Herkese hayırlı ve iyi akşamlar, geceler ♥️❤️ nasılsınız? Öncelikle baş öğretmenimiz nezdinde tüm öğretmenlerimizin ve geleceğimizi yetiştiren ilk öğretmenlerimiz olan bütün annelerinin, anne adaylarının ve gönülden annelerin öğretmenler günü kutlu olsun iyi ki varsınız iyi ki varız❤️♥️ Durumumu kısaca özet geçmek istiyorum. Çalışmam gerekiyor bebeğim var bebeğimi bırakacak kimsem yok evdeki fazla eşyaları satarak bu ayı geçirmeye çalışıyorum ama bu sürekli bir çözüm değil benim için. İlçeden daha küçük kasaba gibi bir yerde bulunuyorum zaten normal iş imkanı bile kısıtlı ama temizlik için ilan verdim ev temizliği apartman temizliği iki kişi sordu daha soran yok bir tane özel kreş var orası ile görüştüm üç yaştan önce bebeği yanımda kabul edemiyorlar şimdi de evde hasta ve yaşlı bakımı için ilan vereceğim ayrıca yazın salça yapmıştım bir sürü istenirse yine yaparım diye onun ilanını vermeyi düşündüm hani ev yapımı salça olarak ama bütçe olmayınca birşey üretemiyorum başka ne yapabilirim elimden örgü gelmiyor keşke yapabilseydim birşeyler örerdim yani bende mi sıkıntı var bilmiyorum elimden iş gelmiyor herhalde kendi mesleğim sağlık teknisyeniyim doktor yanında asistanlık ameliyathane teknisyenliği yaptım ama bebek olmadan önceydi şuan hepsi oturduğum yerden uzak zaten ne yapabilirim veya sizler ekstra iş olarak yaptığınız bir şey var mı bana ne önerebilirsiniz bu konuda fikirlerinize açığım. Akıl akıldan üstündür şimdiden teşekkür ediyorum