Kızlar tesettürlüyüm. Yaşım 27. (Yeni 27 oldum 🤪)
2 erkek annesiyim. 175 boy. Kilo 90.
Akşama düğün var? Mevlit li herhalde tam bilmiyorum. Krem rengi pantolonum var. Üzerine nasıl ve hangi renk gömlek almalıyım? Yada triko tunik mi almalıyım?
Düğün de eşimin babasının amcasının oğlunun oğlu herhalde. Dıdısının dıdısı 😅.
Altına siyah babet giyeceğim. Spor da var. Spor giyilmez herhalde. Tam bilmiyorum 😅
Yardım edin azıcık ya. Birazdan kıyafetciye gideceğim.
Mevlid li düğün nasıl oluyor
Sürekli kuran okunuyor. Dua ediliyor. Semazenler dönüyor. Öyle :)
O zaman boydan elbise git tabiiki ne pantolonu tunikli de olsa ben pantolonu sevmiyorum
Tesettürde topuk yoktur
Pantolon yoktur
Vücut hatlarını belli etmeyecek dikkat çekmeyecek ve elbisesinin kalınlığı da içini göstermicek bu şartları taşımalı bide örtünü omuzlarına bırakmalısın
Güzel uzun bi elbise üzerine ona uygun bi şal altinada babet giy daha sık olursun
Elbise hiy canım Mevlütlü diyorsun normal düğün degül GÜZEL sal ve babet yada sitileto topuklu ayakkabı da olabilir
Stiletto topuklu ayakkabı mı😂
Elbise daha iyi olur
Pantolon basit kaçar güzel zarif duran elbise altına zarif babet giyebilirsin bazıları kısa uygun Gold babet üstüne zarif krem tarzı ekru tarzı elbise giyip üstüne ona uygun salaş şekilde şal bağlıyor çok şık oluyor eline de kibar çanta tamam
Ben açığım ama sizin boynunuzda uzunmuş ben olsam elbise giderdim üzerine güzelde bir sal atardim
Ayakkabıların siyahsa siyah krem uyumu yap pantolonu patlat
Yeşil&krem ikilisi çok güzel oluyor ayakkabılar ile nasıl olur bilmem
Birde bütünlük istiyorsan tunik ile şalını aynı tonlarda tut 🧚🏻♀️🪄🐥
1,487,473 soru
24,316,495 cevap
345,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın