Habere bak ya 😅 hayır ne bekliyrodunz da haberini yaptınız? Pamuk şekeri tabiki gıda boyası ile renklendiriyor bunun şüphesi mi var? Ekrandaki kadın boyadan şüphelenip su dökmüş ve rengi akmış. Üstün habercilik anlayışımızla hemen haberini yapmışız haberiniz olsun pamuk şekeri gida boyası içerir diye 😅😅 komedi
Ürünün tamaminda gida boyasi varmis yiyen cocuk fenalasmis (normalde cok az miktarda gida boyasi kullaniliyormus) haberin icerigi bu sekilde aslinda A haber olunca başliga sasirmamak lazim.
Ay ben şok... Bildiğin doğal meyve sanıyordum yıkıldım. Daha da yiyemem.
Ahahhahshskfk 😂😂😂😂
kanala baktığımız zaman zaten A haber ne kadar doğru haber yapabilir ki😂😂😂😂😂😂
Of hiç görmemiştim kanalı. 4 yaşındaki oğlum yemin ederim daha ciddi ve doğru haber yapar
kiymanin 240tl oldugu dönemler benim
kiz ufak. bi yandan onla cebellesiyorum bi yandan tv kumandadan oynarken nerde basili kalmissa o kanali izliyoruz falan. kiymanin kilosu 110 tl diye haberlerde gosteriyorlar et balik kurumunda. indirimli . esime tv resmi cekip attim dedim bes alti kilo al. garibim gitmis iki tane et balik kurumuna o fiyat degil. normal foyattan almis gelmis. gelince aksam farkettimki haber kanali A habermis😂😂 ula dedim indirimsizse zaten 6 kilo almaya gerek yoktu abartmasaydn . nebilim dio okadar istedin getirdim
gta şifrelerini fetö şifreleri diye haber yapmışlardı çok da şey yapmamak lazım😂😂
Hahahaha bir de şey vardı, "Darbe gecesi bakın Muharrem İnce neredeymiş" haber başlığı. Görselde Muharrem İnce üstünde kalın montla kağıt oynuyor. 15 Temmuzda mont giymiş ahahahaha😂😂😂😂
Gıda boyası ile mi yapıyorlarmış şuan çok şaşırdım ben pastel boya ile yapılıp guaj boya ile renklendirildiğini sanıyordum 😂😂
Show haber sandım değilmiş 😅
Bende Show haber sanmıştım 🤭
Ben show haberde izledim😂
Nasıl olur böyle bisey güvendiğimiz dağlara kar yağdı shshsjsjsj
Aaa öyle miymiş 😅
1,511,516 soru
24,657,166 cevap
366,593 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın