Vallahi meraktan 😄 ahaha ben o zevki tadamadim engelleyecek birini bulamadım daha var mı özellik gelir gelmez engel basan
Kız tek tek cevap veremedim sanırım herkes ortak bir iki kişiyi engellemiş 😄 ben de açıkçası engelleyecek kadar burada kimseye dikkate almadığım için ve kimseyle de genel olarak sorun yaşamadığım için engelleyecek şanslı bir aday henüz bulamadım yine de engelleme özelliği geldi diye birbirinize küfür edip engeli basmayın ahahaha
Bana göre engel saçma bee kimseyi engellemem de takip etmem de
😃😃😃 millet şimdi herşeyini paylaşacak, gözlerimizi hazırlasak şimdiden.
bende begenmedim eskiden bir gizem vardi daha sade daha güzeldi
Zen bensın kız
Haklısın valahi kız Gizem güzeldi mekandan evden tanıyacak biri bı derdini paylaşsa
Ya aslında o biraz kötü oldu ve şöyle bir durum var arkadaşlar farkında değiller ama önceden resim atıldığında postlardan karıştırılıp birinin denk gelip görmesi lazımdı şimdi direkt olarak uygulamanın ana ekranında attığınız fotoğraf lak diye ortada benim için sıkıntı değil mesela paylaşsam sorun etmem ama iki gün sonra gelip burada fotoğrafımı alınmış diye ağlayanlar göreceğiz buna eminim 😄 Bir de burada kaynananız eltiniz yok lütfen atarlı sözlerinizi WhatsApp durumunda paylaşınız ki oradan okusunlar 😄😄😄
Hiçkimseyi engellemedim
Bende ayni
Ahaha ben de bulamadım🤣 söyle bı dusundum. Aklıma kimse gelmedi 😃 vardı eskiden sinir olduklarim. İsimler değişti . Herkes birbirine girdi. Ben de unuttum gitti 😁
Bu isim degistirme kan davası gibi çözdü 😄
🤣
Hic kimseyii😂😂😂
Bende bulamadım henüz 😄
Bende degişik geldi böyle oluncada insana ++😀😀
Benı burdan engellerse 1 kısı engeller oda engellemez 🤣🤣🤣
😁😁😁😁1 kısıyle kavgalıyıö tek yanı
Merakından englemez demek iştiyor esmosum 😂😂
Yooo merakından degılde sanmıyorum engelleyecegıkı😃belkide engellemiştir
Dur aklıma gelmisken senide engelleyeyim
Ahaha
Daha kimseyi engellemeye değer bulamadım ama önümüzdeki kavgalra bakacaz ah burayada yazayım 😂
2 sene önce olaydı İdil takip listesinden daha fazla engelli listesi olurdu 😄
Tamda bunu yazacaktım 🤣🤣🤣
Neyse ki herkesin gerçek yüzü çıktı 😂
Kimseyi engellemedim bugün kavga ettiğim nicki yarın unuturum çünkü ksksbdks
Bu ben ndjdnnd
Ya ben de ya kavga da etmem de ters düşsen bile o kişinin ismini unuturum öbür posta canım yazarım 😄
Hiç kimseyi engellemedim şükür gerek duymadim şimdiye kadar inşaallah da gerek duymam . birbirimize karşı saygılı yorum yapılırsa hiçbir problem olmaz doe düşünüyorum
Doğru diyorsun canım artı +++
Çok doğru bir yorum
Suana kadar kimseyle kavga etmedim.Edesim geldi😂ki bahanem olsun
Hahah benimde ya 😄
Bende kimseyi engellemedim.
Ben de aynıyım
Ben buraya yorum yapmıştım yorum gitti engelledin mi kız
Ahahaha yok kız 😄 iki defa açmış ötekini sildim
Oo silebiliyoruz mu isteğimiz yorumları
Hahahhahahaha :D
Nuray'ım uçma 😄 o kadar da değil kız yok postan iki tane açmış ötekini sildim
Bende engellemedim tadı kaçar kaos görmem lazım 🤣
Bu kesinlikle ben ahahahi
Kimse kimseyi engellememişki 🤣
Hiç kimseyi engellemedim valla
Kimseyi engellemedim yaa dursunlar 🫶🏻
Beni engelleyen var mı ki onu merak ettim 😂
Ben hiçbirini engellemedim ve bu işi de hiç sevmedim. Herkes kendince soruyordu cevap veriyordu ilerisi olmuyordu. Sosyal hesaplarım yok mesela burası başkaydı ama herşeyle aynı oldu maalesef…
Günaydın benim hiç kimseyi engelleyecek kadar çok kötü bir şey yaşamadım ve hic kimsenin beni engelliyecegini düşünmüyorum çünkü ne kendimi nede karşı tarafı o noktaya getirmem.
Olmaz mi var aliyorum haberlerini de bende kimseyi engellemedim onceden takistigim bi kac kisi vardi onlar hesap kapattilar zaten kolay kolay tartismam o yuzden engelleyecek kimsem de yok beni engelleyen var mi kiz cikin ortaya
Seni emgelleyem seni göremez şekerim 😄
Haberini alir elbet
Kız Allah aşkına senin ne zarın var gözünü sevdiğim ne kadar oksijen israfı kullanıcılar var burada
🤭🤭🤭 kolay kolay ters cevap vermem kalp kirmamaya calisirim falan ama benimde tartistigimi kisiler oldu dedim engellediler mi olur mu olur
1 kişiyi zamanında bana hakaret ağza alınmayacak sözler ettiği için oda bilenler bilir 😏 bidaha gormiycem inşallah oda beni göremez
3 kişi engellemiş onu 🤣
Kim özelden söyle merak ettim🤭
Kim kim özelden yazın😄
Boşver bacım
Öyle diyorsan
Engellemeyeceğim ben ya yoksa buranın tadı tuzu kalmaz 😁😁
Feyzos diyorki daha sizin için neler paylasicam buda hiç bişey 😂 grupta gelse daha çok egleniririz ya 😂
Ay sevdim ben bunu ya güzel paylaşsın süper eyleniyok burda 🤣🤣
Bensizz beni konuşmayın ajsjsjjsjs
Olmaz her zaman her yerde 😁😁
Keyifli olmaz kız 🤣🤣🤣🤣
1,486,994 soru
24,309,111 cevap
344,617 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın