0 oy
179 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (299 puan) tarafından

Hanımlar ilk defa başıma geliyor pazartesi kontrolüm var ama işin içinden çıkamadım ben aşırı mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittim çarşamba günü parol serum taktılar o biraz iyi geldi ama ertesi günü yine aynı oldum bu aksam yine çok kötü oldum ve farklı bir hastaneye gittim acilde kan idrar aldılar neyse beta sonucu cikti doktor baktı değerime gebe gibisin diyor ama ben 8+6 haftalık hamileyim bebekte gözüktü en son gittiğimde sadece kalp atışı ekrandan görülmedi ama doktor ben görüyorum ekrandan kalp atışı var sadece küçük olduğu için makinede duyulmadı sesi son gittigimin üstünden 3 hafta geçti nerdeyse pazartesi gidicem zaten doktoruma kafamı karıştıran şey şu ben 14 kasımda sağlık ocağına kan idrar tahli verdiğimde beta hcg boyle çıkmıştı 

image

ben bugün kan verdiğimde ise boyle çıkmış doktor kadin doğumun görmesini gerek görmedi kanama sancı var mi dedi bende yok dedim cok şükür oyle şikayetlerim yok sadece aşırı bulanti ve bas dönmesi yasiyorum ikinci hamileligim ilkinde de böyleydi ama bu ilkinden dayanılmaz oluyor ya da ilkinde cocuk olmadığı için dayanabiliyordim bilmiyorum neyse bugünde hastanede hcg boyle cikti yani anlamıyorum bir sorunum olsa illa bir şekilde belli ederdi bence korkuyorum başına boykr bir sey gelen var mi bebeğime bir sey mioldu acaba 

imagebbirden bire bu kadar düşermi 😥 doktor bana gebe gibisin diyor ama ben 9 haftalık hamileyim bir postta kalbi durmus olabilir gibisinden bir sey yazmislardi zaten dinleyememistim de gec döllenme demisti doktor ekranda görüyorum ben demişti😥😥

6 Cevaplar

0 oy
önce (159 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kuzum 2. De değer yazmıyor ki .Gebe gibisin demiş niye öyle dedi acildeki doktor ?

önce (299 puan) tarafından

Bilmiyorum ki inanın bende anlamadım iki farklı kurum biri sağlık ocağı biri devlet hastanesinin acili yani bende anlamadım şimdi eski postlara bakınca bir kadının beta seviyesi düşmüş birisi de cevap olarak kalbi durmuştur yazmış uykularım haram oldu referans bile göstermemiş acaba yanlış mı hesaplandı 

önce (159 puan) tarafından

Yorumdakilerin söyledikleri varsayım kuzum .değerin düşüp düşmediği belli değil değer yazmıyor .Doktorun gibisin demesi saçma geldi :D hamilesin .sen sakince bekle pazartesiye stres yapma 

-Reklam-
0 oy
önce (1,830 puan) tarafından

hch dusmemiski.  hcg > 10000 demisler yani onbinden biyuk. tam sayiyi degeri net olcmeye daha gerek bile yok ultrasonla karindan bebek gozukur diye zaten hcg ye bakmayada gerek yok. acildeki usenmis zaar ultrasonla bakmaya .😂😂 sallamis seni iste basindan

önce (5,411 puan) tarafından

Kiz valla büyük küçük kavramani bildiğin içi  tebrik ediyorum 😁 doktor bunu bule dememiş 

önce (1,830 puan) tarafından

😂😂 kiz 2. sinif matemtik konusu zate herkes bilir de doktor aciklamaya tenezul etmemis😂😂

önce (5,411 puan) tarafından

Etmemiste kendide anlayamamis 🤣

önce (299 puan) tarafından

2. Bakarsanız >1000.0 diyor ilkinde 10.000 ondan yana sıkıntı yok zaten kafami karıştıran ilk once 10 bin görülüp sonra bin görülmesi 

0 oy
önce (3,481 puan) tarafından

Bebek göründükten sonra betaya bakmaya ne gerek var Allah aşkına, kendimde dahil hamileliğin başkarını bazı doktorlar zehir ediyor. Yok kalbi atmıyor, yok kese ***** vs. Bir kaç hafta beklemek , olumlu konuşmak çok zor olmamalı. Sana tavsiyem ilk haftalar içini hep ferah tutman. Zaten çoğunlukla bebek sağlıklı ise bikaç haftaya kalp atımı duyuluyor

0 oy
önce (109 puan) tarafından

İçin çok rahat etmiyorsa başka bir hastanenin aciline git Dr ağzına göre söylemiştir birde acildeki dr genel Dr uzman değil çok anlamaya bilir canını sıkma pazartesi ola hayrola bir şey yoktur inşallah 

0 oy
önce (1,852 puan) tarafından

Hamilelik ilerledikçe beta dusuyormus. Bu ikili testlerde de ona bakıyorlarmis ama senin nasıl olur bilemem. Yani hamileliğin ilerleyen aylarında beta düşmesi lazımmış 

0 oy
önce (157 puan) tarafından

Geçmiş olsun kuzum eğer durumun varsa özele git pazartesi.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saroselin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,476 soru

24,316,541 cevap

345,072 kullanıcı

...