0 oy
638 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (1,056 puan) tarafından

Habere bak ya 😅 hayır ne bekliyrodunz da haberini yaptınız? Pamuk şekeri tabiki gıda boyası ile renklendiriyor bunun şüphesi mi var? Ekrandaki kadın boyadan şüphelenip su dökmüş ve rengi akmış. Üstün habercilik anlayışımızla hemen haberini yapmışız haberiniz olsun pamuk şekeri gida boyası içerir diye 😅😅 komedi 

image

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ürünün tamaminda gida boyasi varmis yiyen cocuk fenalasmis (normalde cok az miktarda gida boyasi kullaniliyormus) haberin icerigi bu sekilde aslinda A haber olunca başliga sasirmamak lazim. 

-Reklam-
+2 oy
(10,357 puan) tarafından

Ay ben şok... Bildiğin doğal meyve sanıyordum yıkıldım. Daha da yiyemem. 

Ahahhahshskfk 😂😂😂😂

(2,518 puan) tarafından

kanala baktığımız zaman zaten A haber ne kadar doğru haber yapabilir ki😂😂😂😂😂😂

(10,357 puan) tarafından

Of hiç görmemiştim kanalı. 4 yaşındaki oğlum yemin ederim daha ciddi ve doğru haber yapar 

(2,518 puan) tarafından

kiymanin 240tl oldugu dönemler benim

kiz ufak. bi yandan  onla cebellesiyorum bi yandan tv kumandadan oynarken nerde basili kalmissa o kanali izliyoruz falan. kiymanin kilosu 110 tl diye haberlerde gosteriyorlar et balik kurumunda. indirimli . esime tv resmi cekip attim dedim  bes alti  kilo al. garibim gitmis iki tane et balik kurumuna o fiyat degil. normal foyattan almis gelmis.  gelince aksam farkettimki haber kanali A habermis😂😂 ula dedim indirimsizse zaten 6 kilo almaya gerek yoktu abartmasaydn . nebilim dio okadar istedin getirdim

(14,329 puan) tarafından

gta şifrelerini fetö şifreleri diye haber yapmışlardı çok da şey yapmamak lazım😂😂

(10,357 puan) tarafından
+1

Hahahaha bir de şey vardı, "Darbe gecesi bakın Muharrem İnce neredeymiş" haber başlığı. Görselde Muharrem İnce üstünde kalın montla kağıt oynuyor. 15 Temmuzda mont giymiş ahahahaha😂😂😂😂

+1 oy
(4,299 puan) tarafından

Gıda boyası ile mi yapıyorlarmış şuan çok şaşırdım ben pastel boya ile yapılıp guaj boya ile renklendirildiğini sanıyordum 😂😂

0 oy
(9,110 puan) tarafından

Show haber sandım değilmiş 😅

tarafından

Bende Show haber sanmıştım 🤭

(2,896 puan) tarafından

Ben show haberde izledim😂

0 oy
(1,800 puan) tarafından

Nasıl olur böyle bisey güvendiğimiz dağlara kar yağdı shshsjsjsj

0 oy
(2,441 puan) tarafından