0 oy
321 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (89 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar duştan bile çıkarken dakikalar içinde kokuyorum benim vucüt kokum çok kötü bazı zamanlar daha da aşırı ağırlaşıyor neydendir nedendir asla bulamadım duş almadan yatağa giremem çok utanıyorum geberdim deodorant parfüm sıkmaktan afedersiniz eşim cinsel ilişkide uzak duruyor oral vs asla yaklaşmıyor duşa ve parfüme rağmen koku alıyor diye düşünüyorum artık psikolojim bozuldu özgüvenim sıfıra indi asla ilişki yaşamak insanlara yakın durmak istemiyorum ya

7 Cevaplar

+4 oy
önce (4,774 puan) tarafından

Beslenmenizi biraz düzenleyin hayvansal seyler tüketiyorsaniz peynir yag et yumurta gibi onlara biraz ara verin meyve ve sebzelere biraz yonelin vitamin ve hormon degerlerinize mutlaka baktirin. Bir de dogru bir banyo rutini oluşturun. Duştan once 3 5 dk kuru fırçalama dusta peeling yipratmayacak sekilde anam babam usulü örgü lif ile liflenin bu aşamada duru duş sabunu kullanabilirsiniz daha sonra dus jeli ile dusu bitirin. Haldır huldur kurulanmak yerine tampon hareketlerle kurulanin vücut nemliyken vucut sutu ya da vucut yagi kullanabilirsiniz bunların hepsinin kokusu ayni olursa daha etkili oluyor vanilyalı ya da lavantalı gibi. Saçınız icin de benzer kokularla rutin oluşturun. Ic camasiriniza haftada bir nioli yagi damlatin bir enfeksiyon varsa cok iyi temizliyor o bölgeyi de guzel kokutuyor. 

Bir de bunların dışında mümkünse güvenilir bir yerde hacamat yaptırın 

Aklıma gelenler bunlar

önce (141 puan) tarafından

Sadece duş almak parfüm sıkmak gidermezki kokuyu, duşta en önemlisi liflenmek, bolca duş jeli life döküp yıkanın ölü deriyi atıyor kiri çıkartıyor, duşta kurulandıktan sonra vücudunuza Hindistan cevizli veya vanilya çikolata kokulu vücut spreyleri sıkıp çıkın yada sütler, ben normalde öyle yapıyorum duşa kadar kokmasınız, bütün koku üzerinizde biriken kirlerler olur, lifleyin kendinizi, saçınıza bol bol saç spreyi sıkın saç yağı sıkın, saçlarınız mis gibi kokacak🌸

önce (89 puan) tarafından

Canım tabikide lifleniyorum olurmu öyle şey heöde 3 defa aoda yoruluyorum yokaa daha da yaparım çok yoruldum ya 

Cok fazla lifleniyorsaniz derinize zarar verirsiniz olay sadece liflenmek degil ki

Valla derimi yüzüyorum canım inanki artık psikolojik rahatlamıyorum kollarımda derman bitene kadar ovuyorum

Bence siz psikolojik bir destek alin kendinize zarar verirsiniz boule 

-Reklam-
0 oy
önce (242 puan) tarafından

İstersen bi hastaneye git görün umarım bir yolunu bulur sun 

Peki kadın doğuma gitmeyi düşündun mu canım bak benim affedersin vajina kokum berbat olurdu mantar çıktı 

önce (752 puan) tarafından

Geçti mi sizde kactir gidyrm kadın doğuma sürekli kirem ve fitil veryr mantar için nasıl ogrendinz berbat kokuyor iç çamaşır değiştiğinde dj sinda akıntı olsn çok koku geliyor 

Canm vala hiç akıntım genital bölgem kokmaz benim diğer yerler malesef özellikle koltuk altı of ya 

Karbonat var ya cnm duştan çıktığında koltuk altına vücuduna Sur faydasu çok mavi paketli olan var ya onu

Benimki nedense belirli aylar da oluyor bende anlamadım ama geçti sayılır ilaç kullandim geçmeyince niola yağı iç çamaşırıma 1 damla damlattim 2 ay boyunca şu an mis gibi denemelisiniz umarım iyi gelir sizede

0 oy
önce (1,356 puan) tarafından

Çok baharatlı şeyler mi tüketiyorsun aklımada pek bişey gelmiyor koltuk altını karbonat la yıkamayı dene

Aksine çıcuklar yemeği yiyebilsin diye özellikle az baharat koyuyorum diğer postumda ki konu için de asla adet harici soğan sarımsak yemem sucuk vs ağız kokusu yapacak mşde rahatsız edecek turp gibi şeyler yemem ama çok ağır kokuyorum şşşmi bırakıp duşa giriyorum çünkü kendi kokumdan adapte olamıyorum bişeye ve duşta alsam sanki altı açık gaz gibi koku kesilmiyor dakikalar içinde kokuyorum

0 oy
önce (948 puan) tarafından

Sirkeli suyla yikan 

O tam olarak nsıl yapim canm alerjim var kabarmazmıyım bekletecek miyim kendimi ne kadar ölçü 

önce (948 puan) tarafından

Banyo kovasına su doldur bir su bardağı sirke dök 

O son durulanma suyumu yoksa üstüne temiz su dökim mi birde hangi sirke

0 oy
önce (35 puan) tarafından

Duşa girmeden kovaya su doldur içine 10 yemek kaşığı tuz 5 yemek kaşığı elma sirkesi koy tuzu karıştır arada dibe çökmesin duşun bittikten sonra o suyu vücuduna dök saçın hariç ama dökerken ovala vücudunu sonra tekrar durulanmadan çık çıktıktan sonra koltuk altına limon sür kararma varsa onada etki eder kokuya da bunu amcamın eşi denedi oda çürümüş et gibi koktuğunu söylerdi rahatsız olurdu biz doğuluyuz eski toprak bi ninemiz önermişti bi kaç duş tekrarladı ve faydasını gördü eğer genital bölge akıntın varsa onun kokusu da olur akıntı şikayetin varsa onun için de özelden yazabilirim inşallah sende fayda görürsün 

Cnm bnm de akıntım çok ya özel bölgede kokusu oluyr ölü ezik balık kokusu gibi yâda daha rezil halı kaç defa doktora gittim fitil ve krem yazdılar yolladılar bana da soylermsn cnm Valahi dua ederim

Ic camasirinizi sabah aksam değiştirip nioli yagi damlatin gunde 2 kere. Bir de sabah aksam kurudut çayı icin 

önce (35 puan) tarafından

Özelden yazıcıktam yazamadım erkekler de var diyolar ya burda şimdi açıkca yazamadım

Yaz cnm ya görünce gizler yâda silersin ben bu uygulamaui kurunca özeli kapatmistm şimdi acilmyr ilk açtığımda kapatmam gerekiyormuş bilmyrdm

0 oy
önce (314 puan) tarafından

Başkaları söylüyor mu yoksa sadece sana mı geliyor belki piskolojimyir

Canm bana öyle gelmiyor eşim bile bişi kokusu aldığında sen mi kokuyorsun diyordu ama ben kokmama izin vermiyorum günde 2 3 defa duşa giriyorum kışın bile kokmiyim diye sadece pamuklu giyiyorum yün naylon giymem ama çok yoruldum

önce (314 puan) tarafından

Karbonat kullan faydasını görürsün insalah ,chatcpgye sorsana bi ne diyecek

0 oy
önce (197 puan) tarafından

Yani bahsettigin yer kokusu ise,tereson var duş sonrası sıkıp ertesi gün yikiyorsun.koltuk altı terlemeni durduruyor.dustan çıktıktan sonra insan nasıl hemen kokar.seninki pskolojik diye düşünüyorum.bu konuda vesvese oluyordur.agiz kokusu için dişçiye git dislerine bir baktır.dis ili lullanmani yabsiye ederim.agiz gargara doktorlar pek önermiyor.yesil nane flan yoyebilirsin hem mide rahatlatır hem ağız kokusunu alır.sakiz flaan çok çiğneyen biriysen ağız kokusu daha çok yapar bence.eger kaplama doldu vs.varsa sakız cignecikce ordan koku yayilir.agir şeyler tüketme.sebze ağırlıklı beslen.mide rahatsızlığı ağız kokusunun en büyük sebeplerinden biri.bu kadar şeye dikkat ediyorsan sadece takintidir diye düşünüyorum.sakin kal sal.kisisel temizliğine dikkat ettikten sonra pis kokacagini sanmıyorum.sen öyle hissediyorsundur.

Canm temizliğimi yapıyprum sanki altı açık gaz gibi tekrar koku yayıyor vucudum bazı zamanlar normal bazı zamanlar aşırı ağırlaşıyor psikolojik deil canm eşim de diyordu malesef oyuzden ne kadar trmizlensem de pismişim hissi kaldı koku almasam bile artık özgüvenim de gitti tariifni anlatamam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 479 göst.
2 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 212 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 848 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,140 soru

24,296,885 cevap

343,838 kullanıcı

...