0 oy
130 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (138 puan) tarafından

Merhaba hanımlar dün roborock q8 pro Max aldım kurulum haritalandirma yaptık temizlik aşamasını denedik bı odanın birini sürekli odanın bir noktasinda çok oyalandi düzenli bi süpürme yerine bı oraya bı buraya geçiş yaptı hiç gitmediği noktalarda oldu ya böyle bişey yaşadınız mı napmamiz gerekiyor kimle konuşsam bizde öyle olmadı diyorlar başına gelen varmi

3 Cevaplar

0 oy
(25,889 puan) tarafından

Haritalandırmada sıkıntı olmuştur yeniden haritalandırma yapın 

-Reklam-
0 oy
(695 puan) tarafından

Bende almayı düşünüyorum aynı senin süpürgeden ama kararsız kaldım ya ne kadara aldin

(192 puan) tarafından

Yine arkadaşa cvp versin ama ben aldım memnunum güzel benim gibi eve süpürge yapamayan biri için muhteşem 12 13bin olmuştu Trendyol da  indirim kullanıp 10 bin aldim

0 oy
(192 puan) tarafından

Evet ya ilk ayarladım güzeldi sonra paspas süpürge yaptım odaya halı ekledim yine iyiydi bu defa komple şupur dedim halıyı kaldırdım paspas yapmasın diye tek halının üstünde gidip geldi tekrar bakicam yine aynı olursa tekrar harita yapicam birde yatak ayaklarının değişmesini bekliyorum ben o yüzden silmedim tekrar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 310 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 904 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
30 Kasım 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oglumveben (2,917 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,647 soru

24,346,923 cevap

346,290 kullanıcı

...