(2,426 puan) tarafından

En sinir bozucu durum bana kalırsa 

(3,850 puan) tarafından

Evet bencede ☺️

+1 oy
(3,660 puan) tarafından

Valla gün nasıl aydı aydimi bilmiyorum  bugün cinlerim  tepemde  afiyet olsun canım 

(3,850 puan) tarafından

Aa neden canım hayır olsun inşallah 🤲teşekkür ederim ❤️

(3,660 puan) tarafından

Dün gece oğlan 3te uyandı yari uyudum yarı uyandım  sonra 5te  öyle bir ağladı sebepsiz yere zor sakinledi  sonra geri uyumusuz    sonra kızın okula geç kaldım  10 dk vardi dersine göndermedim  sabahtan bir terslik başladı bu saat oldu halen  stres  üzerimde    tepmede halen cinler tersinden mi kalktım anlamadım satasacak yer yatıyorum  sakinliğim yok bugün hayrolsun 

(3,850 puan) tarafından

Bugün benimde hey heylerim üstünde nereye saracağımı şaşırdım havalar mı etkiliyor anlamadım ama canım çok sıkkın 😔

(3,660 puan) tarafından

Benimde öyle bugün normal birseye bile sinirliyim anlamadım bende  Allah hayırlara vesile etsin 

(3,850 puan) tarafından

Aminn inşallah canım 🤲❤️

+1 oy
tarafından

Gunaydin balim afiyet olsun ♥️🤲

Biz aksamdan kalmayiz bu gece de muhammed gece cise kalkti babasini gorunca hopladi kalkti 2 bucuga kadar uyutamadim biri bi tafartam of pof diyo digeri uyumuyo donuyo disimi sikmaktan disim agridi uykum kacti uyuyamadim gece kim bilir kacta uyudum suan sersemim kahve iciyorum ayiliyim diye kahvalti yapiyo cocukda temizlik yapcam 

(3,850 puan) tarafından

Günaydın bacım ❤️ bende de 2 gündür baş ağrısı var gözlerim şişmiş ev biliyorsun yeni temizledim ama darma duman her yer 🤦🏻‍♀️ kafayı yiyecem. Eşim gece nöbete gidecek uyuyor yarın izinli inşallah yarında misafir çağırdım ama net bir durum yok haber verecekler ona göre hazırlık yapacağım inşallah kolaj gelsin sana da❤️❤️

tarafından

Gecmis olsun hayatim Rabbim sifa versin 

(3,850 puan) tarafından

Allah razı olsun bacım 🤲

+1 oy
(34,517 puan) tarafından

Benim gazmanla uğraşıyorum tepinip duruyor çok gazlı 😫

Afiyet olsun ❤️

(3,850 puan) tarafından

Bacım ben masaj yağı kullandım iyi geldi araştır istersen markası clinikid. Ben memnun kaldım 

(34,517 puan) tarafından

Acı elma yağıyla masaj yapıyorum bende 5 dk rahatlıyor sonra yine başlıyor gaz damlası da kullanıyorum kolik sanırım canım 

(3,850 puan) tarafından

Kolik bebekte zor ya şükür benim kzıım 5 aylık oldu arada gaz sancısı tutuyor geçti çoğu inşallah sende atlatırsın 

(34,517 puan) tarafından

İnşallah canım sağol 

+1 oy
(1,277 puan) tarafından

Günaydın afiyet şifa olsun bebeğim Sabah namazında kirk kere uyandı şuan kalktım ama beynim uyuyor 🤭

(3,850 puan) tarafından

Maşallah erken yürümüşler bayağı benimde kızım 5 aylık bakalım ne zaman yürüyecek ☺️

Hahahha bencede kafayı anca orda dinlersin önüne yemekte gelir oh mis 😅

(1,277 puan) tarafından

Sağlıkları yerinde olsunda erken geç her çocuk farklı oluyor.

Valla Dağ başındayim bı suç işleyip yatasim var herşey üstüme üstüme geliyo gene telefon iletişimde yok bana lazım galiba

(3,850 puan) tarafından

Aminn🤲🤲❤️

Ay bugün bende çok gerginim anlamadım havalardan mı ne 

(1,277 puan) tarafından

Olabilir evdeki havadandir allah ferahlık versin 

(3,850 puan) tarafından

Aminn hepimize inşallah bacım🤲🤲❤️❤️

+1 oy
(898 puan) tarafından

Günaydın canım ben yine sahile attım kendimle çocukları :) eve doğduk yağmur var öğleden sonra açılırsa tekrar giderim ay eve giresim gelmiyor niyeyse benim bu ara

(3,850 puan) tarafından

Günaydın canım ❤️❤️☺️ en güzeli ya keşke benimde kendimi atacağım bir yer olsa evden çıkamıyorum ben hiç 😟😟

(898 puan) tarafından

Bulunduğun şehrin olanakları da devreye giriyor maalesef Antep'te iken ben de öyleydim yapacak hiçbir şey bulamıyordum

(3,850 puan) tarafından

Ankaradayım bende hem hava bozuyor sürekli ne olduğu belli değil hem evim 4. kat asansör yok hem biri 3 yaş biri 5 aylık bebek zor oluyor gidecek yerde bulamıyorum kalıyorum 😟

(898 puan) tarafından

Oy oy benim de biri bir buçuk yaşında diğeri 3 yaşında çocukların asansörsüz bir evde düşünemiyorum :D yazın elektrikler kesileceğini de bildirim geliyordu Sabah havuza indiriyordum geri gelene kadar yukarı çıkarmıyordum asansörsüz hayatta inip çıkamam

(3,850 puan) tarafından

Evet vallahi zor ☺️ birde oğlum çok yürüme taraftarı değil kucak ister hep o yüzden 2 bebeyle dahada zor oluyır herşey ☺️

+1 oy
(1,487 puan) tarafından

Maşallah canım afiyet olsun kolay gelsin..

İki öğrenci bir bebek deliriyorum 

(3,850 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ off çok zor benide bekliyor o günler bakalım neler olacak ☺️☺️☺️kolay gelsin sanada

(1,487 puan) tarafından

Tşk ederim canım oglun kaç yaşında 

(3,850 puan) tarafından

3 yaşında şuan ☺️

(1,487 puan) tarafından

Daha çok Küçükmüş Allah bağışlasın 

(3,850 puan) tarafından

Allah razı olsun belki seneye ana sınıfına kreşe felan veririm bakalım Allah razı olsun seninde evlatlarını bağışlasın inşallah ❤️

+1 oy
(1,959 puan) tarafından

Günaydın temizlik yaparak uyandım güne 3 saatlik uykuylayim hafta sonu iş kalmasın diye temizlik daha bitmeden annem aradı 5 dakikaya sendeyim diye bir iyi geldi bir iyi geldi 2 saattir kızla oynuyor bende dinlendim anlığım bu 

Kızı uyutup temizliğe devam edecem artık 

(3,850 puan) tarafından

Ben daha yeni dip bucak temizlik yaptım cam kapı perde halı felan ama gel gör belli mi 😅 annem İstanbula gitti gelexos bu hafta inşallah hemen bize çağırmak istiyorum 🤭🤭kolay gelsin canım 

+1 oy
(586 puan) tarafından

Afiyet olsun canım biz de çoktan vallahi kahvaltımızı yaptık eve giriştim evi her tarafı dağınık maalesef evi temizleyeceğim pazar günü misafirlerim var her zamanki gibi hayırlı cumalar bu arada

(3,850 puan) tarafından

Sizede afiyet olsun canım teşekkür ederim ❤️bende evi temizleyeceğim süpürgemi alt komşuma vermiştim işe gitti gelince alıp süpürürm o zamana kadar evi toplarım çamaşırları hallederim sil süpür kalır sona inşallah 🤲

+1 oy
(1,434 puan) tarafından

hayırlı cumalarrrr o elinde ki kahve mi unutmuşum da içmeyeli 😅😅😅 

yaa benim kızım ne zaman uyuyacak çok merak ediyorum sabah 5 te falan kalkar şimdi uyudu eli kulağında kalkar birazdan 🥲 zorla kahvaltı yaptım bende biraz dinlenip evimi toplayacağım yemek yap diyene kadar akşam oluyor işte 😌 

zor ama güzel telaşlar güzel koşturmalar.. 

(3,850 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 🤭❤️ bende uzun zaman içemedim oğlum küçükken hiç bişi yapamazdım ama kızımda sonra daha bi alışmış şekildeyim olduğu kadar yapıyorum bende kahveyi çektim ama hemen içemedim kzıım ağladı oğlum bişi istedi derken soğudu kafama diktim gitti 🤭😅 çok zorlar ama çok güzeller hergünümüze şükür 🤲🤲🤲❤️

+1 oy
(4,738 puan) tarafından

5.45 te güne başladık. Namaz kılıp, bulaşık makinesini boşaltıp sonra da oğluma kahvaltı hazırlayacagim. Yemeyecek ama ben ısrarla uğraşacağım sonra sabah sabah cinlerin tepeme çıkacak 🫠

(3,850 puan) tarafından

Günaydın sana canım size gün yeni aydı 🤗bizde ikindi okundu şimdi Ankaradayım ☺️benim oğlumda yemez beni çıldırır sabır sabır sabır diyorum 😅kolay gelsin canım 

(4,738 puan) tarafından

Yemeyen cocuk, uyumayan ve mizmiz çocuktan daha zor. He çocuğumda üçü de kat kat mevcut ama yememesi daha zor geliyor

(3,850 puan) tarafından

Maalesef banada öyle şimdi kızdım daha tatlı isteyip duruyor kıyamet koptu resmen evde ynai daha doğru verdim yedi tatmin olmadı hep daha daha istiyor bende kızdım. İnşallah düzene girecek diye bekliyorum 

(4,738 puan) tarafından
+1

Amin amin canım benim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 369 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (984 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,967 soru

24,379,000 cevap

348,580 kullanıcı

...