0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (333 puan) tarafından

Kızlar ben gün be gün zayifliyorum. İki yaşında oğlumu emziriyorum hâlâ emiyor. Emzirmeyi bıraksam kilo alır mıyım sizce? Hergun mecburi bir saat yürüyorum ve iki çocukla bilirsiniz evde işler bitmiyor neden zayifliyorum nasıl kilo alicam emzirmeyi bırakınca alır mıyım sizce?

12 Cevaplar

+1 oy
(364 puan) tarafından

Offf hemde nasıl alınıyor dıkkat et sen ona göre :)))

(1,812 puan) tarafından

image

alisverise gittik. 200 gram rokfor peynir aldim gelince  cayla yedim hepsini 15 dk oldu yiyeli😂. sinra  kalkdim bi 30 dk eliptik yapiom😂😂esim dioki bana  bu eziyeti kimse yaptiramaz. boyle eziyet cekecegime yemem daha iyi😂😂 hem yemeyi seviyorum

hem zayif olmayi napabilirkmii

(1,443 puan) tarafından

Sen benmisin acaba😁

(1,812 puan) tarafından

essolessek satici gec mi yolladi nedir dun gelmedi kahve. bugun yoktu forx5 im. echer diye baska hi kahve vardi. bugun hic hakim olamadim bigazima. 3 paket giotto yedim simdi yumurtali ekmek kizartmasi yedim. bugun cidden forx5 yok diye bence acikti istahim  diye dusunuyirum. insallh yarin gelir kargi. hos hala gönderi msji gelmedi yollamadi dicem ama kargo cikisi yapildi yazdi kadin . ins yarin  gelir

(364 puan) tarafından

Kız bak dun sabah ıctım bugun misafirim olmasına rağmen adam akıllı hıcbırsey yemedim 

(1,812 puan) tarafından

ay si ir oldum . geizekali saticiya sordum bidaha gibderi numarasi alimmi bari kargodan ben takip edeyim dedim askida kalmis dio. iptal et ozaman dedim  . ulan tam motive diyetteyim saticinin gerzklaisi denk geldi yarin bir hafta olacak resmen bir haftadir bos yere bekliyorum. baskasindan siparia gectim simdi

-Reklam-
0 oy
(2,830 puan) tarafından

Vallahi canım ben emzirdiğimde hep aynı kilo'daydım hatta biraz az yediğimde hemen 1-2 kilo gidiyordu ama emzirmeyi bıraktıktan sonra 3kilo kadar aldım. Yani yemene içmene de bağlı o kadar aşırı bir kilo da almazsın 

(333 puan) tarafından

Bende aslında küçük oğlum doğduğundan beri aynı kilodaydim ta ki büyük okula başladı. Başlamadan önce de canımı sıkan bir şeyler oldu iştahım kapandı. Son iki üç ayda 7 kilo vermişim. Emzirmeyi bıraksam da toparlamam için cabalamam bol bol yemem gerek sanırım ama kendime bakacak vaktim olmuyor. 

0 oy
(6,285 puan) tarafından

Hamileyken minimum kilo aliyodum ama ben emzirirken kilo aliyodum. Emzirmeyi birakinca zayifladim :D

0 oy
(292 puan) tarafından

Nasıl ya 🥹🥹ben de yemedigim halde kilo alıyorm kızım 2 yaşında oğlum 4 o kadar haraket etsem de fayda etmiyoiiiii

0 oy
(309 puan) tarafından

Kaç gündür nasıl zayıflarım diye kafayı yedim resmen bende bebek emziriyorum ama alıyorum az yesem alıyorum çok yesem alıyorum 10 dk oturmaya hasretim ama yinede alıyorum keşke bende ha bire zayiflasaydim 

0 oy
tarafından

Herkesin bunyesi farkli canim ben emzirme surecletinde kilo aliyorum birakinca zayifliyorum ama birakip kilo alanda var. İki yasindaysa kes artik kilodan ziyade sen de rahat edersin .

0 oy
(3,665 puan) tarafından

Kişiden kişiye değişir ☺️ ben 2 çocuğumda da emzirme döneminde aldığım kiloları verdim 4 aylık olunca sütüm kesildi oğlumda neredeyse doğum kiloma çıktım kızımda da 3 aylıkken sütüm kesildi çok az yetiyordu şuan yine neredeyse doğum kilom yaklaştım bende böyle bir etki yaratıyor maalesef 😔

0 oy
(7,289 puan) tarafından

Ben de senin gibi emzirirken çöp şişe döndüm. 40lı kilolara düştüm hayata küstüm. Kanser oldum falan sandım gittim kanser taraması yaptırdım. Emzirme bitti, şu an 55 kiloyum 😂 2 senede 15 kilo aldım. İlk etapta hızlıca bir 10 kilo almıştım. Çok iyi gelmişti. 

0 oy
(26,284 puan) tarafından

Valla bende asiri zayifladim diye biraktirdim.  2 kilo daha zayifladim henus artim yok bende istiyom biraz almayi kilo.

0 oy
(12,474 puan) tarafından

Bende emzirmeyi bırakmaya calısıyorum 3 gün oldu. Oğlum 22 aylık. Kilo alırım diye umuyorum bakalım. 47-48 kiloyum boyum 1.60

(973 puan) tarafından

Bırakmasi için ne yapıyorsun canım 

(12,474 puan) tarafından

Vallahi ben ilk çocuğum da olduğu gibi bunda da 2 defa sirke sürdüm sadece, meme hasta olmuş dedim kokusundan emmiyorlar zaten😂

bugün tam 3 gün oldu hala soruyor, Hatta meme hasta dediğim için doktora götür diyor 😂 

gündüzleri ben hiç sıkıntı yaşamadım da, genelde uyku geçişlerinde sorun yaşıyoruz maalesef. Özellikle gece zor oluyor uyanıp emmek istiyor ama Onda da sakince kucağıma alıp tekrar anlatıyorum, ağlıyor Mecbur yapacak bir şey yok. Düne göre ilk gece daha zordu mesela.

Bir de ben maalesef azaltarak kesmeyi başaramayanlardanım, İkisinde de bir anda kestim. İnşallah unutur bakalım

0 oy
(3,889 puan) tarafından

Ben alamadım hatta emzırmeden sonra dahada dustum emzırırken yedıklerım bana yarıyordu bırakınca fena dustu sımdı cıkmıyo

0 oy
(93 puan) tarafından

Ben emzirdiğimde cok kg aldım. Yani emzirenler kg alıyor diye biliyordum çmkü bebek seni emdikçe insan daha acıkıp yiyor. Kesince dğzeldi benm kgm cok şükür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 277 göst.
0 oy
2 cevap 228 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,216 soru

24,312,822 cevap

344,851 kullanıcı