Selam kızlar. Başlıkta da yazdığım gibi içinizden biriyim. Uzun süredir aktifim. Fakat anlatamadigim konular oluyor. Çünkü çok fazla arkadaş edindim burda. Bazı şeyleri bilip benim adima uzulsunler istemiyorum.
İsmim önemli değil. Ayşe fatma Betül dilek hiç önemli değil. Sadece biraz yazabilmek içimi dokebilmek rahatlayabilmek istedim o yuzden yeni hesap actim ...
Çok yorgunum kızlar. Minik bir bebeğim var. Üstelik kolik bir bebek. Gece gündüz birbirine girdi. Kendimden geçtim. Yemek temizlik ütü kişisel temizlik hepsi böyle saniyelere sigdirilmaya çalışılıyor. Dün tirnaklarimi 1 saatte kese bildim. Çünkü sürekli uyaniyor ağlıyor.
Çocukla ilgili dert yanmayacagim çünkü bir çoğunuz zaten benimle aynı şeyleri belki de daha fazlalarini yaşıyor. Rabbim yavrularimizi korusun bize bagislasin acılarını gostermesin insallah.
Mesele eşim ve annesi kızlar. Diyeceksiniz ki kimin değil ki.
Beni anlamiyorlar. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Kaynanamla aynı sokakta ama ayrı evlerde yaşıyoruz. Ama hiç bir zaman düzenim olmadi. Canı ne zaman isterse o saatte çıkıp geliyor. Özel gunlerimizin bile hiç bir anlamı yok. Gelir yer içer yatar uyur gece 1 gibi kalkar evine gider. Yemin ediyorum yalan söylemiyorum.
Evet oğlunun evi gelsin yediğin de içtiğinde asla gözüm yok helal hoş olsun oğlunun evi tabiki gelecek. Ama birazcık değer görmek istiyorum.
Değerden kastım ne biliyor musunuz. En azından geldiği gittiği saati ayarlasin ne bileyim haftada 7 gün varsa 5 günü garanti bizde. Daha az gelsin. Biraz beni düşünsün bebek uyuttu mu yorgun mu yemeği var mı yok mu evi dağınık mi yatıp dinlenmek mi istiyor kocasıyla çay keyfi mi yapmak istiyor misafiri mi gelecek ..... ne biliyim birazcık düşünsün istiyorum.
Bu rahatsızlığımı eşime dile getirdim. Annen gelmesin demedim ama söyle söyledim. Hayatım bende ailen için ozenmek sofra hazırlamak arayıp davet etmek istiyorum. Ama fırsat olmuyor. Yada bi büyük olarak biz onlara gidelim istiyorum ama annem sağolsun sürekli geldiği için biz gidemiyoruz. Bide yanlış anlama ama ben dinlenmek istiyorum. Senin gelmeni iple çekiyorum biraz çocuğa bak azıcık uyuyum diye. Ama annemde geldiği için hiç dinlenemiyorum biraz beni anlayın lütfen dedim.
Bana demedigini bırakmadı. Sen kim oluyorsun da annen gelmesin diyorsun burası onun evi dedi
Ben bunu demek istemedim ama beni anlamiyorlar