Kim temizlikte 🥸 bu gece bi enerji geldi bana inşallah yarın gümlemem 🤪 Siz yazın ben geleyorum
Ayyyy ben sabah bir başlamışım aksam 8de bıtırmısım😄😄kolay gele
Bende gece yapmam normalde Esma hiç tarzım değil 😄 ama bu gece bi enerji geldi nerden geldiyse
Gelmısken yap kız sjsj arada banada gelıyor sjsj
Neyse bitirdim 🤓 kurutmasa bitti katlıyım çamaşırları bulaşığı boşaltıp bebeleri çişe tutuo yatayım
Bu saatte hayatta çamaşır makinası çalıştırmam :D temizliğimi teyzem gelecek haftaya inşallah o zaman yapacağım şöyle dip köşe
Bu saattr komşular rahatsız olmaz mı
Neyden olacaklar canım süpürge falan açmıyorumki
Çamaşır makinen sessiz çalışıyorsa birsey diyemem
Çamaşır değil o kız kurutma :) çamaşırlar yıkandı saat 9 gibi bitti ama misafir vardı gitti anca attım kurutmaya. Bide çamaşırda sessiz çalışıyor yani sesli çalışan varmı ki şuan
Benim şaha kalkıyor 11 yıllık makinem😀
He yok valla sessizcene çalışıyor benimde 6.5 senelik :)
Zaten reglim hiç enerji sıfır artı diyetteyim ve taşacak bu deniz izledim tüm enerjim gitti anliyacagin 😀 sana kolay gelsin bacim
Haha sağol canım 😄
Yarın tesisatci gelecek banyoyu halletmem lazım ama hiç enerjim yok. Tek temennim sabah kalktığımda 1 gram enerjinin olması ve halletmem
Üff ben de yeni bitirdim koltuk silmeyi. Üstünde örtü de bulunuyor temiz de kullanıyorum ama yine de sildim. Pazara anca biter kış temizliğim bu gun 3. Gunumdu
Ay hiç yaz kış diye bir temizlik anlayışım yok ya canım ne zaman isterse 🫠
Şu görüntüyü kıskanacağım hiç aklıma gelmezdi altı gündür bir damla bile su akmıyor çamaşırlar dağ oldu. Ben çamaşır bulaşık yıkamayı çok özledim
Aa neden yok ya susuzluk çok kötü
Evet cok kötü.Alt yapı çalışması yaparken arıza olmuş hala düzeltemediler.
Kız 6 günde kurtlanır insan. Bizde 2 kere üst üste 24 saat kesildide koktuk resmen ya. Tuvalet falan çok sıkıntı 2 küçük çocuk var. Ee nasıl yapıyorsun bulaşık falan
Bugun geldi çok sükür canım. Eşim damacanalarla taşıdı canım çamaşır birikti ama bulaşıkları yıkadık bir şekilde. Kettleda su ısıtıp banyo bile yaptık inan bu devirde. İnsanın psikolojisini bozuyor rabbim kimseyi susuz bırakmasın.
Ben geç vakitte aşağı ses gider diye çamaşır makinesini çalıştırmıyorum
Çamaşır değil kız zaten kurutma o :) çamaşır 9da bitti kurutmaya anca girdi çıktılar bile çoktan
He iyi o zaman😁
Ben bu gece tuvaleti temizledim yarın süpürüp silme işini yapacağım çünkü yemek derdim yok eşim evde olmayacak rahatım çocuklar ne isterse hafif birşeyler onu yaparım. 🥰 tüm gün rahat rahat temizlik yapacağım kısmetse 😄
20:01 yeni yatağa girdim 😅 evimde hamam böceği var gece çıkıyorlar lanet olasıcalar. Elime böcek ilacını aldım üzerlerine boca ettim çıkanları , mutfağı dip köşe temizledim oyuncakları toparladım çamaşır katladim sabahta geberen böcekleri eşim toplar zaten 😣🤮🤮🤮
Kiz ben o evi terk ederdim yeminle böcekten nefret ediyorum uyuyamazdim
Bende nefret ediyorum ama yapacak birşey yok ev tamamlanana kadar buradayız 🥺
Benim için saat fark etmiyor gece 2 dede açarım sabahta acarim zaten niye gürültü yapiyorsun diyende yok..
Bende dunden yaptim esim gelince kızımı bakiyor bende bos durmuyum yarına bos kLim diye geceden yaptim. Sadece silmek kaldi sabahta kahvalti bulasiklari yikandi bitti.
Ayyyy bana enerjı gelmese bile iki günde bir yapıyorum h evi komple indirip kaldırıyorum bugün yine iş varrr
Oh oh maşaAllah elelrine sağlık🌹❤🌹🌹❤🌹
1,486,746 soru
24,305,902 cevap
344,387 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın