0 oy
302 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (49 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Jrjfkekkekwkdmkfkgnfmdjdjdnjdjdjndnejenwnnwmwn

11 Cevaplar

+1 oy
(10,700 puan) tarafından

Görüşmüyorum ve içtenlikle de tavsiye ederim iki tane büyük eltim var düğünümde bayağı bir şeyler yaptılar o günden bugüne ne aradım ne sordum 8 sene oldu numaramida verdirmedim görüşmemizin bir gereği de yok çünkü ben sevmediğim insanlarla  bana samimi gelmeyen kişiler ile görüşmem küçük eltim 3 yıl oldu evlendi yüz yüze tanismadik binde bir wp tan yazariz özel günde durum atarsa falan o kadar 

-Reklam-
+1 oy
(2,402 puan) tarafından

Neden muhatabınıza alıyorsunuz ki, umursamayın. O da böyle biriymiş demek çok da zor değil.

Vallahi takılacak mesele değil, herkes kendi kalitesinde davranır.

Şahsen ben davranışları şahsıma algılamam, kendi yapısı buymuş der geçerim. Samimi de olmam. Siz nasıl herkesle samimi olabiliyorsunuz ki?

Samimi olmak için geçilmesi gereken bir eşik var bence, o güven ortamı sağlandıktan sonra yavaş yavaş açılırsınız birbirinize.

Aksi türlü bir oturmaya çağırdı diye arkadaşım dostum olamaz kimse. Beklemem.

Karşınızdaki insan da böyle biriymiş, boşverin. 2 farklı ortamda 2 farklı yüz gösterene de ikiyüzlü diyorlar biliyorsunuz. Zaten sizin ikiyüzlü insanlarla işiniz olmamalı. Farz değil, vacip değil. 

(49 puan) tarafından

Sonra tavır alıyorlar soğuğa cekince

(2,402 puan) tarafından

Yine seninle alakalı değil ki, bana soğuk yapsan tavır almam “iyi misin bir yanlışım mı oldu sana karşı?” diye seninle konuşurum.

Çocuk da değiller ki ne tavrı?

(49 puan) tarafından

Tavır alıyorlar valla yanlış mı yaptım da demiyorlar mama biberon konusu oldu ben kendi bildiğimi dinleyip onların dediğini yapmadım NATO kafa mermer dedi sana demedim babamın lafidir o an onu söyledim dedi oysa ben kendi bildiğimi savunurken bunu söyledi ne diye babanın o lafını o ortam da söylüyorsun bunu savunması bile kötü hamileliği de bahane etti bu şekilde hamile diye kimse kimseyi kiramaz

(2,402 puan) tarafından
+1

Evet son söylediğine çok katılıyorum. Hamile kadına tabi ki nazik davranmak lazım ama hamile olan da bunu fırsat bilip kırıcı dökücü konuşamaz. Ne haddine?

Böyle bir şey söyleyen insanla muhatap olmana gerek bile yok, umursama. En büyük hatayı umursayarak yaparsın. 

+1 oy
(5,223 puan) tarafından

Aman boşver uzak dur gitsin. Bende bu şekilde yapmaya kadar verdim. 3 4 ayda bir görsem yeterli. 3 haftada bir kayinvalidemlere giderdik orda denk gelirdik ara sıra artık onlarla da bu kadar sık görüşmeyi düşünmüyorum 

+1 oy
(25,652 puan) tarafından

Stabil davranırım ne aşırı ilgili ne de buz gibi orta ayar hep aynı davran 

+1 oy
(3,746 puan) tarafından

Ben hiç görüsmüyorm kafa rahat bende koca tarafı iptal topu birden 

+1 oy
(154 puan) tarafından

Az önceki postunuzda iyiliğini yüzünüze vuran eltinizmi 

(49 puan) tarafından

Evet ondan önce yapıyordu bunu ama o bende onun samimyetsizliginden dolayı pek de gidesim gelmedi çünkü pazar da orda burda annemi görünce tanır yüzüne bakıp selam bile vermez o kişiyi tamamen tanımadan bir postla yargısız infaz yapanlar herkesin göründüğü gibi olmadığını bilmeleri gerekiyor

(154 puan) tarafından

Madem böyle birisi o zmn onunda yaptığı iyiliği sizin yanınızda olmasıni kabul etmeyecektir iz size geldiğinde sizde tavır yapacaktiniz sonra bu kadar takmazdiniz

+1 oy
(2,307 puan) tarafından

Böyle bir kuzenim vardı , iletişimi kestim 

+1 oy
(817 puan) tarafından

Başlarda konuşmaya çalıştım sürekli eşimi aramaları saat fark etmeksizin mesaj atmaları falan hatta açık açık dedim eltin benim eşim değil diye ama boşverdim çünkü tam bir yılan kalkıp herkesin önünde canım cicim iki dakika uzak olsak arayıp sormaz boşver gitsin değmiyor 🙄

0 oy
(364 puan) tarafından

Sana işi düşünce çaya sohbete çağırıyor işi bitince yok sayıyor bu kadar 

0 oy
(344 puan) tarafından

Seninki yine iyi evine çağırıyor ( agzimdan laf almak için çağırıyor) demen gerekiyor du sjsjsjsjjsjsjssj benimkiler hiç çağırmazlar ben sürekli giderdim ( ayni apartmandayiz) sonra işte artık gitmemeye karar verdim🤣🤣 eğer dışarıda nadiren gorursek merhaba merhaba o kadar çok ta tınimdalar mesafeli durmalisin aynalama yap yada o da olmadi gitme her çağırdiklarinda günün sonunda yüzüne dank diye vururlar 

0 oy
(104 puan) tarafından

Ay benim de görümcelerim öyle. Bir gün canım cicim olurlar bir gün hoşgeldin demeye gelmezler. Bi gün instagramda hikayelerine etiket yaparlar bi gün bi bakarım hikayeleri gizlemişler 🤣 Garipler gerçekten. Ben çok samimi olmuyorum mesafeliyim. Yeri geldiğinde güler eğleniriz ama o kadar. Bence sende mesafeli ol. Hepten soğuk olma muhabbetin olsun ama biraz mesafen olsun. Bence insanlara bizden biraz çekinecekleri kadar mesafe koymalıyız ki saygısızlık yapmasınlar. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,488,210 soru

24,326,902 cevap

345,527 kullanıcı

...