6.5 aylık hamileyim babam 55 yaşında kalp krizinden aniden koltuğun üzerine yığılarak gitti annem benden beter herkes bana dirayetli ol diyor hiç gücüm yok çok zzorrrr
Başınız sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesin sabırlar versin :( Benim babacığım da 56 yaşında 🥺
Evet cok zor ama bebeğin için ayakta duracaksın kendine bakacaksın çocuğun Allah korusun bişey olursa kendine suclarsın
Giden gıdıyo zaten olan kalana oluyo ama bizde ane oldumuz için kendimizi salma hakımız yok maalesef
Toparlan karnındakını strese sokma
Benim de annem vefat etti toplasan Belki bir haftada kendime geldim gelmek zorundaydım Çünkü iki tane çocuğum vardı parka götürdüm kursa götürdüm onları içim acıya acıya götürdüm ama onlar için ayakta durdum Sen de öyle yapacaksın toparlanacaksın içindeki acı Hiçbir Zaman geçmeyecek ama alışacaksın çocuklarına sarılacaksın Zaten onlar için yaşıyoruz
Benim belki 4 sene olacak ama bir gün bile aklımdan çıkmıyor üzülüyorum sonra hayatıma devam ediyorum hep böyle geçecek Elden bir şey gelmiyor maalesef bol bol okuyacağız onlar için hayır yapacağız şu an seni çok iyi anlıyorum içinin yangınını çok iyi anlıyorum şimdi bir de daha da soğuyacak acıya alışacaksın yani Ama insanın aklından çıkmıyor ama eskisi gibi ağlamayacaksın
Rabbım sabırlar ihsan etsin gönlünüze. Bizler de elbet bir gün göçeceğiz bu diyardan önemli olan iman ile gitmek. Rabbım merhametli ile muamele etsin sabırlar versin hepinize canım. Onun için geride sizler kaldınız ve duanız sadakanız ona ulaşır . Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin acınızı öyle derinden hissediyorum ki 47 gün oldu bende babamı kaybedeli babamda 59 yaşında kalp krizinden vefat etti herkes koronaya aşıya sebep veriyor ama be korona oldu ne aşı vuruldu vade yetmiş ömürbitmis çok acı çok…
benim annemde toparlanmadı hala
Çok zor sadece yaşayanlar bilir
Rabbim sabır versin
Allah gönlünüze ferahlık versin. Babam gidelim 1 sene olacak 9 Aralık'ta . Hala dün gibi hep aklımda hiç geçmiyor içimdeki acı. 64 yaşındaydı aniden gitti , komple bir iç kanama geçirip arabasının yanında yığılıp kalmış. Telefon geldiği an babam gitti geri gelmeyecek dedim içimden öyle de oldu, hastanede kapısında kimsesiz ve kalakaldım sanki. Annem abim ablam şehir dışındaydı. Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun tek dşyebildiğim bu oldu . Son kez gördüm dokundum çok zordu ama Allah güç verdi ayakata kalabildim. Tek tesellim güzel bir yere gittiğine olan inancımdı. Abdestin de namazında kimseyi kırmayan incitmeyen doğru sözlü biriydi.
İnşaAllah hepimiz sevdiklerimizle ebedi dünyada kavuşacağız böyle düşünün :)
Başınız sağolsun. Bende babamı kaybettigimde oğluma 4 aylık hamileydim sakinleştirici yaptılar bir kaç kez ama keşke yapmaslardi. Çok zor bir acı Rabbim size sabırlar versin inşallah
Bizde 47 gün önce babamı kaybettik
O kadar kalabalığın içinde teyzemin kızı gelmış kocasına diyorki teyzemi götür de sakinleştirici yaptır
Annem acısını yaşayacak,ağlasın ne yapıyorki bayılmadı etmedi annem hiç bir yere gitmeyecek dedim niye susturmaya çalışıyorsunuz dedim
Söylüyor söylüyor birdaha en sonunda abla annem bir yere gitmeyecek anlamıyor kusun dedim hiç bağırmadı o kadar içine içine ağladı ki 3 gün 1 bardak su ile geçirdi
Benim Babamda 3 buçuk ay önce vefat etti kalp krizinden uyuduğu yerde 55 yaşında evet çok üzücü hala inanamıyorum bazen ama Allah'ın babam olarak yarattığı kuluna biçtiği vade buydu hepimiz orada buluşacağız sadece o bizden önce ebedî dünyaya geçiş yaptı Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin inşallah
1,494,899 soru
24,421,904 cevap
351,631 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın