0 oy
88 göst.
önce Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından
Herkese hayırlı ve iyi akşamlar, geceler ♥️❤️ nasılsınız? Öncelikle baş öğretmenimiz nezdinde tüm öğretmenlerimizin ve geleceğimizi yetiştiren ilk öğretmenlerimiz olan bütün annelerinin, anne adaylarının ve gönülden annelerin öğretmenler günü kutlu olsun iyi ki varsınız iyi ki varız❤️♥️ Durumumu kısaca özet geçmek istiyorum. Çalışmam gerekiyor bebeğim var bebeğimi bırakacak kimsem yok evdeki fazla eşyaları satarak bu ayı geçirmeye çalışıyorum ama bu sürekli bir çözüm değil benim için. İlçeden daha küçük kasaba gibi bir yerde bulunuyorum zaten normal iş imkanı bile kısıtlı ama temizlik için ilan verdim ev temizliği apartman temizliği iki kişi sordu daha soran yok bir tane özel kreş var orası ile görüştüm üç yaştan önce bebeği yanımda kabul edemiyorlar şimdi de evde hasta ve yaşlı bakımı için ilan vereceğim ayrıca yazın salça yapmıştım bir sürü istenirse yine yaparım diye onun ilanını vermeyi düşündüm hani ev yapımı salça olarak ama bütçe olmayınca birşey üretemiyorum başka ne yapabilirim elimden örgü gelmiyor keşke yapabilseydim birşeyler örerdim yani bende mi sıkıntı var bilmiyorum elimden iş gelmiyor herhalde kendi mesleğim sağlık teknisyeniyim doktor yanında asistanlık ameliyathane teknisyenliği yaptım ama bebek olmadan önceydi şuan hepsi oturduğum yerden uzak zaten ne yapabilirim veya sizler ekstra iş olarak yaptığınız bir şey var mı bana ne önerebilirsiniz bu konuda fikirlerinize açığım. Akıl akıldan üstündür şimdiden teşekkür ediyorum

3 Cevaplar

0 oy
önce (161 puan) tarafından
Eşin yok mu bacım o çalışsın 
önce (975 puan) tarafından
Yok bacım
Anladım canım bebekle zor olur çalışmak maalesef
Az bir kreş yaşını tuttursaydı o zaman gül gibi olurdu ama olsun bir senem var
Evet canım
-Reklam-
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Hangi şehirdesin
Aa yok bir tane görmüştüm hastane yolunda aklınla bin yaşayasın yarın ilk işim oraya gitmek dua et inşallah olsun çok sağolasın
Allah yardımcın olsun inşallah birde bulunduğun şehirde mutlaka insan kaynakları vardır güvenilir bir firmayaa başvur sana part time hasta bakıcı bakımı gibi birşeyler bulurlar
İşkura gitsem olurmu acaba
Canim git ama iskurdan birşey çıkmayabilir insan kaynakları komisyonlu personel yerleştirir işin daha kolay olur ama güvenilir olmasına dikkat et
Peki çok teşekkürler
0 oy
önce (1,656 puan) tarafından
Merdiven temizligine ihtiyac cok aslinda . 

Y

Yani kalıcı bi cozum bulmak istiyosan yasadigin yeri degistirebilirsin. 

Mesela Tekirdağ corluda deli dünya iş var. Anneler icin kresli fabrikalar var.  Maaş olarak iyidir. 

İlac fabriklari var sen sağlik alanindasin mesela hemen evrak kayit bolümlrine alirlar. 

Bebegin ne kadarlik
önce (1,656 puan) tarafından
Kaş biyik almayi ogrenip aslinda evin musaitse o iş mantikli.
Tüm vucut ağda olmuş 500lira azcik cevren varsa bu konuda düsünebilirsin.
Cok teşekkür ederim bu ağda işi olabilir aslında komsular beş yüz TLye yaptırıyorlar ben üç yüze e yapayım desem gelirler bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Besteninannesi (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 9 göst.
0 oy
4 cevap 66 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 9,359 göst.

404,183 soru