Sistemimizde oturum (login) altyapısıyla ilgili bazı teknik güncellemeler yapılmıştır. Bu nedenle nadiren de olsa oturumdan otomatik çıkış yaşanabilir. Böyle bir durumda kullanıcılarımızın bir kereye mahsus yeniden giriş yapması gerekebilir.
Böyle bir durumla karşılaşırsanız yalnızca tekrar giriş yapmanız yeterlidir. Sorun yaşamaya devam ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ne bi keresi her girdiğimde çıkış olmuş yeniden giriyom
Oturumu hep açık tut isaretlemelisin giriş yaparken
Şifremi unutmuşum nasıl giriş yapacam olursa
Sifremi unuttum var ordan gmailine kod geliyor onu yaz sifreni yenile biraz once basima geldide ordan biliyorum 🤣🤣
Geçmiş olsun başıma gelmedi henüz ama gelince hazırlıklı olayım 😅
Evet çıkış yapmış geri girdim
bende dedim biri mi karistirdi telefonumu esim biraz kil oluyor bu uygulamaya😂😂😂😂 vok vakit geciriyorum bagimlilik oluyor diye
Al birini vur ötekini benimki de öyle 😅
catlio meraktan gene ne yaziyosun yaa diye. :) sagdan soldan getil diyorum😆
Valla benimki silcem artık şu uygulamayı diyor hâlbuki çok aktif de değilim 😅😅
Her girdiğimde giriş yapıyorum ve bu yeni değil bayağıdır böyle
Hatırla varya onu aktif et yoksa hep ister
Tamam canım oda olabilir çünkü elim değiyor ilk girdiğinde belki iptal falan elim değiyordur ondan giriş istiyor hep
2 hesaptan da giriş yaptım😂
Bende çıkış yaptı
Dedim ne alaka
Şimdi anladım
Teşekkür ederim admin hanım
❤️💞💃🏻
Eski hesabima giremiyorummm yardmci olurmsnz admin hanim
Gitti benim hesap
Bende zor kurtardm
Ben o hesabıma uydurmaca bir e posta yazmıştım gitti o artık bundan devam aynı isimdi zaten
Her zaman çıkış yapıyor ben sürekli her girdiğimde şifre giriyorum lütfen duzeltirmisiniz
Bu güncelleme öncesi böyle bir sorun yaşıyor muydunuz?
Hep çıkış yapıyor ya 3 yıl önceki hesabım gitti
Gmail imin şifresinde sorun olduğundan telefoncu sıfırladı. 2 yıldır farklı gmail kullanıyorum ve güncelleme gereği duymamıştım.
Üyelik şifremi unuttum ve gmaile şifremi unuttum atsamda diğerine giriş yapamadığım için üyeliğimi açamıyorum. N yapabilirim?
Eski nickim A&H&M
@admin
@Yönetim
Bi el atarmısın,parolam güncellemediğim eski e postama gidiyor. Onunda şifresini unuttuğum için telim kitlenmişti zaten 😶 Eski hesabıma nasıl dönebilirim ?
Ben son saatlerde her girdiğimde giriş çıkış oluyor ne zmna kadar sürecek bu böyle bilginiz varmı @admin
Sorunları bulmaya çalışıyorlar. Öncesinde böyle Bi sorun yoktu dimi hesabınızda.
Hayır akşam oldu
Giriş yapınca sizin paylaşımınizi gördüm sonra
Ben sunucu hatası alıyorum arada. Geçen gün saatlerce giriş yapılmadı siteye. Başka telefon dan da denedim aynı hatayı alıyordum.
Bu benim hesanım
Ama uygulamaya girince kadınca diye bi hesap oluyor
Uzun zamandır böyle, neden peki
1,503,266 soru
24,543,362 cevap
360,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın