0 oy
380 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (7,696 puan) tarafından

image

Günaydın hanımlar, koltuğumun düğmesi çıktı, nasıl dikerim. çuvaldız gibi bir şey lazım ama yok. acaba diyorum diğer düğmeleri de çıkarsam düğmesiz şekilde kalsa yastık çok çöker mi? 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (163,926 puan) tarafından

kotu duruyo dugmelide kotu dugmesizde kotu bilemedim 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,502 puan) tarafından

Bi iğne alıp dikebilirsiniz ya düğmesiz çok yayılır 

Sağlam bi iple dikin, annemin de bu tarz yıkamak için söktük geri diktik örgü ipiyle ikidebir koptu

önce (7,696 puan) tarafından

naylonumsu bir ip çıktı içinden kalın yorgan ipi almam gerekir herhalde 

Evet naylon gibi bi iple dikmişler , ipçiye sormak lazım aynısı bulunur belki 

Dikmesi zordu baya 2 kişi zor diktik 😄

tahmin edebiliyorum zorluğu 😅

+1 oy
önce (361 puan) tarafından

Dugmesız bır zaman sonra yastığın sekli degısıyor smdı kalsın buyuk yorgan ıgnesı alıp dıkersın

önce (3,594 puan) tarafından

Gözde bende senin gibiydim. Kopanı biriktiriyordum bide. En son 2 tane kaldı,söktüm hepsini yıkayıp geçirdim. Tesbih ipi diye satılıyor. Böyle hac malzemesi satan yerden temin edebilirsin. Çeyizci yada yorgancıdan da yorgan yada çuvaldız iğnesi al. 15 cm aldım iğneyi ben. Biraz zorlandım ama oldu🤗

tesbih ipi iyi oldu desiğin, diğer arkadaşın annesi örgü ipiyle falan yapmış da onlar da kopmuş. 

önce (361 puan) tarafından

Bizde bır ip var ama kaynanam onu ıkı uc kere katlıyıp kullanıyor 

benim de kaynanada olur öyle şeyler, bir sorayım. 

önce (3,594 puan) tarafından

Kopanda fark ettiyseniz tesbih ipi. Kimde gördüysem öyle. Kolay gelsin

+1 oy
önce (284 puan) tarafından

Kız yorgan iğnesi ve iğne oyası ipliği ıle dik ben öyle dıktım

iğne oyası ipi ince değil mi ya

Baska hangi iple dikeceksin en sağlam iğne oyası ıpı

+1 oy
önce (142 puan) tarafından

Aman benim eski koltukta böyle dugmeliydi her seferinde önce söküp sonra tekrar dikiyordum işkence gibi viseydi

onu yapmak istemediğimden yıkamacıya veriyorum 😂😂

+1 oy
önce (3,807 puan) tarafından

Benimkide kopmuştu kumaşının üstünden diktim.yoksada çuvaldızla dikilir.kötü duruyor yoksa

üstten diksem süs gibi durur v büyük ihtimalle yastık bozulur 🤦🏼‍♀️mecbur dikecem😅

+1 oy
önce (10,641 puan) tarafından

Canım kötü durmasını geçtim acayip topaklaniyor çuval dibi gibi yigiliyor içindekiler birtarafa 

işte ben de onu düşündüm vazgeçtim mecbur dikecem 😅

önce (10,641 puan) tarafından

Benimkiler de düğmeli malesef kaplama yaptıracağım adama küçüklerden yaptırma niyetim var iki büyük olacağına 4 küçük olsun diyorum tabi olursa 

+1 oy
önce (54,426 puan) tarafından

bende yeni kaplattimnhemen atti adam getirin takayim dedi daha gidicez eskilerinihiki yandan kendim yapiyordum igneye camasir ipi gecirip yapiyodum

o da kopuyormuş herhalde 

+1 oy
önce (278 puan) tarafından

Ay benim koltuklar da böyle ama farklı renk nefret ederim sürekli sök yıka tak berbat ben yorgan iğnesi ile yapıyorum 

böyle ayrı yastıklı aldığıma ben de pişman oldum😂 

önce (278 puan) tarafından

Ben kendim almadım maalesef evlendiğinde kayinpederlerim almıştı ben asla böyle almazdım uzaktaydim kendimbegenme imkanım olmadı o zaman degistirecem inşallah zamanı geldiğinde 

+1 oy
önce (5,364 puan) tarafından

Kullanımı zor degilmi allah korusun bak kopmuş görmesen ağzına atsalar ben böyle şeylerden korkuyorum..

Dilindedir oyle icine cokermi becerebilcekmisin dikmezswn iz kalmis kötü duruyor..

Değişme zamanı gelmiş sanki 😊

5 sene oldu kız 😅  sadece bu yastıkların ayrı olmasından şikayetçiyim yoksa memnunum 😂

valla ilk defa koptu inşallah diğerleri de kopmaz ama kurt düşürdün içime 😂 hepsini elden geçirmem lazım şimdi

Cocuklara belli olmuyorda ondan dedim benimkilerden 5 senelik bakalim ne zaman degisim olcak üstünden kalkmiyoruz resmen😁

Ben öleyim ozaman 6 yıl bitti mobilyalara

Ha 5 yıl ha 6 yıl sanki arada 10 sene var 😁😄 

+1 oy
önce (32,864 puan) tarafından

Benimkiler de böyle salondakiler 4 tane var bundan yüzünü çıkarıp da yıkayamıyorum anca silebiliyorum

Aynen bozulur şekli ben de işte ilk zaman bunu düşünerek almamışım 😂 yıkanacak şekilde alsana demi hep sonradan geliyor aklımız 🤦🏻‍♀️

+1

kullanmadan anlamıyor insan işte😂 gör bak değiştirme zamanı gelince de yine işe yaramaz bir şey alırız 😅

Doğru diyorsun kesin öyle olcak😂 ben çok şeyi saçma almışım ama yaa salon takımım pembe fon perdeler falan pembe boğulması yaşanıyor salonda 🤣 mutfağa hangi akılla fon aldıysam mor fon almışım çıkardım geçenler de bu ne ya dedim karanlık duruyormuş meğer boğuyomuş mutfağı 😂

+1

bende takım takım aldığıma pişmanım. salonum küçük bu yüzden zorlanıyorum. daha modüler, açılıp kapanan şeyler alsaymışım baya iyi olurmuş 😂 veya yaptırsam daha iyi olurdu

ben sadece salona fon yaptırmıştım, onu da çıkarttım kalabalık diye😅

Fon gereksiz duruyor gerçekten yaa işte yeni gelin hevesi mi diyim o yaşın azizliği mi diyim bilemedim 🤣

+1 oy
önce (2,456 puan) tarafından

Yapıştırıcı ile yapıştırın bence parlamaz en azindan

iki taraflı dğme tutuyordu, yapıştırsam sanırım yastık çöker, mecbur dikecem. düğme sağlam Allahtan

+1 oy

Ben bunları aldım kökten kurtuldum çocuklar oynuyor yastık siz kullanıyorum gelende rahat ediyor hem

0 oy
önce (5,486 puan) tarafından

Düğmesiz olmaz içindekiler zamanla toplanır çöker minder. Ben sürekli düğmeleri çıkarıp yıkarım kılıfları hiç çıkarmadın mı daha önce. Yorgan iğnesiyle dikiyorum geri naylon iplikle. 

0 oy
önce (260 puan) tarafından

Ben de çıkardım dugmeleri çok pişman oldum şu an yastiksiz kullaniyorum koltuklarimi çok çirkin duruyor ve resmen kocaman oluyorlar

0 oy
önce (6,411 puan) tarafından

Benimkide ayni boyleydi koptu bende cuvaldizla diktim heri cirkin duruyor degilse 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 324 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
17 cevap 769 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 110 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler