0 oy
346 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Ben 29 hafta 6 güzel günlük hamileyim arkadaşlar ama doktorum hala numara vermedi bişey olursa hastaneye hel saat kaç olursa olsun beni ararlar dedi sizce ulaşabilmek adına vermesi iyi olmaz mıydı 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (3,731 puan) tarafından

Özelde olsa vermek zorunda değil. Zaten hastaneye gittiğinizde ya da gün içerisinde hastaneyi aradığınızda anında bağlıyorlar. O kadar hastası var ve onlarında bir özel hayatı var. El insaf biraz saygı duymak lazım

önce (3,420 puan) tarafından

Ne alakası var.sende yetişkin bir insansın heralde çocuk gibi herşeyi sorup her an mesaj atmazsın.vermek zorunda değil ama verince daha bir güvende hissediyor insan kendini.sonuçta kadın doğum doktoru olmuşlar bunu biliyorlar ve zaten her an doğum olma ihtimali var buna hazırdır onlar.tahlil vs tekrar gidene kadar sorulması gereken bazı önemli konular oluyor.ve anında cevap veriyorlar 😊

önce (3,731 puan) tarafından

Saçma kusura bakmayın. Doğum başlasa hastaneye gidersiniz ve hemen ararlar doktorunuzu. Hatta yolda hastaneyi ararsınız onlarda doktora haber verir. Doktorlar o kadar hastaya numara verse kafayı yerler. Onlarında bir özel hayatı var, tek dertleri biz değiliz bunu kabul etmek laızm. Özel bir hastaneye gidiyorum ne zaman arasam hastaneyi doktırumla görüşebiliyorum. Acil bir durum olsada derdim mesaj atmak olmaz hastaneye gitmek olurdu

önce (7,157 puan) tarafından
+1

Ben de yorum sahibine katılıyorum. Devlet Hastanesi doktoru olsam ben de vermem numaramı. Saçma sapan eşeyler için rahatsız eden insanlar var. Emin ol gerekli gereksiz her şey için ararlar numarasını verse. "Hocaam maden suyu içtim bebeğim erir mi?" Koskoca tıp hekimi de bu insanlarla uğraşmasın bir zahmet. 

önce (3,381 puan) tarafından

He yetişkin düşündüğünüz kadar olgun değil @terslale doktorlar ne tiplerle uğraşıyor sürekli aklınız hayaliniz almaz. Benim özeldeki doktorum bile vermiyordu numarasını. 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,677 puan) tarafından

Doktor'un kararında bir durum özel diye vermek zorunda değil bu tarz şeylerin bazen cidden sonu gelmiyor çünkü adam özele para veriyorum diye 7/24 arıyor cumartesi pazar demeden rahatsıs ediyor herkes yapıyor değil ama genel malesef bu zaten acil durumda hastane doktora ulaşır numara olayını bende doğru bulmuyorum riskli gebelik geçirmiş biri olmama rağmen 

önce (1,111 puan) tarafından

Ya ben çok utanırım böyle birşey yapmaya , benim doktorumun numarasi vardı , akşam suyum geldi bi o zaman aradım doktoru oda hemen hastaneye geldi 🥲

önce (2,677 puan) tarafından

Vallaha canım hiçte utanmıyorlar saat yer mekan farketmeden acil yada değil arıyorlsr 

+1 oy
önce tarafından

Bu da yeni cikti onceden doktor numara mi veriyodu acil bi durumda acile gidiliyodu kim denkgelirse bakiyodu kadin dogumcu da olmuyodu cogu zaman kucuklugumizde ogretmen numarasini verirdi mesela onemli bi durumda arasinlar diye biz cok cekinirdik ararken simdi de doktorlar basladi yapan tamam saygi duyuyorum da bence gereksiz onunda ozel hayati var sonucta gece ailesiyle bi vakit gecirirken biri beni arayip rahatsiz etsin istemem 

0 oy

Özel mı canım ? Özelse normalde vermesi gerekiyor, mecburi değil ama genel olarak veriyorlar 

önce (620 puan) tarafından

Özelse verir ama devlete vermezler bana vermediler zaten Ablam özele gidiyordu Devamlı doktoruyla iletişim kuruyordu 

Arkadaşımın bebeği anne karnında kalbi rahatsız bir bebekti ondan dolayı gittiği tüm bölümlerin doktorunun numarası vardı , böyle elzem durumlarda devlet veriyor numara 

0 oy
önce (214 puan) tarafından

Devlet ise vermez cnm

0 oy
önce (5,259 puan) tarafından

Yani ben bursada en iyi ve pahali olan bir hastanede takılırdım ve doktorum numarası yoktu napcam olursa doktora sorularınız bitmez onlarda sizinle ugrasmaz

önce (1,699 puan) tarafından

tabi canim aynen bende vogunluk acibademe giderm. bisey olursta hastaneden asistanina baglanirsin derdini anlatirsin. asistan doktordan bilgi alip sana iletir. her hastaya doktor no veremezki. cok acil ozel bi durum olur verir de

önce (5,259 puan) tarafından

Bunlar istiyorki hep bizimle ilgilensen 😁😁 okul velilerine böyle 

0 oy
önce (4,135 puan) tarafından

Özelse veriyorlar genelde yani gittiğim doktorlar ilk haftadan verdiler kartlarını kızımın doktoruda saat kaç olursa olsun randevu falan bulamazsan mutlaka ulaş burdan der eğer acil görürse yardımcı olur hemen 

0 oy
önce (116 puan) tarafından

Kızımın özel durumu vardı beyin cerrahi vermişti. Kesinlikle beni arıyacaksın demişti doğuma gelirken. Bir hafta hastane yattım doğumdan önce dosyamın her sayfasına numaraaını yazdı mutlaka arayın diyerek. İyikide verdi normal doğum olacaktı ama doktoru aradılar asla sezaryana direk dediler ve sezaryan oldum ben dogumumu yaparken canım doktorum gelmiş ameliyathanede kızımı bekliyormuş hemen onuda ameliyata aldı. Çok faydasını gördüm nosunun olmasının 

0 oy
önce (5,189 puan) tarafından

Bu benim hep tuhafıma gider veya öğretmenin telefon numarasını vermesi Avrupa ülkelerinde öyle bir şey yok da ilk defa turkiyede gördüm 

önce (3,381 puan) tarafından

Eskiden öğretmenler vermiyordu ama pandemi dönemi WhatsApp grupları çıkınca numaralar ortalıkta gezmeye başladı maalesef.

0 oy
önce (1,699 puan) tarafından

hangi foktor ozel numarasini veirirki. imru hayatimda kendi bebekligimden beri hic devlet hast gitmedim hep ozel hastane hemde acibadem  cogunlukla gttim su yasimdayim hala acinademe giderim. hicbir diktor ozel nosunu vermezki. hastaneyi  arar asistanina ulasirsin doktor asisitanina bilgi veirir asisitanida aktarir hastasina. birebir doktorla kolay kolay iletisim kuramazsinki

0 oy
önce (1,747 puan) tarafından

Özel hastane verir devlet hastanesi vermez

0 oy
önce (51 puan) tarafından

İİlk gebeliğimde doktor numarasını vermişti acil durum oldu benim hatam oldu aramadım gece doktoru hastaneye gittim ama hastane de doktora ulaşmadı ta sabah şans eseri Doktor'um beni gördü. Kendi adıma kpnuşayım ben zaten doktoru sıkboğaz etmem ama çoğu arkadaşımın doktoru daha ilk günden vermiş. Benim doktorum vermedi. Yine de inşallah gerek olmaz. El insaf yazan arkadaşlar da 😂kimseyi sıktığkmkz yok ben de öğretmenim ve numaramız herkeste var öğrenciler veliler hepsi bize istediği zaman ulaşıyor hele bir  de kalabalık okulda çalıştığını düşün ne kadar kişi seni rahatsız edebilir ona rağmen çok ta şey yapmıyoruz yani 

0 oy
önce (10,628 puan) tarafından

Benim doğum yaptığım dr vermişti kızımın iki dr uda verdi zırt zırt yazan biri hiç olmadım zaten ama olur olmaz rahatsız edenler illaki vardır 

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Vermek zorunda değil doktora bağlı Bir durum ama benim doktorum kendi hastalarına veriyordu bana da son 1 ay kala vermisti sanırım tam tarihten emin değilim ama sonlara doğru önemli bir durum olursa ara demişti 

0 oy
önce (24,050 puan) tarafından

Hastaneden ulaşırlar bence de 

0 oy
önce (6,254 puan) tarafından

Ben iki dogumumu da ayni doktorumda yaptim. Numarasini vermisti bana ama ilkinde sadece nisanim geldiginde acaba dogum mu demek icin aramistim, ikincisinde de asiri hasta olmustum. Kadin dogum aciller bile ilac yazmamisti o zaman aradim hemen ilac soyledi onlari kullan dedi. Cok cok acil bi durum olmadi. Vermek zorunda mi degil tabi ki. Her doktorun tercihi baska. Sonucta hastaneye gidildiginde ona haber verirler her turlu.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,252 göst.
0 oy
27 cevap 834 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
12 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oglumveben (2,887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,053 soru

24,295,771 cevap

343,778 kullanıcı

...