0 oy
236 göst.
önce Diğer kategorisinde (13,612 puan) tarafından

Kim temizlikte 🥸 bu gece bi enerji geldi bana inşallah yarın gümlemem 🤪 Siz yazın ben geleyorum

image

image

image

image

14 Cevaplar

0 oy
önce (361 puan) tarafından

Ayyyy ben sabah bir başlamışım aksam 8de bıtırmısım😄😄kolay gele

önce (13,612 puan) tarafından

Bende gece yapmam normalde Esma hiç tarzım değil 😄 ama bu gece bi enerji geldi nerden geldiyse

önce (361 puan) tarafından

Gelmısken yap kız sjsj arada banada gelıyor sjsj

Neyse bitirdim 🤓 kurutmasa bitti katlıyım çamaşırları bulaşığı boşaltıp bebeleri çişe tutuo yatayım 

-Reklam-
0 oy
önce (72 puan) tarafından

Bu saatte hayatta çamaşır makinası çalıştırmam :D temizliğimi teyzem gelecek haftaya inşallah o zaman yapacağım şöyle dip köşe 

0 oy
önce (1,617 puan) tarafından

Bu saattr komşular rahatsız olmaz mı 

Neyden olacaklar canım süpürge falan açmıyorumki

Çamaşır makinen sessiz çalışıyorsa birsey diyemem

Çamaşır değil o kız kurutma :) çamaşırlar yıkandı saat 9 gibi bitti ama misafir vardı gitti anca attım kurutmaya. Bide çamaşırda sessiz çalışıyor yani sesli çalışan varmı ki şuan

Benim şaha kalkıyor 11 yıllık makinem😀 

He yok valla sessizcene çalışıyor benimde 6.5 senelik :)

0 oy
önce (4,746 puan) tarafından

Zaten reglim hiç enerji sıfır artı diyetteyim ve taşacak bu deniz izledim tüm enerjim gitti anliyacagin 😀 sana kolay gelsin bacim

Haha sağol canım 😄

0 oy
önce (4,010 puan) tarafından

Yarın tesisatci gelecek banyoyu halletmem lazım ama hiç enerjim yok. Tek temennim sabah kalktığımda 1 gram enerjinin olması ve halletmem 

0 oy
önce (731 puan) tarafından

Üff ben de yeni bitirdim koltuk silmeyi. Üstünde örtü de bulunuyor temiz de kullanıyorum ama yine de sildim. Pazara anca biter kış temizliğim bu gun 3. Gunumdu

Ay hiç yaz kış diye bir temizlik anlayışım yok ya canım ne zaman isterse 🫠

0 oy
önce (582 puan) tarafından

Şu görüntüyü kıskanacağım hiç aklıma gelmezdi altı gündür bir damla bile su akmıyor çamaşırlar dağ oldu. Ben çamaşır bulaşık yıkamayı çok özledim

Aa neden yok ya susuzluk çok kötü

Evet cok kötü.Alt yapı çalışması yaparken arıza olmuş hala düzeltemediler. 

Kız 6 günde kurtlanır insan. Bizde 2 kere üst üste 24 saat kesildide koktuk resmen ya. Tuvalet falan çok sıkıntı 2 küçük çocuk var. Ee nasıl yapıyorsun bulaşık falan 

Bugun geldi çok sükür canım. Eşim damacanalarla taşıdı canım çamaşır birikti ama bulaşıkları yıkadık bir şekilde. Kettleda su ısıtıp banyo bile yaptık inan bu devirde. İnsanın psikolojisini bozuyor rabbim kimseyi susuz bırakmasın. 

0 oy
önce (8,140 puan) tarafından

Ben geç vakitte aşağı ses gider diye çamaşır makinesini çalıştırmıyorum

Çamaşır değil kız zaten kurutma o :) çamaşır 9da bitti kurutmaya anca girdi çıktılar bile çoktan

önce (8,140 puan) tarafından

He iyi o zaman😁

0 oy
önce (3,430 puan) tarafından

Ben bu gece tuvaleti temizledim yarın süpürüp silme işini yapacağım çünkü yemek derdim yok eşim evde olmayacak rahatım çocuklar ne isterse hafif birşeyler onu yaparım. 🥰 tüm gün rahat rahat temizlik yapacağım kısmetse 😄

0 oy
önce (1,149 puan) tarafından

20:01 yeni yatağa girdim 😅 evimde hamam böceği var gece çıkıyorlar lanet olasıcalar. Elime böcek ilacını aldım üzerlerine boca ettim çıkanları , mutfağı dip köşe temizledim oyuncakları toparladım çamaşır katladim sabahta geberen böcekleri eşim toplar zaten 😣🤮🤮🤮

önce (5,370 puan) tarafından

Kiz ben o evi terk ederdim yeminle böcekten nefret ediyorum uyuyamazdim

önce (1,149 puan) tarafından

Bende nefret ediyorum ama yapacak birşey yok ev tamamlanana kadar buradayız 🥺

0 oy
önce (5,370 puan) tarafından

Benim için saat fark etmiyor gece  2 dede açarım sabahta acarim zaten niye gürültü yapiyorsun diyende yok..

0 oy
önce (26,276 puan) tarafından

Bende dunden yaptim esim gelince kızımı bakiyor bende bos durmuyum yarına bos kLim diye geceden yaptim. Sadece silmek kaldi sabahta kahvalti bulasiklari yikandi bitti. 

0 oy
önce (453 puan) tarafından

Ayyyy bana enerjı gelmese bile iki günde bir yapıyorum h evi komple indirip kaldırıyorum bugün yine iş varrr

0 oy
önce (157 puan) tarafından

Oh oh maşaAllah elelrine sağlık🌹❤🌹🌹❤🌹

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 440 göst.
+1 oy
17 cevap 378 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 223 göst.

Kategoriler

1,486,787 soru

24,306,570 cevap

344,442 kullanıcı

...