Bayanlar eşimin arladasinin evine gitmiştik eşimin arkadaşının esiyle
Doktorlar tavsiye etmiyor bende açıkçası doğru bulmuyorum evet zor olabiliyor uyumayınca ama sırf uyumuyor diye de çocuğa bitkisel dahi olsa ilaç içirmek mantıklı gelmiyor bana benimde çocuklarım çok uyumayı sevmez uyku saati gelince dört dönerim uyusunlar diye ama asla bu ilacı kullanmam duydum önerende çok oldu ama dediğim gibi sırf uyumuyor diye vücuduna ilaç veremem
Aynen ben de böyle düşünüyorum
ben aldim kullandim bir halta yaradigi yok . uc sise almistim bide:) hepden daha zor uyudu o gun heralde mideyi rahatsiz etti .5 aylikti. kuzenim 1 yas cocugunda cok ise yario demisti
benim bildiğim doktorlar bu tarz uyku damlası önermiyor
Valla ben uyku düzenini bu şekilde yaptım . İhtiyaç oldukça da kullanıyorum .
Her duyduğunu asla kullanma ya ben de bebekken gaz damlası arayisindaydim burdan önerdiler sab simpleks diye aldm bebeğim onu verdikçe uykuya meyilli oldu uyanıp emmiyordu bile sonra emmeyi bırakti gibi oldu hiç gözünü bile açmıyordu bize o damla yaramadi msela biraktik düzeldi bebek bilmedigin şeyleri verme
O damla çok öneriliyor burda. Ben hiç kullanmadım ama
Ben de 2 sene kullandım çok memnun kaldım 20 Damla veriyorum 20 dakika içinde uyuyakalıyorlardı Ama şu anda çok pahalı oldu
Oğluma bende aldım ama fayda etmiyor icinde melisa bitkisi var ama her çocuktan çocuğa değişiyor birde takviye edici gıda olduğu için sanırım bizde fayda etmedi ve para boşa gitti çöp oldu
Evet duydum arkadaş kullanıyordu çocuğunda
Doktorun önermediği hiçbir şeyi kullanmıyorum.
İnternette yorumlarını okumuştum ben bunun bazı bebekler de solunum sıkıntısı olmuş bırakın uyumasın elbet alışacak zarar vermektense alışmasını beklemek daha iyi
Bu tarz damlaları çocuklarınıza kullanmayın. Zaten çoğu doktorda önermiyor. Birde siz kafanıza göre alıp vermişsiniz yazık yapmayın
Asla kullanma cocuga neden cocugu uyusturup uyutan seyleri tercih ediyorsunuz bu sakinlesme rahatlama degil uyusma. Hatmi cicegi cayi icirdim kizima dr ona bile bak alti yasinda bu cocuk bitkileri vermeyin kafaniza gore hocam kusburnu ihlamur ancak icer bu cocuk su an dedi. Bilmem ne ekstrati iceren bir karisim niye sirf uyusun diye. hangi ebe hangi eczaci bunu oneren yahu
Sorun olmaz ama hergun verme
Cocugunuz gece boyu uykusuz gezip gunduz de azcik mi uyuyo ki siz vermek istiyosunuz? Yani uyku ilaci uyku problemi olan kisi veya cocuklara verilir. Sirf istediginiz sekilde uyumuyo diye kafaniza gore problem diyip vermeyin. Onun yerine uyku duzeni kurun. Ben iki cocuk buyuttum hic kullanmadim. Tavsiye de etmiyorum. Her bitkisel sey masum demek degil. Cocukta alerjik reaksiyon olur, bagimlilik olur vs vs. Sagin solun akliyla cocuklariniza doktorun onermedigi seyleri vermeyin. Ayrica ebe cocuk gelisimini bilmez, onermesi kulaktan duyma biseyden ote degildir.
1,486,836 soru
24,307,231 cevap
344,522 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın