0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Kızlar eşinizin cok sıkıntısı var diyelim birlik duruyorsunuz  ve     Bi arsaya   koynerner  koymuş  hala yapımı  olmamış ve  esiniz arabayı bile isteye bozmuş onla ugrasıyor  ve baska  aracı daha var onunda sigorta btmis   yaptırmayı  ıgraısyor  ve   onca ihtiyacı oldıgı halde kız kardeşine bin TL para atıyor vee  sabah işte  patronuyla araba için laf yapıyor napım ne edim borc para istiyor isten gelıyor  ve yanınızda durmuyor   dısarda flasj geziyor gelince sizle ilgilenmeden  uyuyor  hem çocuğuyla vakit geçirmiyor   bizle oturup konuşması varken patroyle dert yanıyor bu durumda  patronuyla samımıleigine  mi kızarsınız  yoksa sizle evde oturup cocugyşa  vakit gecirmemesinden  mi ve sizle oturup konusulmamasjndan mı

3 Cevaplar

+1 oy
(584 puan) tarafından

Patronu kadınmı 

-Reklam-
0 oy
(5,457 puan) tarafından

Napalim bacim.kocan bunları yapıyorsa başkaları nasil akıl versin senin ki gibi kocam.olsa ki olsads evlenmedim evlendiğimde bay bay derdim ben kimseyle ugrasamam

(24 puan) tarafından

Oyle naplaım kaderi kendimiz yazıyoruz

(7,386 puan) tarafından

Bu adamlar bir gecede böyle olmuyor. Evlenmeden önce sinyalini veriyor. Evlenmeden önce size nasıl bir hayat sunacağı az çok belli oluyor. Birlik oturuyoruz demişsin. Bu evlenmeden önce belli değil miydi. Kabul etmemeliydin. Evlilik olgunluğu diye bir şey var. Gökten falan inmiyor insanın ferasetiyle, izlemiyle oluşuyor. Bu olgunluğa gelmeden evlenip sonra çok üzülüyor ve adına kader diyorsunuz. Ben kader olsam yeter ulan her şeyi kendinizi seçip seçip bana yıkmayın artık derdim. Kader böyle bir şey değil. 

0 oy
(2,118 puan) tarafından

Öncelikle eşim değil eski eşim olurdu. Ben hepsi için de kızardım. 

(24 puan) tarafından

Oyle bacım kul kaderini kendi yazarmış derler ya

(47 puan) tarafından

O öyle olmuyor maalesef 

Allah Kuran'da şöyle buyurur: “Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 483 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
7 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (8,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
18 Şubat 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Duyguu27 (7,633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,964 soru

24,323,325 cevap

345,394 kullanıcı

...