0 oy
260 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (3,404 puan) tarafından

Koltukları sildim perdeleri yıkadım mutfak dolaplarını sildim ayakkabılık sileceğim bugün buzdolabının içini solecrktim vazgeçtim bakmaz kimse oraya ama çok yoruyor bu şekilde olmak küçük çocuk var 

14 Cevaplar

+7 oy
önce (25,350 puan) tarafından

Misafir geliyor diye derin temizlik yapmam temizliği kendi ihtiyacıma göre belirlediğim aralıklar ile yaparım misafir geliyor diye de üstten toplar silerim 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,742 puan) tarafından

Mısafır gelmeden önce detaylı temizlik yapılmaz üstün kötü temızlık yapılır misafirler gittikten sonra detaylı temizlik yapılır

önce (3,404 puan) tarafından

Bu benim için sıkıntı oldu ya bende öğle yapmak istiyorum ama olmuyor 

önce (1,742 puan) tarafından

Neden olmasın ki sanki normalde eviniz çöplük evde misafire özel temizliyorsunuz normalde günlük toz alıp koltuk süpürmüyor musunuz banyoyu yıkamıyor musunuz evi süpürmüyor musunuz bunlar yeterli misafirleriniz gittikten sonra ev zaten batacak o zaman detaylı yaparsınız

0 oy
önce (2,638 puan) tarafından

Koltukları misafir gelene kadar pis bırakmam kirlenince hallederim hemen genelde dip köşe temizlik yapmam günlük sil süpür tuvalet banyo yıkarım hele çocuklu misafir gelirse hiç inmem derine sonradan aklar paklarım evi

0 oy
önce (7,547 puan) tarafından

Valla misafir geliyo diye bu kadar temizlik yapmadım eğer kirse perde vs yıkarım normal temizliğimi yaparım onlar gittikten sonra koltukların altı vs süpürür silerim 

0 oy
önce (683 puan) tarafından

Aşkım nede böyle bakar bakmaz diye düşünüyosun gelen evimd bakmaya gelcekse gelmesini istemem gelenin yüzünede diyorum çocuklardan herkesin kendine göre bir düzeni var çocuklardan oldugu kadar oluyor bizde insanız ama biri gelcek diye perde yıkamam kirliyse yıkarım süpürür silerim ayrıca bakmaz dedigin yerlere bakılcagı gelir ben çocukları uyutunca buzdolabını tuvaleti banyoymuş dolap yüzleriymiş onları öyle siliyorum sürekli gelenim gidenim oluyor tabiki gelen giden insanlar evde bir kusur arıyor çünkü artık onda ne var bunda ne var şura temiz mi pis mi insanına dönüştük amacımız sohbet birbirimizi görmrk değil artık ama gittigim evde kimsenin evine bakmam ne çocuklarımı oda oda gezdiririm ne de kendim gezerim yapılcak işi olur yardım ederim elim boş gitmem zaten ama misafirin bize kattıgı anlam evi temizlemek ve bol çeşitli masalar pis bi insan değilim ama günlük iş tutuyorum misafir gelcegi bi gün önce hazırlık yapıyorum gelcekleri günde süpür sil wc banyo yıkıyorum ve evim dubleks 5 yaş ve 1 buçuk yaş bebem var kendini strese sokup yorarak yapma canım oldugu kadar olsun boşver

0 oy
önce (3,408 puan) tarafından

Misafir yarın gibi erken gelecekse hiç kendimi o kadar yormam. Yatılı mı misafirin, bu kadar detaya giriyorsun? Genel temizlik, ikramlık yeter 

0 oy
önce (5,248 puan) tarafından

Normal temizlik yapıyorum artık eskidenmiş onlar 😀

0 oy
önce (2,238 puan) tarafından

Benim fırsatımı arayan benim evime gelmesin 

Kimse için temizlık yapmıyorum evim her daim mis gibi tertemizdir 

Kapımı açar açmaz ferah bi koku gelir insana 

Ne demek kimse dolabımı açmaz sikmedim çok yanlış düşünce

Bi insan senin bi yerindeki tozu, kenarı minnacık kırık tabağına makinenin buğulandırmış bardağına laf söylüyorsa ı insandan uzak dur ✋ 

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Banada misafir gelecek camları silmek lazım mutfak dolabı bide ikram hazırlık ediniyorum bı kendime güvenemiyorum kadınları beklettikce bekletiyorum

0 oy
önce (759 puan) tarafından

Misafir geldiği zaman derin temizlik yapmam kirli yerleri temizlerim misafir için değil kendim için kirlendikçe temizlerim ayrıca buzdolabini temizleyin olurda misafir yanınızdayken açarsanız çok kötü bir durum

0 oy
önce tarafından

Bende ayni seyleri yasiyorum en basiti kayinvalidem bile gelse camlarim temiz olsun dokuntu ol.asin evim duzenli olsun yemegim tam hazir olsun banyo wc temiz olsun cok zorlaniyorum bu yuzden zaten ayda bi yaptigim icin o zamanlarda davet etmeye calisiyorum zaten 1 sene ben cagirmasam 1 sene gelmezler o yuzden denk getiriyorum ama bu durum benimde cok canimi sıkıyor biri gelecek de bi yerimde bisey bulacak diye cekiniyorum en yakinlarimdan bile korkar olmusum mesela aslinda olmasi gereken de tam tersi bi yere gidince surasi tozlu mu burasi kirlimk diye bakmamak gerek onume ne koydu deyip ayiplalamak gerekli cok yakinim bi tane komsum vsr arkadasim sirdasim kardesim gibi o da gurbetci burda kimsesi yok kac kez evine gittim bilmem mitfagina dolap almis farketmedim konusu acilinca kendisi soyledi oyuncak dolabi almis daha gecen benim oglan oyuncak cikarmak istedi o zaman farkettim ay ne iyi plmus buraya dedim yeni mi goruyosun kac aydir var dedi bi kac gun once rahatsizdim hic bisey yiyip icmek gelmiyodu icimden yerimden kalkamadim gel havan degissin dedi gittim cay demlemis kahvaltilik koymus Allah razı olsun benim sirf ayiplamasinlar diye hazirladigim sofralar gibi degildi belki ama o hos sohbette kac gundur dogru duzgun bisey girmemis karnimi tika basa doyurdum Allah bin bereket versin Rabbim razi olsun cennette de en guzel sofralarla donatsin onu 

0 oy
önce (567 puan) tarafından

Misafir geleceği zaman özellikle tuvalet banyoyu bir ekstra temizleyip bırakırım onun dışında tek dikkat ettiğim evin güzel kokmasıdır bence bu kadar kendinizi yormayın çocuklu olduğunuz halde evinizde detaylı inceleme yapıyorlarsa gelmesinler zaten 

0 oy
önce (864 puan) tarafından

Önceden dip köşe herşeyi sil süpür yıka yapardım şimdi sadece üstünden sil süpür banyo tuvalet yıka tamam 

0 oy
önce (66 puan) tarafından

Ben sadece evi süpürür silerim tuvaleti banyoyu yıkarım o kadar. Bu kadar derin temizliğe gerek yok bence

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 367 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
+1 oy
4 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,485,978 soru