0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından

Kızlar 1 ay önce görümcem benim fotoğrafımı sevgilisine göndermişti ben foto konusunda çok hassasım. Kalkıp hiçbir hiçbir yerde paylaşım yapmam mesela. Ve ben kavga sırasında bunu eşime söyledim. Aslında daha önce de söylemiştim lakin kendisine kızmıştı ama kız kardeşine bir şey dememişti. Bugün kavga esnasında ısrarla söyledim neden bir şey demedin diye. Sonra kalkıp arayacağım dedi. Bende görümcem ya yalanlarsa ben ondan korkuyorum dedim vs. Sonra aradı ilk yalanladı sonra evet attım dedi. Eşimde bilmiyor musun bizim bu konuda hassas olduğunuzu falan dedi. O karşıdan ne dedi inan hiç bilmiyorum. Ya siz olsanız ne tepki getirdiniz. Sizden habersiz elin oğluna fotonuzu atsalar. Ne amaçla attığını da inan hiç bilmiyorum yani.

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ben senin yerine çok sinirlendim, hayırdır yani elin adamı beni neden görmek ister?

(67 puan) tarafından

Ya zaten elim ayağım titriyor, bir de hâlâ diyor ki o hâlâ seni çok merak ediyor kız ne diye merak ediyor adam beni 

(320 puan) tarafından

Adam sapık demek ki canm kızda zihinsel engelli kesin

(67 puan) tarafından

Eşim de diyor ki söyle ona onunla görüşmesin falan dedim ben niye böyle bir şey söylüyorum kendisi akıl edemiyor mu sanki. 

(2,518 puan) tarafından

iyide esin kardesinin evine gtdip agzini burnunu kirip bi çöp konteynirina falan birakmadimi kardesini. tekme tokat dôvulmeyi hakediyor cunki. esinin bunu yaomasi gerekiyordu. seninde gdip gorumcenin evinin onunde camini falan taslan butun mahalleye rezil etmen gerekiyordu onu .ozellikle evliyse kocasindan habersiz elin adamlariyla girustugu icin kocasida hi posta kirilmadik kemik kalmayana kadar dovmesi konustugu cocuga da dayak yemis foyilarini atmaniz gerekirdi. belliki zaten ar namusu yok

gorumcenin 

-Reklam-
0 oy
(320 puan) tarafından

Tövbe Nasıl bi fotoğraf atmış ki bacım 

(67 puan) tarafından

Kötü bir foto değil düğünümdeki gelinlikli fotomu atmış 

(320 puan) tarafından

S.alak mı bu kız bacım karşıtaraf yüzde bin sapık o kesin 

(67 puan) tarafından

Bir de fark ettiğim vakit çaktırmadan baktım fotomu çekiyor 🥹 bende elimdeki çekirdekleri attım izin vermedim çekmesine belki ona atmak için çekti 🥹 sende bir durmadın normal fotonu atayım hep bulanık çıktı dedi 

(320 puan) tarafından

Bismillah kız bunlar kafayı mı yemiş

0 oy
(34,373 puan) tarafından

Fesat insan neden elin insanına senin fotoğrafını atıyor şikayet bile ederdim ben olsam büyük olay çıkardı bende çok hassasımdır fotoğraf konusunda 

(67 puan) tarafından
+1

Eşime falan söyledim dayanamadım benim hatam anında söylememek oldu. Ben gördüğüm an söyleyecektim yalanlama durumu olmayacaktı 

0 oy
(3,224 puan) tarafından

Benim anlamadığım amaç ne neden sadece senın fotoğrafını atmış 

(67 puan) tarafından

Adamın mesajlarını atmış adam mesajlarda yengeni çok merak ediyorum fotosunu at demiş bugün bu mevzuyu konuşurken bile ne yalan söyleyeyim hala da seni çok merak ediyor diyor gelde deli olma 

(2,074 puan) tarafından

nE 😧 

(67 puan) tarafından

Vallahi bak ya eşimde diyor ki bu kız s*lak mı hâlâ ne diye konuşuyor onunla söyle konuşmasın diye. Dedim yaş olarak benden büyük ben neden uyarayım aklı var olayı sende biliyorsun sen söyle kendisine. 

0 oy
tarafından

Eşinin ailesinde kız kardeşin sevgili yapması ve abinin bilmsei falanda sorun değil herhalde 

Bizde nisanliya bile foto atılmaz herkes haşaa davrankr

(67 puan) tarafından

Yok yok kimse sevgiliye bir şey demiyor kiii. 

Ben ve eşimin tek hassasiyeti var o ailede onun dışında herkes her şeyi yapıyor valla. 

0 oy
(14,469 puan) tarafından

Fotoğraf atması çok yanlış da 1 ay önce olan olay için bugün hesap sormak da saçma yani öğrendiginiz zaman soracaktinjz onun hesabını 

(14,469 puan) tarafından

Yani onu da dicektim de postun konusu resim diye demedim 😂 esin kardeşinin sevgilisi olmasına değilde kardeşinin eşinin resmini yollamasina tepki gostermiş 🤭 oda sen ısrar ediyorsun diye gerçekten değişiklik var ailede. Tek gosterimlik atmıştır umarım attığı resmi de

(67 puan) tarafından

Yok kızzzz tek seferlik atsa ben göremezdim ki o sevgilisinin mesajlarında bir şey gösterirken gördüm o foto neydi diye sordum öylesine bir foto dedi geçiştirdi.

Ayy bilmiyorum ben ne yaşadım ya 😀 

(67 puan) tarafından

Bir de kardeşi değil ablası 

(14,469 puan) tarafından

Mesela ben sevgiliyken eşim bana yengenin resmini at merak ettim diyecek bende tamam.diyip atvam heee 😂😂 sanane ..... Der geçerdim😂 normal insan neyini merak ediyon falan derdim neresinden tutsan garip 🤪😄

(67 puan) tarafından

Ya bana çok garip geliyor, bence beni anlattı iyi veya kötü adamda merak uyandı yani başka bir şey düşünemiyorum 😀

0 oy
tarafından

Benim eşim o bacısını yere sokar geri çıkarır 

(67 puan) tarafından

Valla benimki kızdı ama çok büyük bir tepki de vermedi 

0 oy
(4,315 puan) tarafından

Bana hiç inandırıcı gelmedi , görümce yengesinin fotosunu sevgilisine atacak abiside sakince biz hassasiz atma foto diyicek yav bn mi çok m,alım milletmi çok zeki anlamadim gitti 

(67 puan) tarafından

Ben mi yalan söylüyorum yani anlayamadım açıkçası ne demek istiyorsunuz? 

(4,315 puan) tarafından

Anlattığına bakılırsa hiç inandırıcı gelmedi 

0 oy
(9,762 puan) tarafından

Ben de hassasım bu konuda. Eşim de ben de çok sinirlenirdik

0 oy
(1,019 puan) tarafından

Ben önce eşime söyler sonra da başında bir tel saç bırakmam sen kimsin de benim fotoğrafımı elin adamına atarsın 

0 oy
(4,911 puan) tarafından

Bazı kocaları da anlamıyorum. Benimki olsa kardeşini de o adamıda çoktan boğmuştu. Zaten kardeşide yapmaz ve yapamaz korkusundan

0 oy
(549 puan) tarafından

Ben olsaydim o gorumcenin.........ına koyardim ne alaka elin adamı beni merak edecekte fotumu isteyecek kız teknoloji çok gelişmiş haberin olsun bak benjm babamin dayisinin kızı böyle bir durum yuzundeb yuvasından oldu kızın komşu sunun kocası dayimin kizini merak ediyor karisina sorusturuyor kimdir necidir filan kız günün birinde WhatsApp ta fotusunu paylaşıyor adam da kizdan hoslanmaya başlıyor sonrada onun fotosunu alıp fotoşhup yapip çıplak bir karinin yuzune onun yuzunu ekliyor kocasına atıyor işte senin karın erkeklerle fingirdeşiyor diyor kocası da o fotoyu alıp karisinin babasina atıyor karisini baya dövüp kemik ve başını kırıp babasınin evine yolluyor ve şu an bosanmislar 1 kizi var onu da gostermiyorlar kız ne kadar iftira dese de inanmıyorlar çünku adam bu kiza mesaj ta atmış senden hoslandim diye once arkadas niyetine konuşmuş kız kabul etmeyince böyle bir iftira atmış kızın kocasina da arkadaş niyetine konuşulan mesajları atmış 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 763 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (1,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 410 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678923 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 880 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,283 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,816 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,772 soru

24,701,741 cevap

368,945 kullanıcı

...