0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
Kızlar duydunuz mu Trendyol daki çocuk pazarlama olaylarını sizce gerçek mi ben inandım biraz yaa

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Dünden beri post aciliyo kiz yeni mi duydun sen

Galiba doğru yaa

Malesef:ermm:

tarafından
Geçmiş olsun
(590 puan) tarafından
Saol kuzum
tarafından
Bende şimdi duydum haber ne sizden duydum ya
tarafından
Uzun hikaye wayfair olayi araştır görürsün canim
tarafından
Tm cnm bakarım
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından

• Huhhuuuu kuzu dünden beri haber olmuş bizimeburdaki karılar:angel: sağolsun:D
(590 puan) tarafından
Hahahah kız duydum bende dün bebem ateşlendi yazamadım buralara :d
(948 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım ☺️
(590 puan) tarafından
Amin ins cnm
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Gerçek mi bilmiyorum ama böyle insanların soyu kurusun :angry:

(590 puan) tarafından
Amin ins cnm ins
0 oy
(11,226 puan) tarafından
Ne olmuş anlamadım olayı cnm ya 
(590 puan) tarafından
Cnm bı satıcı Trendyol da sadece 3 ürün ekliyo fiyatlar aşırı pahalı ürünün adları da hep kayıp çocukların adında beden aralığı felan yaşlar var tek tek 1 yaş 2 yaş felan boyu bedeni yaziyo ordan çocuk satın aliyormusun öyle diyorlar
(11,226 puan) tarafından
Oha yaaaa gerçek mi acaba
(590 puan) tarafından
İşte bilmiyorum cnm Trendyol dan aciklma geldi ama bilmiyorum
0 oy
tarafından
Yok doğru değilmis açıklama yaptılar canım . Satıcılar da çoğu aciklama yaptı yani stokla ilgiliymis stok bitmesin diye fahis fiyat yaziyolarmis satilmasin ürün diye yeni stok olmadan.  O fahiş fiyatlarda da hiç satış gerçekleşmemiş zaten bu şekilde açıklama yapıldı . Ben inanmıyorum bu trendyolla ilgili olana ama wayfair olana inanıyorum çünkü onlar ispatlanmış yani ordan bilgilerle kayıp çocuk bilgileri birebir eslesiyor . Türkiye'de böyle birşey yok ispat niteliğinde 
(590 puan) tarafından
Bencede kuzum o wayfair direk gerçek de bu kadar büyük bilinen bı online satış yeri yapmaz Trendyol bence kendi adını lekelemez
tarafından
Trendyol un kurucu zaten bı bayan hani bu tür işler çete işi kolay işler değil . Kokusu çıktı ortaya zaten Allah yapanları da ıslah etsin
(590 puan) tarafından
Aynen bence karalamak için çünkü tüm fenomenler oranın reklamini yapıyor  adı lekelensin diye bence
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Bende duydum da pek inanmadim sanki 
0 oy
(29,536 puan) tarafından

Trendyol aciklama yapti doğru degil..

0 oy
(658 puan) tarafından
Ben inanmıyorum çünkü trendyol wayfair gibi online mağaza değil online bir pazar yani satıcılar ürünü yüklüyor ve fiyat giriyorlar trendyol satış üzerinden prim alıyor. Ayrıca kim tüm kimlik bilgilerini kredi kartı bilgilerini adres bilgilerini paylaşarak çocuk satın alır ki? Kredi kardi annenin kızlık soy adına kadar alıyor bence böyle birşey ancak darkweb de olur ve bitcoin gibi ödemelerle olur benim fikrim böyle yinede düşüncesi bile çok korkunç :(
(590 puan) tarafından
Aynen cnm bence karalama politikasi
(658 puan) tarafından
Aynen canım bencede
0 oy
(52,202 puan) tarafından
kiz tam unutuyoz kafa dsgitiyoz gene aciyonuz 

trendyola konduramadim ya gercek degildir umarım
0 oy
(5,108 puan) tarafından
Kız kredi kartıyla çocuk satın alma mı olur bütün bilgiler var bankada. O soyu kuruyasıcalar Daha farklı yollarla bizim adını bile bilmedigimiz sitelerde ,adını bile duymadığımız bağlantılarla yapıyorlar bu işi. Normal insanların yapabileceği bişey değil ,öyle olsaydı çoktaan hepsi tek tek bulunup içeri alınmıştı. Ama değil polisler en iyi hackerlar bile giremiyor onların sistemlerine malesef.

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,138 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 538 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 127 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 492 göst.