Ben kuru fasulye pirinç pilavı cacık soğan salatasi ve turşu
Yemek düşünürken, çok sevdiğim komşum bir kuru fasulye yapmış bir tencere de bana getirdi yanına da pilav salata yapacağım
Bu komşular iyiki var 🤍 Afiyetle yiyin cnm
Benim de aynı menü sadece cacık yerine haydari
Değişik tadlari eşim yemiyor bende merak ediyorum haydariyi
Dolma var cacık yapcam. Salata da yaparım yeter :)
Oh afiyet olsun canim
Eşim işte dışarıda söyleyeceğim canım zurna dürüm çekti. Diyetimin ilk günü 😅
Benimde bugün ilk gün baya ara vermiştim bugün başladım suya indi 😀😀
Başlayacağım ben yine 😅 kilo vermem şart
Pazartesi başlarız artik 😀😀😀
Hahha inşallah bacım inşallah 😅😅😅
😀🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅
Dışardan sipariş verdim
Afiyet olsun canim
Soslu tavuk, nedir senin bu yaptığın sos biz de yapalım :)
Ben tavuğu sadece karabiber tuz döker öyle severim. Eşim tavuk dünyası, zerdeçallı barbekülü her çeşidini çok sever ve yapar. Var mı özel bir tarifin eşime jest yapıyım :)
Ben yurtdışında yaşıyorum Yeni Zelanda'da buranin özel soslu tavugu var ham beyaz biber gerekiyor o baharatta türkiyede yok soslu tavuga asıl tadını o veriyor o baharatın harici bolca sarımsak salça pul biber tuz kajun baharatı kekik ve zeytinysğı ile harmanlayıp fırına gönderiyorum bak yine canım çekti 3 gündür soslu tavuk krizim tutmuştu bugün ara verdim ve yine canım istedi gene yapacam belli oldu 😂😂😂
Izgara var bu akşam bende yanına mezeler hazirliyorum
Afiyet olsun canim bende bu ara tavuklu şeylerden uzaklaştım
Biz et türü yapcaz ızgarası tavuk pek seven yok
Ellerine sağlık şu viral döneri yaptım şimdi ne çorbası yapsam diye düşünüyorum pide pirinç pilavı yapıcam
Bende deniyecegim inşallah canım tadina bakınca söylermisin afiyet olsun yanına mercimek çorbası yakisir
Bilandirim arzali ve gaz nedeniyle pek yapmıyorum
Tel şehriye yada tarhana olabilir mi
Un çorbası yaptım cnm kolay pratik
Hiçbi yemek yapmadık yapmakta istemiyoruz pazartesiden beri su yok şehir *** kokuyo balkona çıkamıyorum lahım kokusu geliyor dışarıdan.yemek yemeye korkuyorum tuvaletim gelecek diye çamaşır bulaşık rezil olduk artık
Hangi şehir böyle ya 😏
Mersin Mezitli
Allah yardımcın olsun canim
Mumbar dolmasııı yapmış kayınvalidem😛
Sabırsızlanıyorum 😇
Böyle kaynanaya can kurban maşallah
Bugün hanimligim tuttu öğleden sonra dışarı çıktık eşim ben küçük kızım yemek yedik zaten tokuz çocuklara da gelirken paket yaptırdım yarına da Allah büyük:))
En iyisi afiyet olsun canim
İki gün önceki menüm ☺️
Bu gün dünden kalan fırında köfte patates kaynanam da sağolsun çöp şiş ile pilav göndermis yanına da salata yapacam eşim cacik pek sevmez içecek tercih ediyor şalgam
Maşallah Afiyet olsun canim
Çok teşekkür ederim sizede afiyet şifa olsun
Ellerine sağlık afiyet olsun. Bende bulgur pilavı ve karnabahar yoğurtlusu var bu akşam 😊
Gel beraber olsun bacım seninde ellerine sağlık
Sehriye corbasi biber ve kuru patlican dolmasi , yogurt bana ekstra brokoli haslamasi ben ögünümü yedim bile
Ooh afiyet olsun canim
Bizdede kuru fasülye pilav yoğurt turşu var ama bir farkla 😂 ben dün yapmıştım kalanı yicez 🥰
Bizde kalanı yarın yicez afiyet olsun canim
Ohhh misss olsa ne yerdim benim dunden tarhana corbam vardi esim doymamis doymamis unutup unutup kabak almis bugun yemegini yaptim yarin kaynanamdayiz ertesi gun disarda yerin sonraki gun musakkasini yaparim bi kacgun ara verir karniyarik gibi yaparim bi kac gun ara verir dolmasini yaparim bi sekil tukenecek bunlar 😂😂
😂😂bizimkilere yedirmem
Niye kiz
Kabak patlican sebze sevmezler
Ha mecbur yiyecek bizimkiler
1,488,366 soru
24,329,201 cevap
345,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın