Kızlar geçen gün bize sınavı ile ilgili soru sormuştum Bir arkadaş da finallerle ilgili soruma cevap vermiş finallere çalışırken sadece finallerini sorularla mı çalışacağım yani bütünleme 3 ders sınavı ara vize sınavı ve bütünleme sınavı ek olarak finaller final sınav olduğu için diğer ek olan olarak verilmiş sınavların sorusunu çözmeme gerek var mı yani sorun bu
bacım çok karmaşık sormuşsun şöyle cevap vereyim
vize sınavına vizeye kadar gördüğün yerlerden sorumlu olursun. ama finalde hepsinde. ha bazı hocalar sadece vize sonrası konulardan sorumlusunuz der o ayrı.
bütünleme dediğin de finalde geçemeyenlerin girdiği sınav, final için ne geçerliyse bütünleme için de.
3 ders sınavı da bölüm bitirmene sadece 3 ders kaldığında girersin. gireceğin derslerin bütün konularına çalışman gerekir
Soyle soyliyim. Eski vize konularından 1 soru gelir. Yeni konulardan 4 soru gelir. Yani son konulara ağırlık ver
Hangi bölüm okuyorsun cnm. Acikogretim mi
Evet açık öğretim çocuk gelişimi son derken anlamadım o yüzden vizelerin örneğini anladım peki son konuları da anlarsam tam olacak
Hani vizeyi oldunuz ya. O vizelerden sonraki konular son konular oluyor
Ha mesela vizelerden birden beşe kadar üniteden sorumlusunuz diyor mesela finallerde ise tamamından diyor ama sen diyorsun ki vizelerdeki ünitelerden sonra kalan üniteler konular diyorsun doğru mu anladım yani vizeleri içerenlere bakmıyorsun da vizelerden sonra kalan konulara bakıyorsun finaller için
Örgün öğretimde öyleydi evet. Önceki konulara da bak ama vize sonrası konulara ağırlık ver bence
1,513,997 soru
24,690,947 cevap
368,320 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın