0 oy
563 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (27 puan) tarafından

Kızlar koltuklarla ilgili post atıyordum evime olmadığı için vermek zorunda kalmıştım çıkmıştım sonra L model atmıştım istemediğim sevmediğim model hepinize teşekkür ederim L de beni ikna etmiştiniz ama sonradan eşim ben çok üzülünce o dediğim modelin 3 lü ve 2 lisini deneyelim demişti bugün koltuklar geldi tam olarak olmasa da yine içime sindi küçük olan büyüğünün biraz önünde duruyor a gerçekten çok sevindim L olsa üzülürdüm hepinize tekrardan teşekkür ederim 

image

7 Cevaplar

+3 oy
(357 puan) tarafından

Bence buraya l koltuk cok guzel okurdu

(27 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(357 puan) tarafından

Bu odanın hakkı l koltuktu cunku oda kucuk ve alan dar en hos olabilecek model zarif bır l koltuk bır unıtte TV bırde ıstege göre bır orta sehpa cpk guzel olurdu boyle o koltukların birbirine degmesı benı cok rahatsız edıyo goze hitap etmiyor he evet zevkler ve renkler tartışılmaz ama benım bır l koltugum var bır odada o odaya l koltuk dışında baska bırsey koyamam cpk dağınık gozukuyor cunku 

(27 puan) tarafından

Doğrudur canım ama işte ben L sevmiyorum özellikle seçmek zorunda kaldığım L modeli hiç beğenmedim bu modeli L yapsalar di belki yine ama bu modeli de L yapamayız dedi ler

önce (1,742 puan) tarafından

bencede l olurmus daha iyi . ama boylede olmus. yerdeki kirlentler tarafa koltugu birazcik cekebilirsen bence o kolon olan koseye şu cok guzel

olur. iki koltugunda kollari dip dibe gelmmeis olur

image

önce (27 puan) tarafından

O şekil denerim ama perdenin önünü biraz kapatır sanırım attiklarinda çok güzel o boşluk kısma güzel durur teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından

Benimkiler gibi olmuş işte. Çok güzel güle güle kullanın 🌸

(27 puan) tarafından

Teşekkür ederim küçüğü biraz büyüğünün önünü kapatmış ama olsun böylede iyi

(474 puan) tarafından

İkisinin yerini değiştirince olmuyor mu 

(27 puan) tarafından

Denemedim ama bence aynı olur 

(474 puan) tarafından

İkiliyi sol tarafa koyunca iyice sola yanaştırınca üçlüyü de sağa koyunca birbirinin önüne gelmez belki arada biraz boşlukta kalırsa oraya dekoratif bişey konulabilir. Bohem tarzı kırlent kılıfı alırsanız oda renk katar 

(27 puan) tarafından
+1

Denerim canım teşekkür ederim 

0 oy
(32,840 puan) tarafından

Çok güzel ferah görünüyor güle güle kullanın 

(27 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(5,334 puan) tarafından

Boyle daha 8yinolmus iyi günde kullanin begendim

(27 puan) tarafından

Sağ ol canım 

0 oy
(261 puan) tarafından

Sağlıklı günlerde kullan cnm çok güzel 

(27 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım amin inşallah 

0 oy
önce (3,420 puan) tarafından

Güle güle kullan canım önemli olan senin beğenmen ve içine sinmesi. Gayet güzel olmuşlar bence de 😊

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (7,515 puan) tarafından

Böyle de güzel olmuş önemli olan senin ne istediğin içine sinsin diğer türlü beğenmediğin bir eşyayı yıllarca kullanmak zorunda kalacaksın ucuz şey değil artık herşey ateş pahası  Rabbimgüle güle kullanmak nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 801 göst.
23 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ipeksiii (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 425 göst.
0 oy
18 cevap 674 göst.
7 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Emirin Annesi 34 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
27 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Niloya annesi (1,095 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,570 soru

24,302,806 cevap

344,153 kullanıcı

...