Görümcem ve kayınbabam geldi dün gece yaş pasta ve sigara böreği sardım sabahta zorla evi topladım geri kalan şeyleri hazırladım 2 bebeyle bu kadar yapabildim sizinlede paylaşayım dedim ekler hariç hepsini yaptım. Hamarat değilim o yüzden benim için büyük bir işti😅😍 sizler neler yapıyorsunuz ❤️
Eline sağlık bacım. Benim de perşembe 2 kız arkadaşım gelecek kisir sigara böreği tiramisu ve tuzlu kurabiye olacak ama tatliyla kurabiye hazir 😄
Oh en güzeli ya ellerine sağlık şimdiden 😍 boşver yorma kendini hazır olsun 🤭
Ya kardes gibiyiz gitmeden özel sipariş veriyoruz bebek durmuyor azi disleri çıkıyor diye böyle istediler 😄
Ama çocuklu insanı hoş görmek lazım zaten bak kızım 5 aylık ilk 3 ay çok Huysuzdu sonra düzeldi son 1 haftadır yine aşırı huysuz dişleri geliyor galiba
16.5 aylık benim ki. Ama düz duvara tırmanıyor, canım kankalarim her gördüğünde beni teselli veriyorlar 😄😄 alıştık be bacım büyüyorlar şükür
Hahha hepsi aynı ya 😅Allah kolaylık versin 3 yaşında oğlum var o da düz duvara tırmanıyor
Eline sağlık çok güzel görünüyor hepsi .
Çok teşekkür ederim 😍
Eline sğlık canım güzel görünüyor.
Teşekkür ederim bacımmm❤️
Ellerine kollarına sağlık canım benim afiyet şifa olsun bende gelsem mi 😁
Anlasa aşeren gelmesin dedim amaa😐😐🙄 gel hemen Kastamonu Ankara kaç saat sankii😅❤️
Demi canım çok bir şey yok 😁❣
Sen daha güzellerini yaparsın eminim ablacım yolun düşersede beklerim ❤️❤️
Canımsın çok teşekkür ederim balım 💜
Cok guzel gozuküyor pastadan arkasındakiler ne peki
Patates salatası kısır 🤗teşekkür ederim❤️
Eline koluna sağlık gülüm çok güzel görünüyor
Olur geliyim açık adres alayım dermişim 😂🤣
Hahaha Ankara abla yakınsa adres vereyim😅😅
Sakarya gülüm burası 😊☺️
Yakın ama uzak 🤭 yolun düşerse beklerimmm
☺️😊inşallah gülüm
Maşallah ellerine sağlık tok olmama rağmen oturup yiyesim geldi 😁.
Biz de yemek yedik. Az önce bulaşıkları makineye yerlestirdim makineyi çalıştırdım. Birazdan çay faslına geçecem
Ay gel yiyelim abla hemen 🤗🤗 yaprak sarma istiyor canım ama 2 küçük çocukla hiç cesaret edemiyorum 😅
Benimde şimdi gitti misafirlerim inan kça defa doldurdum çayı ama içemedim akşam eşimle içerim artık🤗❤️
Hamarat olan ne yapardı acep🤔🤔
Bunları yapana kadar can çekiştim ama😅😅
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
Eline sağlık canım çok güzel gözüküyorlar
evet evet hamarat değilsin jdjdkfl
benim de dün misafirim vardı kiraz yaprağı sarması yaptım bilirsin mutlaka 💖
bunlarda yaptığım diğer ikramlar
senin de ellerine sağlık 🌹
fındık kreması normalde kakaolu fındık kreması oluyor sıvı yağ ile ısıttığın sarelleyi açıyorsun mısır gevreğini robottan çekip önce krema sonra mısır gevreği yapıyorsun
Yapana kadar can verdim ama 😅😅 ooo bilmem miii birde ayranlı köfte yaparlar Malatyalılarr ohh mis gibi olur 😍seninde ellerine sağlık ❤️ valla vakiti biz ayarlamazsak halimiz harap vallahi 😅 çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun ❤️😍🤗
Ayrıca evet kurabiyler çok güzel görünüyor tarifi bende denerim çünkü adam akıllı hiç kurabiye yapamıyorum beğenmiyorum
teşekkür ederim canım yapabilirsin çok lezzetli oluyor
En kısa zamanda yapacağım inşallah ❤️
Bu hamarat olmayan halin mi kız maşallah eline sağlık çok güzel görünüyorlar 😁🌸 afiyet olsun 😋
Yaparken ne çileler çektim amaa 🤭😅teşekkür ederim ❤️
Hamaratsın canım Ellerine sağlık gelip yiyesim geldi bende bu aralar yapamıyorum bişey dişlerim sıkıntılı demiştim sanki dimi 🥰:(
Gel beraber olsun bacımm ☺️☺️❤️sanki bahsetmiştin diye hatırlıyorum canım kaç ay oldu doğum yapalı
1,492,710 soru
24,390,516 cevap
349,267 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın