Kızlar koltuklarla ilgili post atıyordum evime olmadığı için vermek zorunda kalmıştım çıkmıştım sonra L model atmıştım istemediğim sevmediğim model hepinize teşekkür ederim L de beni ikna etmiştiniz ama sonradan eşim ben çok üzülünce o dediğim modelin 3 lü ve 2 lisini deneyelim demişti bugün koltuklar geldi tam olarak olmasa da yine içime sindi küçük olan büyüğünün biraz önünde duruyor a gerçekten çok sevindim L olsa üzülürdüm hepinize tekrardan teşekkür ederim
Bence buraya l koltuk cok guzel okurdu
Teşekkür ederim
Bu odanın hakkı l koltuktu cunku oda kucuk ve alan dar en hos olabilecek model zarif bır l koltuk bır unıtte TV bırde ıstege göre bır orta sehpa cpk guzel olurdu boyle o koltukların birbirine degmesı benı cok rahatsız edıyo goze hitap etmiyor he evet zevkler ve renkler tartışılmaz ama benım bır l koltugum var bır odada o odaya l koltuk dışında baska bırsey koyamam cpk dağınık gozukuyor cunku
Doğrudur canım ama işte ben L sevmiyorum özellikle seçmek zorunda kaldığım L modeli hiç beğenmedim bu modeli L yapsalar di belki yine ama bu modeli de L yapamayız dedi ler
bencede l olurmus daha iyi . ama boylede olmus. yerdeki kirlentler tarafa koltugu birazcik cekebilirsen bence o kolon olan koseye şu cok guzel
olur. iki koltugunda kollari dip dibe gelmmeis olur
O şekil denerim ama perdenin önünü biraz kapatır sanırım attiklarinda çok güzel o boşluk kısma güzel durur teşekkür ederim
Benimkiler gibi olmuş işte. Çok güzel güle güle kullanın 🌸
Teşekkür ederim küçüğü biraz büyüğünün önünü kapatmış ama olsun böylede iyi
İkisinin yerini değiştirince olmuyor mu
Denemedim ama bence aynı olur
İkiliyi sol tarafa koyunca iyice sola yanaştırınca üçlüyü de sağa koyunca birbirinin önüne gelmez belki arada biraz boşlukta kalırsa oraya dekoratif bişey konulabilir. Bohem tarzı kırlent kılıfı alırsanız oda renk katar
Denerim canım teşekkür ederim
Çok güzel ferah görünüyor güle güle kullanın
Teşekkür ederim canım
Boyle daha 8yinolmus iyi günde kullanin begendim
Sağ ol canım
Sağlıklı günlerde kullan cnm çok güzel
Teşekkür ederim canım amin inşallah
Güle güle kullan canım önemli olan senin beğenmen ve içine sinmesi. Gayet güzel olmuşlar bence de 😊
Böyle de güzel olmuş önemli olan senin ne istediğin içine sinsin diğer türlü beğenmediğin bir eşyayı yıllarca kullanmak zorunda kalacaksın ucuz şey değil artık herşey ateş pahası Rabbimgüle güle kullanmak nasip etsin inşallah
1,486,570 soru
24,302,806 cevap
344,153 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın