0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,552 puan) tarafından

zamanında benim üniversite vakitlerinde konuştuğum bir kişi olmuştu Bir buçuk yıl sürdü ancak yani Çok ciddi bir konuşmamız olmadı Sürekli kavga ederek ya da Sürekli birbirimizi kırarak ya da ne bileyim yani bildiğiniz sevgililer gibi değildi anlayacağınız sadece benim yaptığım elini tutmak oldu.. bunu da eşime söylemiş oldum 8 yıl sonra ancak daha önce yüzeysel söylemiştim. Detay vermemiştim Yani ciddi bir sevgili tarzı ilişkim olmadı falan demiştim bu kadar uzun süreli yani anlatma gereği duymadım anlayacağınız. Dün de ailemizle alakalı zaten çalkantılı bir süreç geçirdiğimiz için gelecekle ilgili ben biraz konuşayım dedim o konuyu da ağzımdan kaçırmış oldum şimdi de eşim Neye uğradığımı şaşırdım neden daha önce demedin ya da ne bileyim hala şok içindeyim şoku atlatamıyorum falan diyor. Ben de hak veriyorum ona Ama ben de diyorum ki yani abartılacak şekilde büyük şeyler yapmadım hele de şimdi sevgililerin yaşayış tarzlarına bakaraktan üniversitede hele de gerçekten insanların hayatı yaşam tarzları öyle farklı oluyor ki .ben yine iyi temiz kaldım diye düşünüyorum .ama eşim daha önce benim hiç böyle sevgilim olmamıştı seni de öyle sanıyordum onu da sürekli Bana söylemeye başladı dert ediyor Yani kendine anlayacağınız. Bakın tekrar diyorum ona hak veriyorum  en başta yani söyleseydim olurdu. Ama ben de ona diyorum ki ya senin de bekarken bol bol prno izleyip zevk alman da bana absürt ve ayıp uygunsuz geliyor ki bunu ben ilk çocuğuma hamileyken dw benden habersiz yaptı banyoda tesadüfen yakaladım bende bunu yadırgadım ama insan alışıyor yani unutuyor.   Bana en başta böyle şeyler yaptığını söylemişti yani sevgilim olmadı ama böyle böyle şeyler yapmışlığım var diye nişanda iken açıkça anlattı her şeyi. Anlayacağın Şimdi benim bu geçmişteki olan şeyi anlatmam Onun için problem oluyor sizce bu kadar büyütülecek bir şey var mı yok mu.

12 Cevaplar

+1 oy
(5,860 puan) tarafından

8 yıl sonra nerden çıktı şimdi bu konu 🤦🏻‍♀️

(1,552 puan) tarafından

Ya inan ben geleceğe dair beklentilerimi kendisine anlatmak için konuşuyordum ağzımdan kaçırdım ama tekrar diyorum yani Çok şükür Herhangi bir namussuzluk yaptığımı düşünmüyorum

-Reklam-
+1 oy
(5,456 puan) tarafından

Geçmişte yaşadığınız ilişkileri yada izlediğiniz por.noları birbirinize niye anlatıyorsunuz ki. Balık baştan kokar. Birbirinize güveniniz yoksa hiç evlenmeyecektiniz. Senin başkalarının hayatlarını yada yaşayış biçimini örnek veremen de çok yanlış. Ben onlara göre temizim filan senin de eşinle aslında aynı düşünce yapısında olduğunu gösterir. Eşine söyleyecek söz bulamıyorum bile. Hiç bir şekilde eşin haklı değil. Ona hak verme zaten.

(1,552 puan) tarafından

Ya biraz işte Eline başka biriyle değmemiş falan istiyor ya Genelde insanlar ama yani bu zamanda bulmak gerçekten zor aşırı derecede zor yani şimdi de yani bana sanki çok kirli bir insanmışım gibi yani çok büyük bir hata yapmışım gibi davranıyor ben de Ona kalırsa yani bir çok şeyleri ilk olarak kendisinde yaşadım bunları düşünmeyip ufak bir detaya takıldı Allah sonumuzu hayır etsin.

(565 puan) tarafından
+1

Ay ne münasebet lütfen sen de bir zihniyetini değiştir 

Bir kadın ne yaşamış olursa olsun eşinin soyadını aldıktan sonra namusuna sahip çıkıyor sadakat gösteriyorsa zaten tertemiz bir insandir

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Geçmiş geçmişte kaldı üstünden onca sene geçmiş boş bi muhabbet yani b

(1,489 puan) tarafından

Beklemediği için bi şok yaşamış olabilir , öğrenmesi gerekiyormuş demekki vardı her işte bir hayr 

(1,552 puan) tarafından

Aynen canım bunda da bir hayır vardır yani beni 8 yıl boyunca tanıdı evliliğimiz süresince herhangi bir ahlaksızlığımı görmedi. Bilmiyorum ama canım biraz geçmişe takılayım da kafamı takayım üzüleyim istiyorsa kendi bilir Ben olabildiğince anlattım kendimi.

(1,489 puan) tarafından

Kendisi de hoş olmayan şeyler yapmış sonuçta

(1,552 puan) tarafından

Öyle de işte diyorum ya Yani insan evladı eşinde olsa bir açığını gördü mü Onu alabildiğince Yüzüne Vuruyor bundan sonra vuracak da yani geçmişler olsun

(1,489 puan) tarafından

Sende onun yüzüne vurursun böyle giderse 

0 oy
(7,585 puan) tarafından

ya en başta anlatacaktın ya da hiç, bunca zaman geçmiş ve maalesef bunu sana koz olarak kullanacak. eşinle ve ailesiyle ilgili sorunlarım var ve bunu hep söyleyecek maalesef.

(1,552 puan) tarafından

Yani Doğru söze ne denir ki. Ilave olarak bir eksiğimiz daha çıktı işte

0 oy
(565 puan) tarafından

Geçmiş çöptür , çöpü karıştırmak da köpeklerin işidir demişler. 

Bununla ilgili hadisler rivayetler var sen çok daha fazlasını yaşamış bile olsan tövbe edip yeni hir hayata başladığında bunu Allah'tan başka kimse senin önüne koyamaz . Ha saygı ve seffalik açısından bende eşe söyleme tarafındaym 

(1,552 puan) tarafından

Ya başta gerçekten çok gereksiz yani konuşmaya gerek olmayan konular diye sordu o halde anlatmaya gerek duymadım çünkü ciddi bir ilişki yaşamadım anlayacağınız yani ilişkide denmez buna ilişki deniyorsa ama şimdi kendisi onu ben kimseyle konuşmadım Vay sen böyle olduğu halde neden bana söylemedin deyip duruyor diyorum ya zaten sağlık problemleriyle ve birçok şeyle boğuşurken Bir de bu eklendi vardır ya bunda da bir hayır bir şekilde o benim dilimden çıktıysa yani Bunu da hayra yormak istiyorum Demek ki duyması gerekiyordu O detayı bakalım Bundan sonra ne olacak hayırlısı yoksa benim kendisine olan sevgimde Saygımda sonsuz sadece güven sıkıntımız vardı

(565 puan) tarafından

Ya işte bu seninle Allah arasında kalmalıydı ya en başta söyleyecektim ya da bir daha hiç dillendirmeyeceksin elbette hepimizin geçmişi olabilir ama bunu en başta söyleyip bir daha hiç konusunu açmamak gerekiyor çünkü erkekler başta her şey okey derken sorun etmezken bir şeyler paylaşıp zaman geçtiğinde ciddi olarak kafaya takabilirler çok üzerine düşme sadece net konuş bu benim geçmişim sana daha önce de söylemiştim sen incitecek bir hata da yapmadım ki zaten yapsam da senin incinmen gerekmiyor geçmiş geçmişte kaldı deyip kapat konuyu çok da üzerine düşme bu defa daha çok triplenir

(1,552 puan) tarafından

Vallahi tripleniyor zaten Daha çoğunu Yok canım ya dediğin gibi söylenmeseydi belki kafası bu şekilde karışmazdı ama ben bu aralar şey değilim yani  ne diyorsam ağzımdan ne kaçıyorsa kaçıyor yani psikolojik olarak da iyi değilim hastalıklarım var biraz onlarla uğraşıyorum o da biraz kafamı karıştırıyor derken işte araya kaynadı o konuda. 

0 oy
(163,901 puan) tarafından

cidden rabbim baska dert tasa vermesin yillar sonra buneydi 

(1,552 puan) tarafından

Ya inan herhalde söylemem gerekiyordu Ben de anlamadım Nasıl oldu da ağzımdan kaçtı bilmiyorum yani Söylemeye gerek duymadığım konu bir anda niye söylendi Ben de bilmiyorum Zaten psikolojik olarak bir değişeyim bu aralar ağzıma ne geliyorsa veriyorum söylüyorum o da arada kaynadı sanırım

0 oy
(6,539 puan) tarafından

Ben hep şunu derim. 

Bahane arayıp sorun çıkarmak isteyen bahane bulur, sorunu çözmek isteyen de çözüm yolları bulur. Eskiler derler ya “ benim seninle geçinmeye gönlüm var cancağzım!”  

(1,552 puan) tarafından

Ya diyorum ya bizim zaten problemimiz vardı ben güvensizlikten ötürü eşimden Geleceğe dair güven dolu cümleler duymak isterken.  Özellikle de bu konu ile ilgili düşündüklerini detaylı içten bir şekilde anlatayım derken hani biraz yani örnek vereyim ya da anlatayım diye başladım gereksiz detayı da ağzından kaçırmış oldum ama dediğim gibi ben kendimden eminim ama eşim diyorum ya Yani bir şekilde herhalde kızacak yer arıyordu Bu da onun için koz oldu.

0 oy
(242 puan) tarafından

Merak ettm gelecek le alakalı konuşup nasıl geçmişi geleceğe katmışsin çok büyük başarı sjsjsjsjsjsj valla merak etm

(1,552 puan) tarafından

İnan bende hatırlamıyorum bu aralar duygusal ve psikolojik olarak çökük durumdayım zaten eşim ve ailesi sayesinde.  Önceki açtığım konudan anlarsın.  Ne ara dedim hatırlamıyorum 🤨🙄😔

0 oy
(8,689 puan) tarafından

Eşin haklı. Video izlemesi ile bu konunun hiç ilgisi yok. Olsa bile adam sana başından beri Her şeyi anlatmış, aynı dürüstlüğü senden beklemesi kadar doğal bir şey yok. Abartılan bir şey yok yani. Başında söylemedin madem ne diye 8 sene sonra söyledin suyu bulandırdın 

(1,552 puan) tarafından

Eşim haklı zaten ama benm nasıl biri olduğumuda biliyor sonuçta dert edecek daha büyük şeylerimiz var bu çok gereksiz oldu ben niye ne ara söyledim onu da hatırlamıyorum.  Yukarıda da dediğim gibi psikolojik ve ruhen sıkıntı dayım zaten hastane işleri ile uğraşıyorum derken kaçmış arada

(8,689 puan) tarafından

Anladım canım inşallah  çözersiniz 

0 oy
(72 puan) tarafından

Sen bariz bilerek söylemişsin gelecek Le geçmiş ne alaka yani kıskandırnak mı istedin hangi erkek olsa aynı tepkiyi verir çünkü baştan söylememişsin acaba söylemediğin ne var diye düşünür 

(1,552 puan) tarafından

İnan bilerek söyleyeceğim en son şeydir gereksiz detay yani.

Eşim haklı zaten ama benm nasıl biri olduğumuda biliyor sonuçta dert edecek daha büyük şeylerimiz var bu çok gereksiz oldu ben niye ne ara söyledim onu da hatırlamıyorum. Yukarıda da dediğim gibi psikolojik ve ruhen sıkıntı dayım zaten hastane işleri ile uğraşıyorum derken kaçmış arada. 

0 oy
(244 puan) tarafından

Bunu söylemen saçma olmuş dinimizde bile gecmişte yaşadıklarınızı anlatmayın diyor sonuçta o zaman o senin hayatında yoktu aradan ne kadar zaman geçmiş bilemedim şimdi

(1,552 puan) tarafından

Ya baya saçma oldu gerçekten bu aralar gereksiz şeyler söyle unutma vs konularında sıkıntı yaşıyorum canım.  Neyse artık söylenmesi gerwkiyormuş demekki ama bilinçli değildi amirim buna söyleme konusu.

0 oy
(1,401 puan) tarafından

Beni yanlış anlama da canım esin ailesiyle olan problemin üzerini kapatmak için yeni problemler arıyor bence 

(1,552 puan) tarafından

Ya oda olabilir ama haklı olması ile birlikte gereksiz abartıyor sadece. Daha büyük dertlerimiz var bu o yüzden bana göre en gereksiz olanı. Nerden çıktı ağzımdan niyw çıktı bilmiyorum.  Bilinçli değildi ama eminim.  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
0 oy
1 cevap 129 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
27 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Damliskooo (1,235 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,147 soru

24,297,063 cevap

343,853 kullanıcı

...