0 oy
204 göst.
önce Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba kızlar dün akşam yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size siz ne düşünürdünüz ?

Dün alışverişe gittim markete hava çok soğuk olduğu için kaynanam bana bırak kızı soğuk usutmesin dedi 4 yaşında kizim var benim . Neyse tamam dedim bıraktım.  Ben alışveriş yaptım geldim kızımı almaya gittim kaynimla beraber yaşayan kız arkadaşı var kaynım evlendi ayrıldı kaynanamın üst katında yaşıyorlar biraz samimiligimiz var kendisiyle oturup muhabbet ederiz bazen. Marketten geldiğimde onunla girişti karşılaştık merhabalastik kaynım da kaynanamla beraber oturuyodu çay iciyolardi kadın yukarı çıktı evine bende oturdum muhabbet ettik kadın kaynima mesaj atmış galiba altimdaki tayt için nike işaretiyli tayt kaynım sordu o altındaki tayt kimin dedi bende ne bilim Annem yollamış bana dedim yani kaynanam vermişti bana giyiyim diye onun olduğunu bilmiyodum kaynimda yaseminin o dedi kaynanamda valla ben bilmiyodum ona verdim dedim bende evime gidip çıkarıp verdim hemen burda bana soracağına neden kaynima soruyo ona sinirlendim bana sorabilirdi haksızmıyım sizce

5 Cevaplar

+2 oy
önce (1,149 puan) tarafından

Yanlış anlama ama biraz saçma bir olay kaynanam bana bir kıyafet verse sorarım bu nerden geldi diye. 

Ayrıca ben de eşime derim zaten o da sor dememiştir annen taytimi yengene vermiş demiştir o da sana öyle sormuştur. Bol olsam ay kusura bakmayın bilmiyordum der ya yıkar temizler öyle verirdim ua da yenisini alir verirdim öyle üstünden çıkartıp verilir mi
önce (3 puan) tarafından
Benim çamaşır makinem yok bozuldu esyalarimida kaynanamda yıkıyorum şuan kaynanamda ver sen bana ben yıkar veririm dedi ona vermedim kaynanama verdim zaten
önce (1,149 puan) tarafından
O zaman iyi olmuş yani
-Reklam-
+1 oy
önce (159 puan) tarafından
Belki cekinmistir senden canım kaynananda sormadan vermese iyi olurdu tabi 
0 oy
önce (14,538 puan) tarafından

Kız sende sormadın öı kimin bu diye 

Kaybının sevgilisi de illaki sinir olmuştur ben olsam bende eşime sorardım 
0 oy
önce (125,043 puan) tarafından