Kızlar eşinizin cok sıkıntısı var diyelim birlik duruyorsunuz ve Bi arsaya koynerner koymuş hala yapımı olmamış ve esiniz arabayı bile isteye bozmuş onla ugrasıyor ve baska aracı daha var onunda sigorta btmis yaptırmayı ıgraısyor ve onca ihtiyacı oldıgı halde kız kardeşine bin TL para atıyor vee sabah işte patronuyla araba için laf yapıyor napım ne edim borc para istiyor isten gelıyor ve yanınızda durmuyor dısarda flasj geziyor gelince sizle ilgilenmeden uyuyor hem çocuğuyla vakit geçirmiyor bizle oturup konuşması varken patroyle dert yanıyor bu durumda patronuyla samımıleigine mi kızarsınız yoksa sizle evde oturup cocugyşa vakit gecirmemesinden mi ve sizle oturup konusulmamasjndan mı
Patronu kadınmı
Napalim bacim.kocan bunları yapıyorsa başkaları nasil akıl versin senin ki gibi kocam.olsa ki olsads evlenmedim evlendiğimde bay bay derdim ben kimseyle ugrasamam
Oyle naplaım kaderi kendimiz yazıyoruz
Bu adamlar bir gecede böyle olmuyor. Evlenmeden önce sinyalini veriyor. Evlenmeden önce size nasıl bir hayat sunacağı az çok belli oluyor. Birlik oturuyoruz demişsin. Bu evlenmeden önce belli değil miydi. Kabul etmemeliydin. Evlilik olgunluğu diye bir şey var. Gökten falan inmiyor insanın ferasetiyle, izlemiyle oluşuyor. Bu olgunluğa gelmeden evlenip sonra çok üzülüyor ve adına kader diyorsunuz. Ben kader olsam yeter ulan her şeyi kendinizi seçip seçip bana yıkmayın artık derdim. Kader böyle bir şey değil.
Öncelikle eşim değil eski eşim olurdu. Ben hepsi için de kızardım.
Oyle bacım kul kaderini kendi yazarmış derler ya
O öyle olmuyor maalesef
Allah Kuran'da şöyle buyurur: “Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık
1,487,973 soru
24,323,416 cevap
345,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın