Gözlerim kanadı. Ben bunu eski diye çöpe atarım millet 70 bine satın alıyor demek 😀😀
klasik balenci agaya beleş urunleri😂😂
Birinin ayağında görsem fakir diye üzülürüm valla 😂😂 bizim ruhumuz fakir 🤪
zenginlik boyle bisey iste parayi basip fakir ruhunu yasamak istiyorlar😂😂
Markalarin satış stratejisi bu sirf marka oldugu icin zengin kendini farkli hissetsin diye cirkin,farkli,absurt tasarimlari marka düşkünü andavallara kakaliyorlar 😄
Ayy ama bu kadar da olmaz gerçekten birinin ayağında görsem üzülürüm fakir durumu yok diye 😂😂
Çöp konteynerinin etrafinda olur ya bazen 100 yillik ayakkabilar kedi tirmalamis pislenmis onlara benziyor :)
valla millet nasıl para harcayacağını bilmiyor😂 keriz şok
Valla birinin ayağında görsem çok üzülürüm fakir diye 😂 halbuki fakir olan biziz😂
Kız ne çok güldüm. Allah da seni güldürsün.😅
Şu ayakkabıyı birinde görsem çok üzülürüm durumu yok diye 😀😀
Bu tasarımları yapanlar, alıcılarıyla dalga geçiyrodur kesin. Allah akıl fikir versin alanlara.
Üreticiler ve tasarımcılar tüketiciyi denemek için yapıyor bakıyorlar ki alan mal kafalı mallar var üretim devam ediyor. Allah'ım bu kadar ***** olmadığım için şükür
Parayı basıp fakir olmaya ozeniyorlar diye yorumladım. Sokağa adım atamam ben bunlarla 🥴
Kaç gündür arayıp bulamadığımız ayakkabı bak @Serifekaya Beymen e gelmiş bi gidip bakicam yarın
Alalım bebeğim mutlaka çok iyiymiş bee
Ne bileyim ya domestos'la silesim geldi
Domestos bile kurtarmaz çöp resmen 🥴
Ay tövbe tövbe 🤦🏻♀️
Sokağa çıkmaya utanırım ruhumuz fakir 😂😂
Ruhu fakir olan biz değiliz tatlım parayı sıçan insanlar biz üç kuruş paraya yeni temiz giymek isteyen insanlarız 😂
Şu parayla kaç durumu olmayan aile doyar. Allah akıl fikir versin.
Zenginler fakir olmaya özeniyor parayı basıp 🥴
Bu ne o zaman köyde arazide kullandığımız ayakkabılar falan baya pahalı olmalı kıymetini bilip saklayalım bari 😁
Tamda zengin zevksizliği.
Tarla içinde çalıltığım zamanlar ayakkabınıj alyı kalkardı bağcıklarla bu şekilde bağlardım o aklıma geldi🤣
Geceden sıraya girip almazlarsa adımı değiştiririm
Gerçekten bu kadar para veren var mi ya 🥲 yani giymem demem çok ihtiyacım varsa yolun kenarında gördüysem alır giyerim ihtiyacım görülsün diye ama bu kadar da para verilmez ya
Para yanlış kişilerde 😂
Eşimin tarlaya giderken giydiği ayakkabı
Yuhh derim baska birsey demem bune beee hiç güzel değil
Afedersiniz özür dileyerek yaziyorum millet ne b.ok yiyeceğini şaşırdı yemin ederim
Fotoğrafı alıp makineye atasim geldi 🤣
Yoksullara imkanı olmayanlarla dalga geçeni Allah parasıyla rezil eder işte
Yeni modanın anası ağlıyo bide at nalı tarz ayakkabılar moda olmuş 🤢
1,486,324 soru
24,299,726 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın