Bildiğiniz gibi dün yeni hikaye paylaşma özelliğimizi devreye aldık. Şu an beta aşamasında olduğu için zaman zaman eksiklikler veya beklenmedik hatalar olabilir. Biz bu hataları en hızlı şekilde çözmek için buradayız ama sizin şahin gözlerinize ihtiyacımız var! 👀
Bu başlık altında;
Karşılaştığınız hataları,
"Şöyle olsa daha rahat kullanırdım" dediğiniz önerileri,
Veya gördüğünüz eksiklikleri bizimle paylaşırsanız harika olur.
📸 Küçük Bir İpucu: Eğer bir hatayı bildiriyorsanız, ekran görüntüsü (screenshot) eklemeniz sorunu görüp şıp diye çözmemiz için bize inanılmaz yardımcı olur.
Sizden gelecek geri bildirimlerle, bu özelliği çok daha sorunsuz ve keyifli hale getireceğiz. 💛
Komple sessize alabiliyor muyuz :P
Oldum olası sevemedim bu story işini.
Profil sayfasına Hikayelerin olduğu alanın kapatılmasına yönelik bir ayar eklenebilir. Notlar arasına aldık.
Kendi hikayemiz başta kalmalı bence
++++++
Aynen sonra da gördüklerimiz arkaya gitsin. Zamana göre sıralanmış sanırım bu hikayeler
Notların arasına ekldik.
Ay evet kızlar bir de gördüklerimiz arkaya gitse mükemmel olur Saatine göre galiba diziliyor
Hikayelerde değil de takip özelliği hakkında “şu kimse sizi takip etmeye başladı” gibi bir bildirim alsak ne güzel olurdu.
Hikayeler için de; cevap verilen yazılar mesajlarda görülüyor. Keşke onun için ayrı bir yorum yeri olsaydı. Kısıtlı karakter kullanarak uzun uzun yazmanın da önüne geçer o yorum kısmını da yormamış oluruz böylece.
Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız doğurup islam üzere büyütebilmeyi nasip etsin bizlere. Amin.
Benimki erkek, bende de isim yok henüz. Bakalım daha 2-3 ayımız var, çıkar herhalde bir şeyler.
Amin amin inşallah ♥️
Kızlar adetime bı hafta kala hamile olabilirmiyim
Olursun. Ben kıza hamileyken adet bile görmüştüm.
Aynen Bi kaç gün kalsa bile oluyor nasip olunca
Kalp atma ozelligi gelsin storylere
Bence direk kaldırılsın integrama benzemiş artık storylere zaman ayirmaktan sayfaya odaklanamiyoruz sevemedim ben kısaca
Evet bu özellik burayı ikiye ayırdı yani sosyal medya gibi kullanmak isteseydik inst falanda kullanırdık diye dedim
Anladım canim soylemem zoruna gitmemiştir umarım ❤️😇
Hayır tabi ki canım olurmu hiç niye gitsin herkes gibi sende düşünceni paylaştın ☺️
😘😘😘😘kalp kırmak istemem
Biliyorum canım yazdığınızda kötü yorum değildi zaten ♥️♥️
Hikayeden geri tuşuna bastığımizda uygulanmadan çıkıyor sadece bende mi boyle anlamadım ama çok saçma
evet bendede öyle oldu
Hikayeden çıkınca geri tuşuna başlığı zamn diğer sayfaya gidiyor
Bu bende de oluyor çarpıya basmak lazım galiba öyle olunca gitmiyor
Çok gıcık oluyor. Aslında direk. Bu uygulama açılsa daha güzel olur. En baştan başlamak yerine direkt bu uygulama kurlsa
Evet öbür sayfaya geçiliyor o düzelse +++++++++++++++++++++
Evet bunu bende yazmıştım dün sırf bu yüzden bakmak istemiyorum ya da bir kişi bı kaç story atıyor diğerine geçmek için onun tüm storylerini görmek gerekiyor
Gözde sorun sanırım sende ben yenileyince bakılan storyler kırmızılığı gidiyor benden
kırmızılığı gidiyor ama bakılmayan stroylerin arkasına geçmiyor
Görülmemiş olmasından bahsetmiyo sanırım . Bendede aynısı oluyo . Mesela nasıl instada ilk atılan en başta son atılan sonda oluyo burda tam tersi önce görmediğim çıkıyor sonra gorduklerim cikiyo onlar bitince yeni kisinin attığı yeni hikayeye geciyo
O sanırım paylaşım sırasına gore
Açılan hikayeler arkaya geçmeli önde kalmasın bir de kime özelliği gelsin :)
Sayfayı yenilediğinizde görülmemiş storyler başa gelmesi gerekiyor. Bir hikayeye baktıktan sonra sayfayı yenileyerek tekrar kontrol edebilir misiniz?
Yaptım ama olmuyor görmediğim hikayelerle gorduklerim karışık
Yeni oldugu içindir dün benımde oyleydı bugun duzeldı gorduklerım arkaya gıdıyor yenıler öne
Sen hepsini açtığın içindir benim bakmadigim hikayelerde arkaya doğru gitmiş ortalarda olanlar da var
Hıkayelere begenme butonu ekleyın harıka olur kendı hıkayelerımız basta dursun ve sarkı ekleme ozellıgıde vee anket ozellıgıde gelsın lutbeennn
Şarkı ekleme özelliği gelmeyecek maalesef. Telif hakkı meselesi yüzünden site altyapısına ekleyemiyoruz. İnsta, tiktok gibi platformlar toplu lisans ödemeleri yaptıkları için bir sorunları olmuyor.
Anladım o zmn begenme butonu gelsinn
Ay evet keşke öyle olsa
hic bur hata yok porfect 🤌🤌🤌🤌
Begenme ozelligi olsa keşke cok iyi olurdu.
Hikaye beğenme özelliği gelsin açınca beğenesim geliyor kalp yok aşağıda 🤭😂
Grup Mesaj Ekleme Ve hikayeler Beğenme botu olsun ?
Evt evttt grup kurmadaaa gelsınnn
Grup Mesaj Ekleme özelliiğinden kastınız Whatsapp'daki gibi mi?
İnsta gibi mesaj bolumu galıba yada wp
Evet WhatsApp gibi grup Gelsin 😊
Merhabalar ses kayıt özelliği de gelirse çok güzel olur.
Grup kurma gelebilir en çok diyet yapanlar grup kurarsa hem yediklerini falan paylaşırlar iyi motive olunur
Kalp bırakma ve yorum yapma gelsin
Tiktoktaki gibi yorum yapılıyor ya
Paylaşılan hikayeleri sadece üyeler görmeli üye olmayanlar görmesin
Evet hersey cok guzel kullanisli
Fakat hikaye faslini begenemedim kimine guzel olabilir tabi
İnsanlar artik yogunlugu hikaye atmaya veriyor gerekli gereksiz herseyi ve bu sayfanin ne icin kullanildiginin disina cikariyor
Elebtte guzel yonude var ama sayafa bana cok karisik geldi
HanimLarda hikaye faslini bekliyormus masAllah paylasan paylasana :) onceden gizliligi on planda tutanlar bile cocuklarini her anini paylasmaya basladi sonrasida googleye düşüyorum baskasi SS aliyor sorunlari cogaliyor
Tabi bu yönetimle alakali degil paylasan kişilerle alakali olan bir sorun
Diger turlu sorunsuz bir calisma olmus emeginize sağlık
Aaa onlarda gogleye düşüyormu gerçekten canım şaşırdım biraz :))
Burasi herkese acik bir yer isteyen girip bakabiliyor sonucta
Doğru evet biliyorum onu canım :)
Gördüğümüz hikayeler bu şekilde ön tarafta değilde görmediğimiz hikayelerin arkasında sıralansın . Yani görmediğimiz hikayele başa geçsin .
1,510,250 soru
24,640,721 cevap
365,775 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın