Kızlar önce sorunlu olup evlılıgı herkesı bırbırıne katan sonra bırbırıne cıcımlı olan cıftler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ablamda böyle.annemlr kavga ederdi,kocasını kötülerdi.sen beni değil onu sqvunuyorsun derdi sonra hiçbişey olmamış gibi kocasını öven paylaşımlar yapardı
Grçrnlerde kocasını bana kötüledi çok pis kavga etmişler akşamına hiçbilry olmamış gibi kahve storysi atıp kocasını etiketlemiş
Aslında ablaniz çok mutsuz paylaşım yapması etrafa karşı iyiyiz demek oluyor
Ablamın eltisi bu şuan boşanıyorlar
Valla bir sefer yapar iki sefer yapar yuvasını yıkmak istememiştir derim evladımdır kardeşimdir destek olayım derim üçüncüde gidin kavganızı uzakta edin bizi huzursuz etmeyin derim net
Bizim komşu öyle ölüyor bitiyor ama evde hır gür görmesem bilmesem derim kı ay ne kadar mutlular
Öyle biri ikinci günde hayatımda olmayacagı için umrumda olmaz
Bizimde alt kat komşu öyleydi kavga kıyamet kapı pencere kalmazdı. Eşim kavga etmesinler diye arar ne yapıyorsunuz gelin çay içelim derdi. Hemen gelirlerdi birbirlerine canım aşkım derlerdi isimle bile hitap etmezlerdi biz sooook.hayret ederim böyle insanlara. Ben neden yapılan yanlışları affedemiyirum diye dusunurum
1,514,021 soru
24,691,333 cevap
368,344 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın