Normal doğum kolay yap geç diyen kim kizlar sezeryan da olsa normal de olsa bebeğin hamileyken aldığı vitaminlerden dizin belin agriyor adet sancıları ekstra kötü geçiyor saç desen hepsi döküldü bir tutam kaldı cildi saymıyorum dişleri hiç saymıyorum doğumun her türlüsü zor valla ikisinde de dikiş acısı var sadece birinde sanci çekmiyorsun
İkisi de zor.
Birinde doğum öncesi zor diğerine doğum sonrası.
Sezaryen oldum sanırım bir benim doğumdan sonra hiç ağrım olmadı ya. Ne bir ağrı ne bir sancı. Gittim doğum yaptım geldim ayaklandım.
Ben de normal doğum yaptım, doğumdan sonrası hiç öyle sandığım gibi kolay değildi ahahhaha :)) Dikişten oturup da bebeğimi emziremedim :/ O yüzden kimseyi içimden gelerek normal doğuma özendiremiyorum :D
Normal doğumun kesi ağrısı sezaryenden daha kötüymüş öyle söylüyolar
Normal doğum sonrası.o kadar zordu ki tuvalete gitmek afedersin büyük tuvaletini yaparsam dikişlerim patlayacak diye çok korkardım ekmek yemezdim idrara ciktigimda o yanma tarifsiz oturamiyordum valla koridorda gezerken beni sezeryan doğum yapan abla gördü sende mi sezeryan oldun dedi o kadar zordu toparlanmam.tuvalette çektiğim işkence bir Allah bilir bir ben dikislerm çok derindeydi kim bilir kaç kat atmislardi
Tam olarak aynı şeyleri yaşadım. Enfeksiyon kaptı bir fe dikişler. Vay ki ne vay😂
Senin de mi bebeğin şişmandı, benim biraz bebek kilosundan da zor oldu
Kesinlikle kişiden kişiye değiştiğinin en büyük örneklerinden biri benm hem normal hem sezeryan olmuş biri olarak kesinlikle sezeryan benim için daha zordu. Ama gorumcelerim de hem normal hem sezeryan oldu sezeryan çok daha kolay diyorlar normal daha zormuş onlar cin
İkisinde de dikiş yiyorsun ya.7 kat.kesiliyor.ama benim yirtiklarim baya derindeydi sayısız dikiş yedim.makasin sağa sola kaktirilmasini iğnenin canlı canlı uyusturmadan geçtiğini hissettim canlı canlı diktiler bildiğin Allah annelere yardım etsin
1 aya kalmaz doğumum var ilk olacağı için hangisi olur belli değil ama ikiside zor bence bikere doğumun kendisi başlı başına zor bi süreç kasılmalar açılma organların eski yerine dönmesi sezaryan desen bildiğin etinin kesilmesi azıcık bıçakla elimizi kesiyoruzda günlerce acısı geçmiyor kolay diye bişey yok doğumda o çocuğu göze aldıysak paşa paşa doğurucaz napalım ahahahaha
Öyle dusunmeyin canım ben sonrası için söyledim saçların dökülüyor magnezyum eksikliği kansızlık dikişlerin iyileşme süreci falan kesisiz doğum da var her doğum kötü geçmiyor sonunda kucağına çocuğunu veriyorlar ilaç gibi geliyor eve gittiğimde dünyalar benim olmuştu bütün acimi unuttum
Ben iki normal yaptım. Sezeryanı bilmiyorum ama bana da o çok zor geliyor.
Kim dio normal kolay baş bas bağırıyorsun kemiklerin kırılıyor sanki hele de dikişin varsa iç dış 2 ayda onun iyileşmesi var ha cinsel ilişki olursa dikişlerinden dolayı yaşadığın ağrılar kimse bunları söylemiyor kızım 17 aylık haftaya fizik tedaviden randevu aldım her sabah yataktan kalkarken bel omurilik başı ağrıyor hemde ne ağrı doğumdan 6 ay sonra başladı sezeryanda dikiş yerlerin soğuk alınca ağrıyor dıyorlar ama bence bünye meselesi turp gibi olanda var
İki doğum seklini de denemiş biri olarak yazıyorum sezeryan daha zordu 3 normal doğum bir sezeryanim var normal doğumlarim hepsi birbirinden kolaydı ama sezeryan çok çok zor oldu zorunlu sezeryan oldum
Ne konuda zordu acaba bende ilerde olursa keyfi sezeryan istiyorum da
Valla spinal sezeryan oldum 2 tane hiç zorlanmadım maşallah :)
Bence bu durumlara, kişinin bünyesine göre değişen bir soru. Kesin bir cevabı yok bence. Sezaryen olup kolay atlatan da var zor atlatan da. Aynı şekilde vajinal doğurup aşırı zorlananı da, kolay iyileşeni de var.
İlki sezeryan oldu buda sezeryan olacak ,ha benim için zorluğu ne dersen tek olmak hiç kimse hastanede yanımda olmayacak üstelik arkamda 3,5 yaşında oğlum var toparlanıp ikisinede bakmam lazım . RABBİM yardmcimiz olur inşaallah
Ben sezaryen oldum. Çok zorlanmadım.
Ben normal dogum diyorum. Hamileligim boyunca kendimi normal doguma hazirladim. Son ayda kızım kordonunu doladi boynuna o acilmassa sezeryan olucaktim çok üzülmüştüm.
Allahtan açıldı ♥️
Bence sezeryan dogum cok zor.
3 sezaryan olan ben
Bazen sezeryan doguran anneler annelik hissini normal dogurup yasamiyorlar gibi baskilar oluyor cevrede sezeryan dpguranlara karşı.
Bana göre sezeryan doguranlar normal doguranlardan daha cok evladi icin fedakarlik yapiyor.
Benim kaynanam sezeryan dogumu doğum olarak görmüyor normal doğum yapan anneymis
Sezaryen oldum elbette ağrım oldu ama kalktım bebeğime süt verebildim doğumun her ikisinde zor sadece bünye meselesi
Bu kişinin durumuna göre değişir. Her iki doğumda zor, bir bebek dünyaya getiriyorsun sonuçta. Annem hem sezeryan hemde normal doğum yapmış. Kesinlikle wn zoru sezaryen der. Normal doğum yapınca hemen ayağa kalktım ama sezaryen de öyle olmuyor der. Ama normal doğurup çok acı çekende var. Biraz doğum konusunda doktorları dinlemek ve çok inatlaşmamak gerekiyor bence
Hiç doğurmamak en kolayı...
Her ikiside zor birinde ôncesi zor oluyor birinde sonrası zor oluyor
1,486,317 soru
24,299,604 cevap
343,976 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın