Kastamonu'da ki kayıp anne ve çocuk ölü olarak bulunmuş kızlar, son zamanlarda herşey çığrından çıktı artık tv bile izleyemiyorum çünkü oğlum anlıyor 5 yaşında. Böyle olaylardan aşırı etkileniyorum.
Bu ölen çocukda oğlumla yaşıt çok üzüldüm, evlatlarımızı nasıl korucaz bilmiyorum.
Bu kadar kötülük eskiden de vardı. Sadece medya olmadığı için duyulmuyordu. Önceden dünya cennet değil di şimdi de değil gelecekte de olmayacak. Tabi nüfus az olduğu için daha azmış gibi hissediliyordu bir de. Annem kendi köylerinde babamın köylerinde olan olayları anlatır bazen bugünkinden hiçbir farkı yok. Annem 64 , babam 71 yaşında bu arada. Kötü ve kötülük hep vardı. Medyayla beraber ulaşılması daha kolay oldu sadece.
Evet hatta daha vahşet içeren olaylar varmış ama medya kolu olmadığı için duyulmamis
Rabbim kötülere fırsat vermesin insanlık her geçen gün kötüye gidiyor Allahın verdiği cana ne hakla kıyıyolar anlamıyorum
Kesin tanidik biri öldürmüş Annede birseyler vardi zaten herseyi anladim cocugu niye ölüme götürdün
Eski enişteyle konuşuyomuş anne şüpheli o bence
Çıplak bir şekilde bulunmuş anne
Hadi ya demek tecavüz edip öldürmüşler
Kadın çıplak bulundu Allah böyle ölmeyi de nasip etmesin ama kadın olarak biraz durmayı da bilmek lazım ben kadına hiç üzülmedim olan tek suçu annesinin elini tutup giden minicik yavruya oldu
Sadece adam değil herkes çok anormal tepkisiz bir tek kız kardeşi orda laf söylüyor diğerine ne annesi ne kocası adam hala mustafa bey diyor onu orada parçalar başkası olsa
@Emineninanesii annem kocasının hareketlerini tuhaf buldu acaba onu yaptiki diyor ama çocuğuna kiyamazya
Ben kocası olduğunu pek sanmıyorum muhtemelen orda biriyle karşılaştı mustafa'yla bulusucam dedi haliyle evli barklı kadın başkasiyla buluşacak olunca bence diğer kişide kadından faydalanmak istedi
Yok yok o yapmaya yapmamıştır da ama hiç garipsemedi yani gayet sakin gibiydi
Muhtemelen zaten köy yerinde konuşulanları adam duydu ve bildiği için de hani üzülmedi açıkçası ben öyle düşünüyorum ama insan çocuğu için niye feryat figan etmez yani beklediğim bir şey bile olsa ölümü kabullenemezsin ben babamı kaybedeli 4 ay oldu aniden ve şok halinde olmama rağmen hala daha bazen sanki olmamış gibi geliyor ama ilk duyduğum an çok farklı bir süreçti yani o adamın küçücük bir çocuk için öyle tepisiz kalması bana hiç normal gelmiyor
Baba baba degl anne anne değil gorumcenun eski eşi ile gelin buluşuyor baba bisi demiyor, ortada ölmjs cocuk va hiç baba tepkisi yok Allah belasını versin hepsinin çocuğa üzüldüm sadece
Ölüm sebepleri ne ve ne zaman öldürülmüşler söyledi mi Müge
Ölüm sebepleri bilinmiyor, kadın çıplakmış. Çocuğa çok üzüldüm
Ona bende çok üzüldüm ama kadında hastaymış ilaç falan kullanıyormus Allah affetsin ne diyelim olan yine masum yavrulara oluyor
Çocuk aşağıda bulunmuş önce çocuk öldürüldü kadınin kaçtı kıyafetleri 50 MT geride kendisi tekrar kaçmaya çalışırken de öldürüldü diye düşünüyorum
Tecavüz edilmiş kadına o sebepten çıplak olabilir mi ay Allah'ım olan şeylere bak insanın aklı almıyor
Çıplak bulunmuş birde kadin
Olan o çocuğa oldu hepimizin içi ćıž etti herkes doğuruyor ama anne olamıyor
BOYLE Bİ CAGDA YASAMAK BÜYÜK İMTİHAN...
Kadına hiç üzülmedim oynak karı evli bir kadın nasil da kalkar baskasiyla fingirdeşir ister kadın olsn ister adam gözümde oruspu uruspudur kaç yaşında kadınsın madem kocan kötü ilgisiz Allah'a sığın o çocuğun ne günahı vardı allah bilir çocuğun canı nasl acımistir boşanabilen adam gibi boşansin boşanamayan uruspuluk yapıp cocuklarinin başını yakmasın Allah'ın belası çıplak şekilde bulunmuş birde pislik
Ayy niye bu kadar ön yargılısınız görmeden bu kadar net nasıl ölmüş birinin ardından konuşabilirsiniz
Haklisin valla bir sinirle söylendim o kadar çok duyuyoruz ki artık insan tutamıyor kendini birde o küçük çocuğu öyle görünce uxuldum 🥲
Çok da haksız sayılmaz ya yani ortada bir çocuk vefat etmiş olmasaydı kadının ne halt yedi beni de zerre kadar ilgilendirmiyordu ama hakikaten şu zevkleri uğruna çocuklarına ölüme götüren anneler benim gözümde çok kalleş
Evet bende öyle düşünüyorum ya siddet görüp çocuğu için sessiz duran anneler var ama bu kadın belliki kocasindan ilgiyi görmemiş baskasinda aramış hadi genç yaşında olsaydı cahillik derdik bu genç te değil 45 mi ne yazık değilmiydi o çocuğa 😟madem gitmeye gönlü var insan bir akıl eder dağlık alan yaninda küçük bir çocuk yemek yok su yok kalacak yer hiç yokk hadi merkeze gitse illa kalacak yer bulunur ben ondan dolayı kızıyorum ve evet gerçekten bu lafları da söylüyorum belki de yasak aşkına gitti yasak aşkı da çocuğu görünce şaşırıp öldür dü belli mi olur hayvan bile doğumu yaklaşacağı vakit sıcak güvenilir bir yer arar ki çocukları güvende dursun diye bizim insanlar mahluk gibi çocukları da o pokun içine sürüklüyorlar
Kaybolan kadının kocası da tuhaf birisi
Kadına kesinlikle üzülmedim görümcesinin kocası ile görüşüyormuş keşke adam gibi bosansaydı boşandıktan sonra istediği gibi halt yeseydi
Arada olan çocuğa oldu en cok üzüldüğüm o oldu
Bence çocuğun öldüğünü öğrendiğimden beri aklımda hep o çocuk 20 km nasıl yürrtüler yorulmuştur yavrucak diye düşünüyorum ana ana olsaydı peşinden sürüklemezdi gittiği yerde başına ne geliyorsa gelsin
Biz tanımadığımız halde uzulduk ama maşallah kadının annesi gorumcesi hele kocası gram üzülme feryat savunma ne bilim put gbi bir aile kadın istediği zmn çıkıp geliyor kocasi hesap bile sormamis umursamamis ki ailesini , otopside cikicak ölüm sebebi, muhtemelen de cinayet olayi kadın 8 gün boyunca küçük cocukla nerde kaldı ne yedi o çocuk nerd uyudu Allah'ım ya biz bile düşünurken tanımadım birini böyle bu kocası nasıl bu kadar rahat anlamış değilim sinirim bozuldu
Şimdi beni yanlış anlayacaksınız ama Allah aşkına bu tipler nedir böyle anlam veremiyorum midem bulanıyor bu insanları görünce enişte onun dayısı yani ne bilim bunları da insan yerine koyup takılan da var ne diyim midem bulanıyor bu tiplerden
1,493,363 soru
24,400,195 cevap
350,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın