Robot süpürge almayı düşünüyorum kızlar evim halen yapım aşamasında bir kaç ay sonra geçecez ama bir süre wi-fi olmayabilir evde ve ben haritalandirma olmadan robotu kullanamam diye düşündüm, kendi telefonumun internet paylasma özelliğini açıp robotu kendi wi-fi me bağlasam olur mu o şekilde acaba ya
Bende şuan wifi sıkıntılı olduğu için wifi olmadan kullanıyorum. Robotun temizlik tuşuna basıyorum tüm evi temizliyor. Tek sıkıntı istediğin odayı seçtiremiyosun. Tüm evi süpürüyor 😂
İşte bende bu konuda takıldım acaba pişman olur muyum diye roborock Q8 plus düşünüyorum 15 bin TL yorumlarda herkes çok memnun ama bilmiyorum kararsızım :)
Benim Q7Max aşırı memnunum canım kesinlikle roborock'tan vazgeçme
Keklik istediğin odaya bırakınca sadece o odayı süpürüyor.
İstediğiniz odaya götürüp kapısını kapatıp sadece o odayı süpürmesi için çalıştırabilirsiniz
Evet ama çalıştırdıktan sonra kapı kapatmak lazım yoksa harita siliyor. Çalıştırıyorum etrafında dönüyor süpürmeye başlayınca kapı kapatıyorum
@DP canım evin kaç metre kare
90 olması lazım kuzum
Robot için zararlıymış alıp oda oda gezdirmek. Sizde yapmayın bence
2 yıldır kullanıyorum bi sorun olmadı
evet kullanırsın
Teşekkürler:)
Bende de wifi yok kullanıyorum. Sadece tek oda istersen kaldır o odaya bırak kapı açık şekilde çalıştır başladıktan sonra kapıyı kapat odayı bitirip duruyor
Hmm anladım cok sağol bilgilendirdiğin için
Sende sağol canım
Bu arada istasyon olması önemli mi ya çöpü kendisi boşaltsın istiyorumda
Benimki çöpü kendisi boşaltıyor. Bitirince şarj istasyonuna gidip boşaltıyor. Tabi şart değil o özelliği yoksa çöpünü boşaltmak zor değil
Programi size yükleyin evde bir başka tlf wifisini kendinle paylas aynı oluyor şuan benimkide oyle
Peki hep wifi açık mı olması gerekiyor yoksa haritasını yaptıktan sonra interneti kapatsam olur mu acaba
Çalıştırırken her defasinda illaki açık olması lazım bağlantı kurmak için
Tamam çok teşekkür ederim:)
1,486,665 soru
24,304,074 cevap
344,250 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın