1 kepçe ıspanak yemegı
2.3 kasık bulgur bıraz et yedım
4de yedım ınsallah acıkmam
Afiyet olsun esmoş
Acikirsin cnm acikirsan tarçınlı süt iç doktorum onerdi
Heeee içerim sut 🤣kaynanam gozleme yapmıs yarısını yemıs bulundum🤣🤣🤣
Bol eksilerin olsun canım hadi inşallah başaracağız 😅
Esma naptın sen yenirmi gozleme şimdi canım çekti benimde gidimde süt icim bari
Akşam yemek faslı vardı dimi 😭
Hiç yapasım yok herife mi gitsem acaba sjsjsj
Söyle dışarıda yiyin kız kıl sorunun da yok 😅
wkwejfjdjjrtjfjssjejrhfhdbdbdb
Kiz sendemi diyetdesin.. afiyet olsun
yoooooooo
Boğazında kalsın sevdo🥲😅
kalmadi cok guzeldi hepsini gomdum
Ben kabak yapicam. Uzun ince doğrayıp fırında kizarticam, üzerine de yoğurt dokucem. Menum bu asko afiyet olsun
Bol eksilerin olsun kuzum afiyet şifa olsun 🤭
Bu saatte yemek yiyip gece nasıl uyuyacaksin ya ben hayatta uyuyamam akşam 7 de yiyorum 11 de bir daha yiyorum
Allah kolaylık versin size
Yaa deme öyle gece 3te yediğimi biliyorum ama toparlamam lazım, hiç kilo alamayan bir insandım doğum beni maf etti 😅
Tadı nasıl güzel mi zıkkımın ona göre yiyecem
Şu sözü kurmayı bende cokkkk istedim hamile kalınca yaşasın kilo alacam dedim 52 kiloyla gittim doğuma doğum sonrası 45 en düştüm şuan 40 kiloyum
7 ve 11 de yiyip 40 lı kilolardasın ya.. Bazıları bu hayatta gerçekten çok şanslı 😶🙂
Ah Büşra 🥲 55 kilodan asla yukarı çıkmadım ve herşeyi yiyen bir insandım saat fark etmeksizin , niye böyle oldu bende anlamadım 😂
Yaş faktörü çok önemli Sümeyye. Bi süre sonra inan almak kolay vermek zor oluyor. Tüküreyim şu metobolizmaya ☺️ Biz ne kızlardık ey gidi ey desene 🙂❤️
Kabak pişieceğim diyeti delip kilo almış insanım sıkmam lazım
Bol eksilerin olsun kuzum bende aynıyım 🥲
Kız bugün rezil ettim diyeti 🙈 hastayım hazır tatlı yedim bir sürü
Ay bende düğündeyim önüme bir sürü şey geldi öyle bakıp bakıp duruyorum 🥲
Sumoş sen kilolumuydun kiss
160.65 kilo oldum kuzum sarkmalarım var toparlamam lazım kendimi 😢
Afiyet şifa olsun balııım 🌹🌹 ben akşam yemeği yemiycem tek öğün bugün yarın tartı günüm.
Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ Bol eksilerin olsun kuzum sende mi diyettesin 😅
Evet yavrum ben de diyetteyim insaAllah devamini getiririm. 72.500 ile persembe gunu basladim bakalim.
Ay hadi İnşallah ya bu doğum bizi maf etti , ben diyet nedir bilmezdim şimdi emzirdiğim için sürekli acikiyorum 🥲
Köfte salata çorba
Afiyet olsun canım bol eksilerin olsun
Teşekkürler
Niyetliydim ezan okununca da 4 5 kaşık mantı yedim kalktim 🤧 midemin küçülmesi için her yolu deniyorum
Bende elimden geldiğince dikkat edeceğim valla 😭
Sen hatirladigim kadariyla zayiftin
Cok degil bence balik et en sevdigim 🤭
Yaa baktığın zaman çok değil zaten problemim göbek benim onu toparlayayım ondan sonrası kolay, yolum çok uzun değil böyle giderse🥲
Bu arada kuzum sen kimdin
O zaman mekik de yap gonegin toplansin ama kadinlarda gobek eritmek cok zor malesef ben 50 kiloyum bende de var
Ben merve
Bir tane hoca var YouTube de göbek karın kol herşey çalıştırıyor , onu açıp yapıyorum canım
Kur'an aşığı Merve mi canım ?
Evet .
Ispanak mücver ve havuç tarator yaptım biraz makarna da vardı ondan da yedim ama bu aralar hiç dikkat edemiyorum zaten
Olsun canım tez zamanda toparlanırsın inşallah ❤️ bol eksilerin olsun kuzum
1 dilim.tam bugday ekmegi.2 kepce corba salata yedim aslinda ana yemegim ve yogurdumun da olmasi lazimdi ama nezleyim canim istemedi şimdide ara ogun yapiyorum yarim cay bardagi kabak cekirdegi yiyorum
Bol eksilerin olsun canım kabak çekirdeği kilo yapmıyor mu ? Hatta en çok kilo aldıran yiyecek kategorisinde diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
Valla kuzum diyetisyenim o sekilde ayarladı bende bilmiyorum
Kızın kaç aylık oldu
Tavuk yiyecek kadar büyüdü mü ☺
Benimki uzun bir süre yemedi tavuk ama şimdi yiyor. Kuru fasulyeyi de ilk defa yiyor. Bazı şeylerin zamanı varmış :)
9 aylık olmasına 4 gün kaldı canım
Tuzsuz yağsız airfryde pişiriyorum ben daha sonra minik minik yapıp önüne koyuyorum canım benim ki yiyor , yaklaşık 1 aydır da taneli yedirmeye çalışıyorum ki püreye alışmasın diye, kuru fasulye daha denemedim gaz yapar diye 🥲😂
Âfiyet şifa olsun minnoşa :)
Bir ara ölüm diyetiyle verdim şu an idare kilom inşallah daha da almam
Bacım ne yersen ye ekmeksiz ye. Ben öyle yapıyorum çok rahatım valla
1,487,469 soru
24,316,412 cevap
345,060 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın