Bebeğim artık kimsede durmuyor yarım saat birine bırakıp sağmak hayal gibi hastalıklar misafirler derken sütüm de baya azaldı günde bi iki kere anca sağıyorum
Bebeğim ek gıda çok az yiyor gündüz mama içmeye de bi aydır alıstı vicdanım tek damla da olsa sağ diyor ama psikolojim artık kaldırmıyor çok yoruldum
Ee artık onun günde 3 öğün ek gida yemesi lazım
Keşke yese :((( o kadar iştahsız bir bebek ki ek gıdaya başladığımızdan beri ağzını kitliyor iki kaşıktan sonra üçüncü kaşık için ağlamaya başlıyor başını bi tarafa çevirip yememek için elinden geleni yapıp ağlamaya başlıyor. Ne denediysem sevmedi seviyor dediğim şeyi bile ikinci üçüncü yiyişinde ağzını sürmedi ek gıda suan fiyasko ilerliyor doktorlar hep zorlama tadım ayı dedi ama aylar geçiyor bebeğim hala aynı. Ek gıdaya başlar sağımdan kurtulurum diye çok bekledim beklediğim gibi olmadı ilk kızım böyle değildi umarım alışır biran önce
Valla mecbur yediriyor bende şuan pankek denemesi yapiyoeum eline verip yesin diye
Bende veriyorum ama emip bırakıyor kek türü şeyleri minik minik ağzına veriyorum kus besler gibi bazen yiyor bazen tükürüyor ilk kızım bu aylarda köfte falan yiyordu pankek yiyordu her bebek farklı maalesef
Evet bende katiya alıştırmayın çalışıyorum
Niye emmiyor mu canım
Hayır 3 aylıkken meme reddiyle bıraktı maalesef
Cnm hangi sut sagma makinasini kullaniyorsun?
Philips elektrikli pompa canım
Maddi durumun iyiyse eller serbest süt sağma makineleri var yani koltuğa bağlı kalmak zorunda değilsin takıp işlerine devam edersin hem belki gunde 4 5 kere bu şekilde sağım yaparsan sütün çoğalır
Onu bebeğim çok küçükken alacaktım ama flanş boyutları bana uymuyor küçük geliyor
Kiz bizimki gunde bir iki ancak emiyor. Once kati gida icin ugrasman gerek hem mamaysa mama ne uzuluyorsun. Sutum var benim ama gunduz okuldayim mama aldim bir aydir cunku oturup sagim yapasim yok gece emiyor gunduz de ben okuldan gelince emiyor arada ekgida ve mama bak gayet keyfi mama sagabilirim de ama istemiyorum benim ruh sagligim da muhim bizt bizt yenidoganken ok ama on aylik olacak bebek icin yok anam.
Güzel özetledin :/ haklısın
1,486,403 soru
24,300,763 cevap
344,047 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın