Kızlar philips lumea emzirirken kullanılırlar mı kullanan oldu mu sıkıntılı bir durum mu acaba arkadaşlarım hamileyken lazere bile gidiyorlardı doktor gidebilirsiniz demişti ama içimde şüphe var benim
Hangi doktor gidebilirsiniz dedi çok merak ettim .
çapanin gururu olan ayşe doktor zaar😂😂😂
Bugün kadının biri de doktora sordu bı sıkıntı olmaz yaptirabilirsin sadece hormonlardan dolayı çok etkili olmaz dedi bende şaşırmıştım
Valla ben arkadaşlarıma dedim hamileyken lazer zararlı bnce diye ama doktor gidebilirsin dedi diye gitti maalesef özel hastaneye gidiyordu bu arada
hamileyken lazere gidilir gidilmez diye bir calisma yok. hicbir doktor o riski almaz. hicbir lazer merkezi lazeri yapan kisiler de bu sorumlulugu almaz lazer hamileyken yapmayiz der. ama vocuk viktiktan sonra emzirlekle lazer ne alakeeeee😂 sut surekli devir daim olan vuvudunda uretilen birsey sute lazer isini gecmez canli bir varlik degil sut. yani dehset alakasi yik. emzirirken avm havaalani guvenlik kapilarindan da gecikir sutten bagimsiz birsey artik benek cikti normal insansin yani
Anladım da bu Philipsin sitesine baktım orda da hamileyken ve emzirirken yapmayın diyordu
zaten evde kullanilacak lazerler digru duzgun ise yaramiyorki. haliyle emzirme zamani hormonel olarak da vucut normal halinde degil. zaten dogru durust ise yaramayan alet hicten ise yaramaz diye uyari maksatli yazmislardir. biz boyle bilgi verdik zaten diye kendilerini korumak
icin. sikayet falan olmasin diye. zaten ise yaramayan bir alet . duzgun bir merkeze gtmeyince diod lazerin amaci zaten killari uyutmak bitirmek degil haliyle hicten ise yaramiyordur
Allah razı olsun bacım çok güzel moral verdin :D
ama oyle kiz:)) duzgun bir merkezde alexandrite lazerle sonsuza kadar kurtulursun. sadece 8 seans gttim ben 19 yil once belki 20 yil😂 sadece aleksandrite lazer bitirir tuyleri ddiod ipl buz muz falan hikaye
Ben çok utanıyorum gitmeye ya
bebeğin 6 aylık olduktan sonra yapabilrsin diye biliyorum ben
Hmm teşekkür ederim
1,486,916 soru
24,308,131 cevap
344,567 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın