Sizce oğlum kıvırcık saçlı mı ???bazıları diyo ki saçı uzadığı için kıvrılmış,bazıları dalgalı,bazıları da
Bana dalgalı geldi kıvırcık daha sık oluyor bildiğim benim.oglimundq dalgalı saclari
Allah bağışlasın
Kıvırcık bu saç canım hatta bayağı :) benim ilk kızım hafif dalgalı uçları kıvırcık ikinci kızım resimdeki paşa kadar olmasada kıvırcık :)
Yaa. Ben çok dua etmiştim sarışın ve kıvırcık olsun gamzleri de olsun diye 🥰
O zaman duan kabul olmuş :))
Daha önce kestirdin mi?
Evet bebekken 3 e vurduk biraz büyüyünce de berberde eşim kestirmişti aylar önce
Büyüdüğünde düzelir
İnsallah düzelmez 🥲
Kızlarda güzel duruyor
Benim kızımın da saçları 1 yaşına kadar dümdüzdü ama 1 yaşından sonra böyle yukarısı düz ama aşağıları da böyle bukle bukle Ama küçük kızın daha belli değil saçlarını kestik onun bakalım şu anda düz
Teşekkürler canım
Kıvırcık yaa maşallah çok tatliş Rabbım bağışlasın inşallah 🤗
Teşekkür ederiz 🥰🥰
Ay çok şeker duruyor yaa bizimkinin saçları da uzayınca böyle oluyo terliyo diye mecbur kesiyoruz🥹🥰
Bana da kes diyorlarda kıyamıyorum 🥹
Bende kıyamıyorum aslında ama onu öyle terli görünce daralıyorum ben kendimde de sevmem uzun saç hep kısa olcak🤭
Benim ortanca oğlum ilk saç düzdü büyüdükçe kıvırcık oldu sonra kestirdik eşit çıksın diye sonra kıvırcıktı saçı baya da uzayınca yine kestirdik düz şuan da 🤭
bizimkide küçük iken bôyleydi ama dediğim gibi sonra düz oldu
Buda biraz daha büyük hali tabi şuan 8 yaşında hafif dalgalı ama düz yani 🤗sizinkide öyle olur muhtemelen
Siz görünce kaldıracağım resimleri yazarsınız
Aaa maşallah çok tatlı 🥰🥰 evet aynı böyle olur küçüklük hali benziyo çünkü
Aynen öyle olur 🤗
1,484,392 soru
24,275,198 cevap
342,366 kullanıcı