Adımdan dolayı dalga geçiyorlar, bir yörenin ismi ve ben oralı değilim. Benim bir ırkçılığım yok ama insanlar anlamıyor.
Ismin ne merak ettim
Berfin
Ayyy çok güzel bir isim ben kızıma çok istiyordum sonra çok yakın bir akraba koyunca vazgeçtim ☺
Kardeşimin ismi.dalga geçilecek bi yanıda yok aksine kardelen çiçeğinin kürtçesi.
gayet güzel isim Kürt ismi diye mi istemiyorsun artik kurtlugu turklugu kalmadi guzel isim
Aslında ben de seviyorum, Karadenizin tek Berfini olabilirim. Ama bazı insanlar önyargılı oluyor.
İsmin ne bende merak ettim
İsminiz güzel bence değiştirmeyin
Eskisi gibi değil şimdi kolay diye biliyorum daha önce babaya dava falan açılıyordu
Mahkemeye başvuruyorsunuz bunun için bi para yatırıyorsunuz hemen değiştiriyorlar.
Berfin bir yörenin ismi değil kardelen çiçeğinin kürtçesi ve çok güzel bir isim soranlara anlamının güzelliğini anlatin anlarlar onun dışında değiştirmek için mahkemeye başvuruyun bi ara e devletende yapılıyprdu
Bir yorenin ismi değil. Kürtçe bir kelime. Irkçılık yapıyorsunuz diye dusnuyorum. Velhasıl bastır parayı değiştirirler . Hemde seve seve değiştirirler
Irkçılık yapsam ya da ailem yapsa koymazlardı ama okulda ayrımcılık yapıyorlar. Yoksa benim için farketmez. Çoğu arkadaşım da doğulu, seviyorum yani oraları
Çok basit canım adliyeye git 2 celselik iş çok da ucuz bu arada merak ettim evli misin ?
Yok 17 yaşındayım abla
1-2 sene sonra bunu dert etmeyeceksin, sana tavsiyem arkadaş çevreni değiştir . İsmin güzel
Berfin Kürtçe bir isim de neresiyle dalga geçiyorlar merak ettim rica etsem örnek verir misin? Dalga geçilecek bir tarafı yok ki. Yani bu isme ne denilebilir? Yetişkin bir insansın dalga geçtiğini söylediğin kişiler de yetişkindir yani. Bu isme sahip olmandan, Kürt olduğunu varsayıyorum Kürt oldugum için dışlanıyorum dersen daha doğru olur öyle bir şey varsa. Yoksa Kürt olduğunun anlaşılmasından rahatsız olduğunu düşünecem.
Yetişkin insanlar değil, ergen veledler dalga geçiyor. 17 yaşındayım. Neyse önemi yok ya herkes ırkçılık yaptığımı sanmış.
Kiz divane misin ne guzel adin
BENCE İSMİNİ DEĞİL ÇEVRENİ DEĞİŞTİR.
Şahane bir ismin var, bence kendin esas sevmiyorsun ismi. Ben adımla barışık olacağım ve birisi dalga geçecek kürekle vururum ağzına. Sen kendin benimsememişsin meselen bu.
1,484,633 soru
24,278,337 cevap
342,574 kullanıcı