0 oy
193 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,507 puan) tarafından

Mesela mutfakta yemek yaparken buna çıkıp beni izlemesi güzel olur. Oyalanir bir şekilde diye düşünüyorum.  Ama bilemedim sonra alır kullanmam bir köşede durur mu? Kullanışlı mi sizde var mı kizlar? 

image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (5,229 puan) tarafından

Ben tek basamakli plastik aldim, ayni islevi gordu, buyuyuncede klozete otururken kullaniyor hala. 

-Reklam-
+1 oy
önce (550 puan) tarafından

Bende iki basamaklı var üzerine çıkıp dolabı falan açıyorlar biseye uzanmak için bazen de ben kullanıyorum 

+1 oy
önce (7,086 puan) tarafından

Ben İkea'nın ahşap taburesini çok kullandım basamak gibi olan. Ama oğlum sakin kontrollü bir çocuk öyle sağa sola uzanayım falan demezdi. Hareketli, tehlike gözetmeyen bir çocuğunuz varsa bu daha güvenli.

+1 oy
önce (7,492 puan) tarafından

aynısından bende var. kızımla sabahları omlet yapıyoruz, yemek yaparken yanıma geliyor yemeği karıştırıyor. geçende kek, kurabiye yaptık, kendi oyuncaklarını yıkıyor. tek kötü yanı biraz yer kaplıyor onun dışında birlikte güzel eğleniyoruz. 

+1 oy
önce (112 puan) tarafından

Bence boş fiyatı da boş Çek sandalyeyi yeter bir süre sonra nereye koyacaksınız 

+1 oy
önce (1,468 puan) tarafından

Bir sandalye çekin aynı şey ya, benim mutfağım çok küçük oğlum meraklı sırf onun için 1 sandalye koydum mutfağa yanıma gelince ona çıkıp bakıyor , düşer eder mi diye endişe ettim başta ama Allah'a şükür hiçbir şey olmadı , kendi dengesini kurmaya başladığından beri mutfakta beraberiz şimdi 3,5 yaşında 

0 oy
önce (8,037 puan) tarafından

Çok merak ediyorlar iyi olur ama bir açıdan da kötü. Yerin olacak sıcak birşey yakınında olmayacak cam vs kırılabilecek birşeye uzanamicak

Ben bir iki kez kızımı banyoya oturttum bir daha oturtmadim elini herşeye atmaya çalışiyor kırıyor sıcak birşey oluyor o an sürekli kontrol edemem. Ama biraz da büyüyünce koyarım tabureyi beraber birşeyler yaparız şimdi küçük daha iki yaşında

Banyo değil bango

0 oy
önce (5,624 puan) tarafından

Akıllı uslu çocuksa olur. Kurtluysa ve özellikle erkekse sakıncalı durumlar ortaya çıkabilir:D

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 183 göst.
0 oy
13 cevap 559 göst.
+3 oy
4 cevap 333 göst.
29 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 129 göst.
10 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Muallimekisisi (2,885 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,601 soru

24,290,820 cevap

343,405 kullanıcı

...