0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar Çocuklara Bisküvili pasta yapicam Ama Ben yaptığım zaman ne yumuşak oluyor ne güzel eziliyor yaptığım zaman sanki sert Tad bisküvi geliyor puding yetmemiş gibi Oluyor normalde 2 paket puding katarım 5 kat yapıyorum ama Ne yumuşak Nede Çatala bastığı zaman eziyor Ne yapmam lazım Hani böyle güzel Eriyor güzel Tad oluyor onun gibi yapmaya çalışıyorum ama bi türlü yapamıyorum nasıl yapacam???

12 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından

Ya sütle guzlece istal yada pudinki sulu bırak 

-Reklam-
0 oy
(493 puan) tarafından

Her katmanda her bisküviyi süte ban öyle diz ben puding asla kullanmam çikolata soslu yaparım genellikle hem yumuşacık hemde çok lezzetli oluyor tavsiye ederim bak şimdi canım çekti bende yapacam inşallah 

tarafından

Tam bende öyle yapayım Hadi kalk yap😄 valla benim çocuklar cok seviyo yapıyorum hep

(493 puan) tarafından

Benim kızımda çok seviyor 3 yaşında 3 buçuk aylık bir de bebeğim var yeni hastaneden geldim az dinleneyim eşimde malzemeleri getirsin yapicam hemen şimdiden ellerinize sağlık ve afiyet şifa olsun 

0 oy
(1,397 puan) tarafından

5 kat fazla bence 3 yada  katli yap.altuna puding sür. Buskivileri süte batir. Pudingi aralara bol koy .kare borcam da güzel oluyor. 

0 oy
(376 puan) tarafından

Her katmana sütü ıslat pudingi sıcak dok güzel oluyor 

0 oy
(19,101 puan) tarafından

Pudingin kıvamı koyu olmasın. Ya da yapacaksan 5 kat yerine 4 kat yap pudingi ona göre pay et. 

0 oy
(33,876 puan) tarafından

Bisküvileri sütle ıslatıyor musun ben ıslatıp yaparım birde çilekli pudingle dene mükemmel oluyor 😍

0 oy
(869 puan) tarafından

Her kata bi paket puding yapıyorum 5 kat fazla sanki 

0 oy
(7,709 puan) tarafından

Ben süt ile ıslatıp yapıyorum puding yerine evde pastacı kreması yapıp arasına döküyorum muz yada çilek de koyuyorum üzerine çikolata eritip döküyorum yumuşak oluyor hazır pasta gibi oluyor

0 oy
(4,229 puan) tarafından

Nescafe ile islat hem daha yumuşak ve daha aromalı oluyor 

Diyeceğim ama baya olmuş açalı 😂😂

0 oy
(2,463 puan) tarafından

Hiç süte bulamam sıcak pudingi dökerim gayet güzel olur 

0 oy
(5,661 puan) tarafından

Ben bir borcama yapiyorum 2 tane puding kullaniyorum sütte 1.5 litrede biraz fazla kullaniyorum alt katta  petibor bisküvi  iyice buding döküyor göstermelik değil yani üzerine burçak bisküvi dönüyorum 3 katına bebe bisküvisi  4 katında yine petibor 4 katlı oluyor valla bayiliyorlar yarım saatte tatlı hazir 😀

0 oy
(633 puan) tarafından

Pudingle hiç yapmam kendim evde supangke yapar onunla yaparım puding çok katı olmuyormu supangke biraz daha akışkan oluyor ve tadı daha güzel oluyor ayrıca bisküviyi de hiç islatmam siz pudingle yapıyorsanız biraz akışkan olsun sicakken koyun ilk sicagini çıkarın yeter 4 kat ideal 

Birde supnagke ile deneyin inanın daha güzel oluyor öyle 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
25 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Hazall (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 304 göst.
+1 oy
9 cevap 202 göst.
7 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Civciv1234 (1,719 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,134 soru

24,353,761 cevap

346,620 kullanıcı

...