Bugün eltilerimle otururken bebeklerin göz perdesi açık olur havaya atma Allah korusun bir şey olur banyoda banyo yaptırma abdest aldır dediler banyo da böyle bir şey var mı sizce bebekleri melekler korumuyor mu
Çok batıl inançlar var inanma bu sadece biz Müslümanları mı buluyor inançsızlara neden bir şey olmuyor. Ya da başka dinden olanlara neden böyle bir şey olmuyor. İnanma gönlünü rahat tut. İnançlı bir insanım ama insanlara kimse musallat olmaz onların psikolojik problemleri olan hatta bazıları deli diye nitelendirdiğimiz psikiyatrik hastalar. Musallat olan yok. Allah onları ve bizleri bulaştırmaz. Bizler neden onları isteğimiz zaman bulaşamıyoruz. Neden onlar banyoda bebeklerini yıkadığında bizler rahatsız etmiyoruz.
Saçmalamış eltilerin yaşları kaç yaşlı teyzeler gibi böyle şeylere inanmayın boş konuşuyorlar
20 li yaslarindayiz
Boşver inanma sen onlara
Bu durumu bilmiyorum bana kimse bisey de demedi evet bebeklerin goz perdeleri acik olur da banyoda olanlar diger odalarda da olmaz mi tamam banyo daha kalabiliktir ama diger odalardakinleri de goruyo sonucta ha melekler banyo wc gibi pis yerlere giremezler kapida beklerler orda koruyamazlar ama abdest aldirma konusunu bilmiyorum havaya atma demeleri de ne kadar dogru bilmiyorum ama konuk geldi beyni icin tehlikeli de goz perdesiyle alakasi ne tam bilmiyorum valla
O üç harfliler zarar verebiliyormuş hava da
hayir ya uydurmuslar ne alaka. giz perdeleri acik derler de oteki seyler tamamen uydurmasyon
Bebek görmeden gordummi diyecek sana
Ay çok saçma. Hiç inanmam böyle şeylere
Havaya atma ne demek
Hoplatma yani havaya atıp seviyoruz ya
Valla göz perdesi görürmü bilemem fakat sarsılmış bebek sendorumu diye birşey var Allah korusun o çok kötü ne olursa olsun bebek hoplatılmaz sarsılmaz beyni sarsılır ve beyin kanamasına kadar gider dikkat etmek gerek çünkü kafa tası büyük beyinleri küçük oluyor sallandıkça hoplattıkça beyin kafatasına çarpıyor kanama oluşturuyor buna dikkat et banyo konusuna gelince nerde yıkanacak bu bebek çok saçmalamışlar he de geç ama bebeğini lütfen ve lütfen sarsma
Peki agu bile diyemeyen bebeklerin ne gördüğünü telepati yöntemiyle mi anlamislar ?
Bende duydum bunları ama asla inanmam havaya atarken bebekleri korkuyorlar anı kasiyorlar kendilerini banyoda yıkamak ise tamamen soğuga bağlıyorum üşümesin diye bende oda da yıkıyorum
Bebeklerin göz perdesi açık diye bir şey yoktur. Safsata bunlar.
1,489,362 soru
24,343,052 cevap
346,129 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın