Mobilyalarimi degistirmek istiyorum taşınırken hep kirildilar tekrar tasincaz. İnegölde mobilyalar uygun diyolr ama kalitesi nasıldır kumaşları ya da onereceginiz mağazalar hangileri
bende gdip bakalim dedim inegole. donustede bi bucuk iskender yer doneriz dedim😂 pandemi ilk yaziydi agustos gibi 2020 de. esim
dedi sacmalama ne isimiz var bisver gttik istikbalden aldik gectik😂 tv sehpa masa sandalye ve mutfak masa sandalyelerimi degisirken kesin gidcem 😂
ozele bak loo
İstikbalin ürünleri guzel bence eskimez cabuk 😅
normade gzuel aynn ama asiri bastansavma yapmislar pandemi zamani. 3 ayda teslim edildi koltuklar. 2 bucuk senede çöktu sungerleri falan. bi sene sonra sungerleri degisip kumasi dôsetcem baska renk. iskeleti saglamdir da. kumas ve sungeri degiscem
Hmm kumas ve süngeri de iyidir diye dusunmustum o zaman çokta iyi diyemeyiz cnku gayet yüksek fiyatları o fiyata hoş olmamış sizin koltukların iyle olmasi
Ben inegol deyim memnunum koltuklarımdan
Hangi mobilyacinin iyi onlarda farkediyormus
muzaffer mobilya inegol 🤌🤌🤌🤌🤌🤌🤌
Bakicam teşekkür ederim
Biz eşimle gitmediysek 10njere gitmisizdir bir mobilya vardi onu aradık yapılan yeri bulduk ordan aldik😁 normalde bursada satış magzasinda 15 bindi biz 10 bine aldik adam zaten ona satiyormus yerini hatırlamıyorum girmediğimiz imalathane kalmamasınısti
Cok iyi bulmuşsunuz siz 😊
Cok gezdik çünkü
1,489,149 soru
24,340,423 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın