En fazla 15 bin TL ile alabilirim kızlar öneriniz var mı çok kararsizım ya alıp pişman olursam kafaya çok takan biriyim ben kanser ederim kendimi yani istediğim gibi gelmese :) roborock, xiomi markaları falan var ama hangisi avantajlı hangisi değil bilmiyorum mesela çöp istasyonu kesinlikle olması gerekiyor mu yoksa ben kendimde bosaltabilir miyim çöpünü birsuru şey düşünüyorum akıl verin bana
Roborock Q8 max benm çok memnunum. Gelen Yorumların çoğu Roborock olacaktır eminim ☺️
Evet bu
Dıger markaları bilmiyorum ama ıkı aydır roborock Q8 pro maks kullanıyorum onu esım 16 küsüre almıstı . Evım şuan 2+1 kaç metre kare olduğunu tam bilmiyorum. Odayı temizlerken 2 kere temızlıyor. Butun eve yetıyor sarjı... Çöp kutusunu kendım boşaltı yorum. Hem süpürüyor hem silıyor. Bu marka ıcın sorunuz varsa cevaplayabilirım. Aklıma bırsey gelmiyor. Tertemız yapıyor. Özellikle halı üstüne rahatlıkla çıkıyor.
Çöp istasyonu olmasına pek gerek var mıdır acaba, benim evim şuan yapılıyor 5 oda 230 metrekare idare ederiz robotumla heralde :))
Onların dolum miktarı ne kadar bilmiyorum. O kadar çok pıslık cekıyor kı insan hayrete düşüyor nasıl çıkar bu evden dıye. Büyük ihtimalle 5 oda ıcın sız ıkı kere falan çöpü dokmenız gerekecektır 😄 sarjıda yeteceğini düşünmüyorum. Bır kere temizlerse yeter onda da yüzde 70 80 falan temizliyor. Benım ıcıme sinmiyor öyle.
Pelin bacım sen 2 robot al 230 m2 nee hay maşallah:D
Köyde yapıyoruz malum köy evleri büyük olur:))
Xiaomi s20+ çok memnunum
Vala onuda gördüm ama bilmiyorum çöp boşaltma istasyonu yok galiba pek gerek var mı
Çöpünü alıp atmam 10 saniyemi falan alıyor ama sen bilirsin :)
Kadar verdim roborock Q8 max pro:))
Bende alıcam inşallah bir yerden para bekliyorum.
Şımart Katya alıcam inşallah
Boykot olmayan tek ürün bu çünkü.
Peki iyi bir süpürge mi acaba
Valla yorumlar çok güzel atayım sanada
https://share.google/C08tWAH6ibpIT8KKk
Aslında hepsi burada dan bakmıştım orda stokta bitmiş . Bide bunun 25 bin lik olanı vardı o sanırsam hazneye kendi boşaltıyordu
Yerli üretim bu bide
Ben de roborock s8 var çok memnunum ama tabi dediğin fiyattan biraz fazla
Evet onada baktım.ben
Bacım agzımzdan cıkan dua olurmuş kanser ederim falan dememek lazım, dikkat etmek lazım, inşallah gönlüne gore bulursun roborock cok begeniyolar
Evet çok haklısın canım Allah korusun:)
1,487,240 soru
24,313,194 cevap
344,863 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın