✨ Bugün sizlere çok keyifli ve pratik bir yenilik sunuyoruz:
🎉 Hikaye (Story) özelliğimiz artık yayında!
Uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığınız anlarda, sadece bir fotoğraf 📸 veya kısa bir video 🎥 ile gününüzden küçük bir parçayı kolayca paylaşabilirsiniz. Bu özellik, hepimizi birbirimize biraz daha yakın hissettirecek. 💞
• 🖼️ Anasayfanın üstündeki profil fotoğrafınıza dokunun. • 📁 Galeriden bir fotoğraf ya da video seçin. • 🚀 Ve paylaşın! Hepsi bu kadar.
• ⏳ Paylaşımlar 24 saat sonra akıştan otomatik kalkar. • 🗃️ Tüm medya 90 gün sonra sunucudan tamamen silinir. • 🧪 Özellik şu anda beta aşamasında. Yoğun kullanımda beklenmedik küçük sorunlar çıkabilir. Böyle bir durumda kısa süreli bakım moduna alabiliriz — sadece daha sorunsuz bir deneyim için. 💛
Herhangi bir hata, takılma veya anlaşılmayan bir durum olursa lütfen bu gönderinin altına yazın. Ekibimiz 💻❤️ hızla ilgilenecektir.
🌟 Hemen deneyin, tadını çıkarın. Burası sizinle çok güzel. 💖
Sevgiyle,
Hemen bi göz atalım kimler şuan ne durumda😄
Ay bir daha ki yenileme birbirimize sesli atma özelliği gelse sıkıntılarımızı dertlerimizi sesli mesaj olarak yazsak böyle de güzel olur aslında
Birşey daha farketim bilginiz takip edildiğimizde bildirim gelmiyor yada biz o kişinin bizi takip etmesini istiyormuyuz acaba bizde kendi yanımızda onaylayabilsek keşke
Bizi takip edenlerin bildirimi de gelseydi iyi olurdu girmeyince görünmüyor
Biri bizi takip ettiğinde bildirim gelmeli ki geri takip edebilelim.
Canlanmış buralar valla 👌🏻👌🏻😀
Bende mi öyle acaba, storylerin sonuna gelince bebek bakım sayfasına yönleniyor
Peki postalardan attığımız fotoğraflar gibi hikayelerde ki fotoğraflarda Google a düşecek mi
Biz indexlememesi için gerekli kuralları yazdık ama Google bazen kuralları dinlemeyerek resimleri arama sonuçlarında gösteriyor. Story görsellerinin Google da çıkması çok düşük bir ihtimal ama.
Teşekkürler
Hikayeye like özelliği gelmeli :)
Evetttt
Vay cok iyi olmus :)
Ya ama burda erkeklerde var onlarda görmüş olucak
Cok begendim guzel olmus. Ama keske sadece buraya ozel uygulama olsa dolayli girmesek direk olsa cok guzel olur valla. Emeginize saglik tekrar🌸
Instagram kullanmıyorum ama burada ona doğru gidiyor sanki değişik olmuş hadi hayırlısı 🤭
İyi akşamlar kızlar ben geldim uzun zaman oldu.dun akşam kayınvalidem gitti.ben bugün dinlendim.uykuya gecmeden bi bakayım dedim
Siteniz gayet ve kullanışlı olmuş hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.
İyi geceler dilerim.
@admin
Misafir kullanıcı kayıt olmadan bakanlar mı oluyor eğer öyleyse siteye üye olmayanlar bakmamalı bence
Uygulama gittikçe güzelleşiyor hadi bakalım oh oh :)))
1,486,787 soru
24,306,570 cevap
344,442 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın