0 oy
374 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Lütfen saçma sapan yorumlar yapacak insanlar gelmesin benim derdim bana yetiyor zaten 

İki tane 3 yaşında kızlarım var sabahtan akşama kadar ağlıyorlar orayı dagitym şunu dokiym bunu dokiym bagiriym koltuğun tepesine cikiym masanın üstüne çıkmalar koltuktan ziplamalar artık yapma etme demekten gücüm kalmadı günde beş defa ev supuruyorum tuvalete gidemiyorum belki 1 haftadır duş alamiyorum evet onlar çocuk ona hiç bir sözüm yok ama ben gerçekten çok yoruldum aslında beni yoran şey eşim olacak adamın bir gün bile destek olmaması herşeye tek başıma yetismekten yoruldum bazen at çocukları üstüne git diyorum kendime ama yapamıyorum arkadaşlar kafayı yemek üzereyim hiç kimseye hiç bir şeye tahammülum kalmadı her gün ağlamaktan yoruldum babaları hiç bir şekilde ilgilenmiyor kendi benligimi kaybettim ne zaman geçecek bunlar 

10 Cevaplar

+11 oy
önce (6,539 puan) tarafından

Çocuklarına tahammülsüz kadınlar eşi tarafından mutlu edilmeyen annelerdir. Hepimizin çocukları senin saydıklarını yapıyor. Ha tabii iki tane olması daha yorucu lakin eşin tarafından sarılıp sarmalansan bu yorgunluk daha tatlı hale gelir. Biz erkek danışanlarımıza hep şunu söylüyoruz;

“ çocuklarınızı seviyorsanız annelerini mutlu edin. İşte o zaman yuvanız sımsıcak huzurlu bir yuva olur.”

önce (8,062 puan) tarafından

Eşim benim moralimi bozunca bu kızıma da yansıyor bilmiyorum başkaları nasıl yapıyor. Çünkü ben illa yansitiyprum kızıma, durmuyorsa normalde kızmıyorsam çok öfkelenmiyorsam o an sert çıkışlar yapabiliyorum. Geçen gün düşündüm dedim annen sana böyle davransa sen onu kötü anne diye bilirsin dedim yanlış yapıyorsun dedim.  Geçen gün ev tasicaz eşyaları toparlıyoruz kızım ne yaptı o an aklımda değil ama sinirlendim. Tüm gücümle üç dört kez dolaba vurdum sinirimi çıkardım iyi geldi 😁

önce (7,505 puan) tarafından

Malesef ben kendimin koluma vuruyorum 😖 sen dolaba vuruyon.. En çok eşim ve onun çevresi yüzünden oğluma çok bağırdım kendime vurdum hatta morarttığım bile olmuştu.. Fakat sinirlendiğimde müzik dinlemeyi deneyecem artık.. Gidişatım Allah korusun hunilik. 

önce (8,062 puan) tarafından

Müzik mi? Müzik deva mi sence? Kur'an dinlesen daha iyi bir seçenek değil mi

önce (7,505 puan) tarafından

Müziğin içinde ilahilerde var sakinleştiriyor. 

önce (6,539 puan) tarafından
+1

Aslında erkekleri görmezden gelmek onlara en büyük ceza. Afallayıp kalırlar egoları hırpalanır ama biz kadınlar bunu yapamıyoruz. Bir de her sorumluluğu biz üstleniyoruz seyit onbaşı misali sonra adamlara kızıyoruz ilgisiz, yardım etmiyor diye. Biraz rahat olsak her şey düzelecek de işte bizim de mizacımız böyle. 

-Reklam-
0 oy
önce (3,403 puan) tarafından

Canım 3 yaşındaysalar krese gidebilirler yarım günde olsa bazı devlet anaokulları da 3 yaş alıyor. Sende biraz sakinleşirsin. Çok haklısın ikizlere bakmak çok zor ben tek bir bebeğe bakarken zorlanıyorum. Sürekli koltuk tepesinde masa da tv ünitesinde. Çocuklar enerjilerini atamıyorlar. Hep bu yüzden oluyor. Biraz da sen ev işlerini dört dörtlük yapma isteğinden vazgecmeye çalış. Çocuklu olan ev derli toplu olamaz mümkün değil yaşı kaç olursa olsun. Bak bugün bende misafir vardı 14 13 12 yaşında birde 6 yaş oğlum resmen evin içinden geçtiler peluş oyuncakları patlatmışlar düşün. Koca çocuk bunu yaparsa senin 3 yaşındakiler ne yapmaz. günde 5 defa ev süpürme dökülsün kırıntı olsun hepimiz istiyoruz evler güzel olsun ama maalesef bu sefer bizim sinir sistemimiz alt üst oluyor. 

önce (23 puan) tarafından

Bezi birakmadilar daha o yüzden gönderemiyorum 

önce (3,403 puan) tarafından

Bezi fazla geciktirmeden bıraktırmaya çalış canım evet senin yükün iki katı daha ağır bir anneye göre ama bırakma zamanları gelmiş önemli bir dönem gecikmesinler.

0 oy
önce (5,451 puan) tarafından

Yapma canım. Yani yap da olduğu kadar yap , bırak dağınık kalsın. Maddi durumun iyiyse ayda bir evini dip bucak temizlet . Robot süpürge al günlük silme süpürme işini de o yapsın. Oyuncakları günde bir defa topla başka da dokunma. Benim de kızım 3 yaşında tabi benim bir tane hiç yıpratamam kendimi . Oyuncakları döküyor saçıyor hiç toplucam diye uğraşmıyorum. Sadece süpürge çalıştığında topluyorum sonra hep dağınık şimdi bile öyle. Her şeye yetişeceğim diye yıpratma kendini. 

Bir yapmasam iki yapmasam beni sen evleri temizlemiyosuj diye suçluyor 

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama geçecek bu günler merak etme sen kreşe gidince akranlarıyla vakit geçirince çocuklar daha iyi oluyorlar yorulup erken uyuyorlar herseyleri düzene giriyor 🥰 kendini yıpratma bu kadar 

0 oy
önce (26 puan) tarafından

İnan ki ben de tek oğlan çocuğu var 3 yaşına girecek … Eşim destek oluyor her konuda ama ben yine de hiç bir şeye tahammül edemiyorum oğlumla iletişim kuramıyorum artık davranışlarına nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum hele son zamanlarda hiç tanıyamıyorum onu elim ayağıma dolaşıyor … bir çocuk gelişimi uzmanıyla görüşeceğim belki onların yaptıkları şeyler yaşları için normal ama biz anne olarak yanlış mı yaklaşıyoruz hiç mi yaklaşmıyoruz bunu bilmiyorum hem oğlumun hem de kendi akıl sağlığım için buna karar verdim . Beni en çok zorlayanda yalnızlığım oğlum insan sevmiyor kimseyle arkadaşlık kuramıyorum gurbetteyim telefonda bile görüşmelerimi çok zor yapıyorum mesela bilmiyorum işte hepimizin farklı dertlerinden dolayı belkide olay çocuklarda patlıyor 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Ahh bacım yalnız değilsin  saat olmuş kaç 4 aylık bebeğim yatmıyor bacaklarım kollarım koptu saat 11den beridir yatırmaya çalışıyorum mutfak darma dağın masadaki ekmek bile duruyor toplamma lazım tam uyudu diyorum yatağına koyuyorum mutfağa adım atıyorum ağlıyor geri geliyorum sinir krizi geçiriyorum şuan her gece böyle bu durumunuzun tek nedeni eşler ne diyim Allah bize de büyük çok şükür 

Aynen öyle bir kızım uyumadı kaynanam uyutmaya çalışıyor bende mutfağa geçtim ağlıyorum eşim olacak adam dsha dışarıda 

önce (218 puan) tarafından

Allah sabır versin canım bu erkekleri en çokta biz simartiyoruz aslında ondan ziyade vicdanımız el vermiyor aç birakmaya kirli kötü bırakmaya enazindan bendeki sorun bu maalesef 

0 oy
önce (961 puan) tarafından

Kendin mutlu olmadigin için çocukların her hareketi yorar seni hayattan soguturu ama onlar bundan sorumlu degil inan bana. Bi çıkış yolu vardır.esini düşünme önce kendini düşün yardım al.

0 oy
önce (8,391 puan) tarafından

Canım sen neden günde 5 defa ev süpürüyorsun dağılsın kirlensin dünyanın sonumu. Eve bu kadar temizlik yapmak seni tüketmiş aslında 

Benim 3 çocuğum var inan o kadar hareketliler ki artık kimse evime gelmek istemiyor gelen koşa koşa çıkıp gidiyor. Öyle yaramazlar yani. Tabi bende tükeniyorum kızdığım oluyor ama dağıtırlar kirletirler buna kızmıyorum

Ben sadece kavga etmesinler bide aşırı gürültü olmasın diyorum. 

Durmadan ev süpürmem günlük temizlik ve yediklerimizi yıkamak yeterli yani evimde tertemiz. 

Yıpratma kendini yalnız değilsin hepimizin çocukları anlattığın gibi 

Canım doğru söylüyorsun ama normal şeyler dokmiyolar ki mecbur süpürmek zorunda kalıyorum tahammül edemiyorum o kire 

önce (8,391 puan) tarafından

Yediklerini oturup sofra da yesinler. Benim kızımda öyledir yediklerini döker o yüzden sofra bezi seriyorum direk dökmesin diye. 

Sabah koltuk örtüsü yıkayıp serdim bi kaç saat sonra baktım hepsi mandalina suyu damlası 😂 . Valla kaldı bi kaç gün daha dursun öyle yıkarım napayım 😃

0 oy
önce (401 puan) tarafından

Sen haklısın tabi biz bş tne çocukların kafayı yiyoruz Bazen bende ağlıyorum asnşn bide aynı yaştan iki tane ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Am bu gğnkerin geçeceğini unutma evet çocuklarını desteksiz büyütmenşn zorluğunu yaşıyorsun ama ileride kimse de ben bltom ben ytdom ettim diye lafını ypmyck aslanlar gibi bu günleri de atlattım zor günler geçirdim ama kızlarıma da ben baktım büyüttüm diyebilecek sin. Evi temizlemiyon diye de seni suçlayamaz sen çocuğunu emzirmek zorunda bile değilsin süt anne tutsan tutarsın dinden de o kocan sana yardımcı kadın istediğin Zaman tutmak zorunda 

0 oy
önce (141 puan) tarafından

Bu zor zamanları çok iyi anlıyorum, ama ne zaman yetemiyorum bitmiş hissettiğimde kız kardeşlerimi çağırıyorum veya oraya gidiyorum çocuk benim değilmiş gibi davranıyorum, onlar bakıyor bir iki gün kafamda toparlanmış olup geri dönüyorum, ailenin yanına git onlar bir iki gün baksınlar sen uzan keyfine bak kafan toparlansın zaten kendin eve dönmek isteyeceksin 

önce (5,191 puan) tarafından

Ne güzel nimet böyle kiz kardeşler :) benim ablam var evli ama çocuksuz annemle oturuyor 2 sene sonra ilk defa gittim 1 hafta kaldım tek daha oturup 5 dk bile ilgilenmedi kızlarımla biri 4 biri 15 aylıktı 2 ay önce gittiğimde. Oturup ilgilenmeyi birak bir kere 4 yasindakini bi kere küçüğünü azarladı ve çok saçma sebepler için. 

önce (141 puan) tarafından

Durum öyle olunca Zor bacım, onlar bakmasa ben döverim onları hahaha😀😀bazen kardeşlerim birazda sen bak diyor yürü git bana kahvede getir diyorum 😀😀yegenlerim var onunla oynuyorlar felan iyi oluyor gidince 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 590 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 678 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Esra han (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 794 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 818 göst.