+1 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (3,821 puan) tarafından

Dünden beri bir tane kedi Bebek arabasında  bizim kapının önünde önceden de gelirdi ama sorun etmezdum soğuktn belki bizim binaya sığınıyor diye ama dünden beri hiç gitmedi büyük ihtimalle hasta veya doğuruyor ne yapacağımı bilemedim belediyeyi aradım ilgilenicez dediler ama eşimde hiç takmadı birşey olmaz diyip işe gitti  

Yemek su falan versem mi acaba bebek arabası da bana lazım bugün ne yapacagimj şaşırdım 🤦🏼‍♀️

5 Cevaplar

+1 oy
(7,146 puan) tarafından

Canim.ona Birtane karton kutu yata sepet ayarla içinde eski minder tişört ne varsa evde koyarmisin bebeklerini doğuracaktır ondan kalkmıyorum lütfen pis yerde dogurmasin kediyede mümkünse yemek varsa versen peynir bile olur birazda şu koyarsan iyi olur dogum sonrasi çok susuyorlar 

(4,049 puan) tarafından

Neden o kadar ölü doğum yapmış belli mi? Çok üzüldüm ya. Kısırlaştırmayı düşünüyormusunuz?

(7,146 puan) tarafından

1 yasinda tam.yoktu ilk dogumuydu kisirlastirmaya goturdugumuzde hamileydi sonra birdaha kalmis yetisemedik 😊 3 tane dogurunca emzirme işi bitince kisirlasfirdik suan hem dış hem erkek kedimiz kisir şükür 

(3,821 puan) tarafından

Kızlar ben maalesef asla dokunanamm yanından bile geçemem komşum geldi baktı hep altı sarı su dolmuş belediye de hemen geldi Allah'tan alıp götürdüler barınağa 

(7,146 puan) tarafından

Barınakta sokağa salıyor zaten 

(4,049 puan) tarafından

İyi bari ya. Kısırlaşmasa çok zor oluyor onlar için.

Barınak sokaktan beter. Nadirdir temiz ve güzel bakılan barınak 😶

-Reklam-
0 oy
(33,674 puan) tarafından

Bebek arabasından çıkar kediyi bir tane kutu koyun yanına ona yatsın madem gitmiyosa

0 oy
(602 puan) tarafından

İşinizi halledene kadar karton kutu koyun içlerine yumusak bişey serip onun içine gitsin siz geldiğinizde ısrarla Bebek arabasına giderse o zaman doğuracak demektir biraz kuru veya yaş mama alıp verebilirsiniz bi kavanoza Kaynar su koyup yanına koyarsınız ısıtır onu.

0 oy
(5,082 puan) tarafından

Marketten falan bir kutu al onlar kutuda yatmayı da cok sever yanina koy kediyi de oraya koy mama su koysan iyi olur tabi 

0 oy
(12,489 puan) tarafından

Büyük ihtimalle orda doğum yapacaktir. Bizim belediye bu konu iyi hay.van için arayınca 1 2 saat içinde geliyorlar umarım hemen gelir 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 106 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde minislerim (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 756 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 701 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 268 göst.