0 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızlar philips lumea emzirirken kullanılırlar mı kullanan oldu mu sıkıntılı bir durum mu acaba arkadaşlarım hamileyken lazere bile gidiyorlardı doktor gidebilirsiniz demişti ama içimde şüphe var benim

3 Cevaplar

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Hangi doktor gidebilirsiniz dedi çok merak ettim . 

önce (1,802 puan) tarafından

çapanin gururu olan ayşe doktor zaar😂😂😂

önce (2,039 puan) tarafından

Bugün kadının biri de doktora sordu bı sıkıntı olmaz yaptirabilirsin sadece hormonlardan dolayı çok etkili olmaz dedi bende şaşırmıştım 

önce (76 puan) tarafından

Valla ben arkadaşlarıma dedim hamileyken lazer zararlı bnce diye ama doktor gidebilirsin dedi diye gitti maalesef özel hastaneye gidiyordu bu arada 

-Reklam-
0 oy

hamileyken lazere gidilir gidilmez diye bir calisma yok. hicbir doktor o riski almaz. hicbir lazer merkezi lazeri yapan kisiler de bu sorumlulugu almaz lazer hamileyken yapmayiz der. ama vocuk viktiktan sonra emzirlekle lazer ne alakeeeee😂 sut surekli devir daim olan vuvudunda uretilen birsey sute lazer isini gecmez  canli bir varlik degil sut. yani dehset alakasi yik. emzirirken avm havaalani guvenlik kapilarindan da gecikir sutten bagimsiz birsey artik benek cikti normal insansin yani 

Anladım da bu Philipsin sitesine baktım orda da hamileyken ve emzirirken yapmayın diyordu

zaten evde kullanilacak lazerler digru duzgun ise yaramiyorki. haliyle emzirme zamani hormonel olarak da  vucut normal halinde degil. zaten dogru durust ise yaramayan alet hicten ise yaramaz diye uyari maksatli yazmislardir.  biz boyle bilgi verdik zaten diye kendilerini korumak

icin.  sikayet falan olmasin diye. zaten ise yaramayan bir alet . duzgun bir merkeze gtmeyince diod lazerin amaci zaten killari uyutmak bitirmek degil haliyle hicten ise yaramiyordur

Allah razı olsun bacım çok güzel moral verdin :D 

ama oyle kiz:)) duzgun bir merkezde alexandrite lazerle sonsuza kadar kurtulursun. sadece 8 seans gttim ben 19 yil once belki 20 yil😂 sadece aleksandrite lazer bitirir tuyleri ddiod ipl buz muz falan hikaye

Ben çok utanıyorum gitmeye ya 

0 oy
önce (7,734 puan) tarafından

bebeğin 6 aylık olduktan sonra yapabilrsin diye biliyorum ben

Hmm teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
12 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Sed.bey (33 puan) tarafından soruldu
0 oy