Merhaba kızlar dün akşam yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size siz ne düşünürdünüz ?
Dün alışverişe gittim markete hava çok soğuk olduğu için kaynanam bana bırak kızı soğuk usutmesin dedi 4 yaşında kizim var benim . Neyse tamam dedim bıraktım. Ben alışveriş yaptım geldim kızımı almaya gittim kaynimla beraber yaşayan kız arkadaşı var kaynım evlendi ayrıldı kaynanamın üst katında yaşıyorlar biraz samimiligimiz var kendisiyle oturup muhabbet ederiz bazen. Marketten geldiğimde onunla girişti karşılaştık merhabalastik kaynım da kaynanamla beraber oturuyodu çay iciyolardi kadın yukarı çıktı evine bende oturdum muhabbet ettik kadın kaynima mesaj atmış galiba altimdaki tayt için nike işaretiyli tayt kaynım sordu o altındaki tayt kimin dedi bende ne bilim Annem yollamış bana dedim yani kaynanam vermişti bana giyiyim diye onun olduğunu bilmiyodum kaynimda yaseminin o dedi kaynanamda valla ben bilmiyodum ona verdim dedim bende evime gidip çıkarıp verdim hemen burda bana soracağına neden kaynima soruyo ona sinirlendim bana sorabilirdi haksızmıyım sizce